Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@valkil píše:
A na to se potřebuješ školit?
Dcera to měla jako semestrální práci a žádné školení k tomu nepotřebovala
Záleží na tom, jak hluboko chceš jít. Já bych rád aspoň jednu z větví rodiny dotáhl před rok 1650. Jinak ale souhlasím, na 19. století žádné velké školení nepotřebuješ. (Možná je to i o psychologické podpoře - já si pořád připadám jak diletant.
)
@valkil píše:
Je fakt že dál jak k 18. století se nedostala.
No jo, toleranční patent a další císařské dekrety (reforma matrik, relokace farností atd.) se aplikovaly od roku 1784. A domovní čísla byla zavedena víceméně násilím v roce 1772 (na domy je muselo psát vojsko v plné zbroji). Kdo se dostane před tahle data, může si říkat, že už něco zná. (Já jsem ve dvou větvích u letopočtu 1760…
)
Obnovuji diskuzi.
Vážně by me zajimalo, jestli mate nejaky konicek pri mateřské. Ja nevím, šití, malování, keramika, šachy…??jako inspiraci. Rada bych se nějak uplatnila. A rozvíjela. Nevim kde začít.,
@BabyBella píše:
Obnovuji diskuzi.
Vážně by me zajimalo, jestli mate nejaky konicek pri mateřské. Ja nevím, šití, malování, keramika, šachy…??jako inspiraci. Rada bych se nějak uplatnila. A rozvíjela. Nevim kde začít.,
Ano já dělám příležitostně fotomodeling, fotografuji sama - hlavně právě své děti a děti kamarádek, Máme psy-takže sportovní kynologie, děti se na cvičáku parádně vyřádí a,,tety,, rádi pohlídají, nebo mě baví dělat fotoalba a dětské deníčky ![]()
Já věnuji veškerý volný čas zvířatům - mám chovatelskou stanici potkanů, křečků a ježků
takže jak prcek usne, pádím za zvěří ![]()
Dvakrát týdně chodím na kurzy krasobruslení pro dospělé. Chodila jsem teda už před těhotenstvím. Občas do posilky nebo nějaké cvičení typu power joga nebo pilates a tak 2× týdně cvičím doma s Jill. Chystám se po letech znovu otevřít učebnici němčiny, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat, přes den není čas a večer malej usíná k deváté a mě už se nic nechce.
@iriass No twl to je masakr
. Do kolika let a kil berou nováčky?
Noooo..
tak na prvnim miste deti, rodina- takze spolcne prochazky vylety a zabava ![]()
Potom rada plavu a bez deti to zase povetsinou nejde takze delame tak nejak vsechno spolecne ![]()
A jinak vecer kdyz zbyde cas rada si neco prectu ![]()
Ale jeste pred rokem jsem stihala zahradku( plet, sazet, zalevat) ted uz to odflaknu ![]()
@BabyBella píše:
Obnovuji diskuzi.
krom sviště? focení, web design, grafika - tyhle věci mě živí, potom háčkování, šití, sport - teď budu začínat po 6ti nedělí, rybaření, hudba atd… bylo by toho fakt moc, ovšem den nemá 50 h, které bych potřebovala..
@Takyjedna Je to věkově a váhově neomezené, pro všechny stupně pokročilosti (tj. i úplný začátečníci).
Ale jako nemyslíte si, že tam skáčeme nějaké dvojté a trojté skoky, to fakt ne. ![]()
@BabyBella koníčka, mám vlastního keně, útěk od mimina je to fantastický ![]()
@HanHa píše:
Já věnuji veškerý volný čas zvířatům - mám chovatelskou stanici potkanů, křečků a ježkůtakže jak prcek usne, pádím za zvěří
To je krásný.
Ježky v zimě asi spíše sbíráš, než množíš, co. ![]()
Já se snažím svůj volný čas věnovat klavíru. Hraju od malicka a snažím se hrát pořád, i s mimcem. Je teda fakt, ze když se narodila, moc se hrát nedalo, ale ted už si ji dám k sobě a poslouchá nebo si do toho brouka
a taky rada kreslím, ale tomu poslední dobou moc nedám no…každopádně, plánuju ted hot jogu. Tu už jsem dělala před těhotenstvím, tak se na to už těším ![]()
@Burj Chalifa chovám ježky bělobřiché - jsou původem z Afriky, jsou menší než naši venkovní ježci, chová se spousta barev a jsou i různě flekatí. Mají svůj klub, průkazy původu, výstavy.. Odchováváme mláďata i v zimě takže je veselo celoročně ![]()