Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Sandrik-jsi prostě taky šikulka ![]()
ale já na to nemám trpělivost,ale ty výrobky jsou krááásnééé-opravdu ![]()
a ohledně kapely-dobrýý nápad!!!za mlada jsem si brnkala na klavír písně M.Jacksona,metál bych nějak taky zvládla ![]()
enny3 píše:rhiannon píše:to jsme na tom podobně!A jezíš i když jsi těhotná?Mě to manžel zakázal
Tak já mám jako koníčka koně - zabere to dost času a dost peněz, ale je to prostě nej …
Jinak jsem závislá na knihách, ty potřebuju k životu jako vzduch a taky jsem závislá na školestuduju vysokou a další je v plánu, prostě mě to baví
Na ruční práce jsem bohužel naprosto levá
, stejně tak na malování, keramiku a podobně…
No a ¨teď jsem se k tomu ještě nedostala
Jalou studuješ VŠ???A chceš ještě další???Ty jo mě asi bude stačit jedna
teďka už nejezdím
jezdila jsem do 4.měsíce, pak to přítel zatrhnul - ale já bych ani neriskovala.. teď studuju zemědělku, letos končím, a hlásím se na přírodovědu - vysněný obor ![]()
Zkusím se též pochlubit co baví mě. Takže děti, z ručních prací mám šití, doma máme dva psi- z toho jedním jezdíme na výstavy, dál jezdíme s manželem na motorce a hlavně bydlení- neustále vylepšovat. Ještě bych zapoměla na turistiku takže asi tak. Nestíhám přečíst všechny vaše příspěvky, ale docela mě některé inspirovali k dalším činostem. ![]()
Hledala jsem inspiraci a koukám že koníčky máme dost podobné, krom kardiochůze miluju turistiku, v létě i v zimě brusle. Ráda pletu, vyšívám a maluju ornamenty na nehty. Poslední dobou hodně plavání.
Takmoje koníčky-koníčci, geocaching, airsoft a výroba šperků ![]()
Knihy, procházky, internet, hudba, přátelé, jídlo, sledování rodiny Simpsonú. ![]()
@el009 píše:
Vareni sport na tisic zpusobu sneni a spani.
Jé spaní, to je taky super koníček, bohužel na něj posledních pár let nezbývá čas ![]()
@rozmary mne zbyva poslednich par tydnu a pak se budu muset podridit miminku.
Koníčků je spousta, ale na rodičovské šli některé dost do ústraní, tak to rozdělím před a po
Před miminkem: hlavně aerobik- instruktorka AE Body, Dance, jízda na kolečkových bruslích, cestování, turistika, vysokohorská turistika, diskotéky a mejdany, nakupování
Po miminku: moje dítě, nakupování hraček a oblečků pro moje dítě, gelové nehty- dělám doma jako přivýdělek, vaření, uklízení, nákupy (pokud zbydou peníze), diskotéky, mejdany, kino a divadlo (pokud zbydou peníze a čas)
![]()
@el009 Hlavně spánek užívej do sytosti.
Když jsem byla těhotná, tak jsem byla brzo ráno vzhůru a každý mě hned hnal zpátky, že mám naspat do zásoby…já pořád mávala rukou…a jak mi ten spánek chyběl. To byla změna…:-D A stále je.
![]()
Tak jenom bych doplnil svůj příspěvek z doby před třemi lety. Vytáhl jsem ze skříně svůj dávný koníček - sestavování rodokmenů - a účastním se i tady diskuse ve stálé diskusní skupině. A pokud v příštích letech budou podmínky (předpokládám, že ano), tak oživím další koníček z dětství - stavění modelů železničních vozidel. Ne jenom takové to, že koupím lokomotivu a postavím ji do vitríny. To se vezme kus epoxidu, mosazný plech, motorek, převody, pojezdová kola… a po půl roce práce je hotová lokomotiva. (První ohlasy od dítek mých kamarádů byly pozitivní.)
@Jura007 To by mně zajímalo, kolik takové sestavení rodokmenu stojí?
@Sfaticata píše:
@Jura007 To by mně zajímalo, kolik takové sestavení rodokmenu stojí?
Pokud si ho sestavuješ sama, tak celkem nic - maximálně to, co vrazíš do internetového připojení a jízdného na cestě do archívu.
Setkal jsem se ale s lidma, kteří toto dělají na živnostenský list. Za jednu rodinnou jednotku - matka, otec a dítě, pokračovatel/ka rodové linie - s kompletními daty a místy rodopisných událostí (narození, svatba, narození dítěte, úmrtí) si účtují něco přes 4000 Kč. tak v tom případě jsem si už ušetřil něco přes půl miliónu… ![]()
Jé, tady to ještě žije, po 3 letech
Jupí.
Tak co nového? Změnili jste někdo koníčka na jiného? U nás pořád vede geocaching, koloběžky, turistika.
Jo a poslední dobou jsem začala zas a zase číst. Hurá! Konečně mám na ty knihy čas.
Fantasy, pohádky (
).