Jaké máte koníčky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
9.3.10 20:14

Jeeežíš holky to jste dobrý s těma ručníma pracema :potlesk: Skvělý!To já jsem kopyto :-( Já jsem toho dělala: Jezdila jsem na koni- to bylo to hlavní- jezdili jsme oba s manželem,pak kolo,florbal,posilovna…A taky jazyky,zatím AJ, NJ v létě.až budu mít prázdiny z VŠ, tak přidám ještě jeden,další rok zase další,a příští rok začnem ve škole latinu :lol: A taky právo,to mě moc baví,jen není moc času!Taky ráda vařím,A hlavně miminko!!!!!!!! :palec: A taky Emimino :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
9.3.10 20:15

Jee a na pejska bych zapoměla a na kočičky(ty jsou teda na zahradě,pejsek je doma :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
9.3.10 20:37

no taky se přidám, zahlédla jsem tu pejsky - záchranařinu, já si „hraju“ se svými psy na četníky a zloděje.. oni chytaj a stopujou a já na ně křičím :mrgreen: Teď jsem dost polevila těhu a narozením malé, ale už se to zas začíná rozjíždět. Drahá polovička jezdí závody na motorce, takže jakmile začne sezona jezdíme po okruzích v karavanu, letos to bude pro mě náročnější, uhlídat tam ročního prcka :lol:
Já jsem motku prodala, přeci jen to není nejbezpečnější, ale ten kousek adrenalinu mi chybí, tak asi začnu tak trošku koketovat se závody v autech :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
9.3.10 20:44

Tak ja miluji histori a umeni (kdysi jsem zvazovala to i studovat - no nevyslo to - tkazer to zustalo mym konicekm) no s tim spojene je i cestovani po ruznych pamatkach jak v CR, tak zahranici - jen ted s ditky je to torchu slozitejsi, ale… !v mladi jsme se narajzovala dost" - takze ted mi to ani neschazi.
Take moc rada vysivam a to vsechny mozne techniky - no uz toho mame doma tolik (a pribuzenstvo take), ze pomalu premylsim co s tim budu delat :-) Ted jsem momenatalne prisla na to, ze by se z vysitych obrazu bali delat polstare :-)
Dale mam rada cteni, ale to ted torchu zanedbavam neb se dvema ditky to pres dne moc nejde - kor kdyz starsi ma „proc“ obdobi a je dost ukecany a vecer jsem vetisnou tak unavane, ze u toho usnu, ale snad brzy se k tomu zase dostanu.
No a s manzelem milujeme tustistiku - takze uz se tesim az kluci budou vetsi, ze zase nekam vyrazime. No a nasim velkym konickem je nase zahrada :-) a samo nase ditka.
Jo a jeste bych zapomela (abych byla za spravneho exota :-), ze miluji vaznou hubdu predevsim operu - takze pokud to jen jde tak chodime do divadla :-) No a doma mucim klavir :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.3.10 21:08

Já sbírám kamínky, miluji zahrádkaření - i když už žádnou zahradu nemáme,tak mám doma dost kytek a na balkóně také. Občas korálky a nějaké to ruční tvořeníčko. Také fotografování, úprava fotek, digiscrapbook…
Dost mě baví také nakupování hadříčků a hraček pro dceru, to vybírám strašně ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.3.10 21:11

ahoj ,u me je to turistika ,cteni ,vareni :oops: film , hlavne pro pametniky a rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
9.3.10 22:46

Jo to je super diskuse, mě toho baví… ale taky mi dělá největší problém to dokončit. mám tu tolik rozdělaných věcí, od maminy pujčených knih a všechno tu stojí. Moc ráda vařím a peču,ale jen pro někoho, pro mě mě to nebaví. Pak všechny možný kreativnosti-malování, vrábění,vyšívání,pletení,háčkování(teď jsou fakt pěkný příze a vlny, dělala jsem na vánoce skvělý šály a háčkovala kapsičky na drobný nebo na tampónky :) )pak mě baví plno sportů,hudba a vše,ale u ničeho nevydržím,.já už chci mít taky nějakej koníček kterýmu se budu pravidelně věnovat. No do týdne bych měla rodit, tak budu mít koníček mimi,,,a miluju všechny zvířátka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.3.10 09:13

Já se tak stydím :oops: :oops: , neumím šít, plést, vyšívat, háčkovat - nic vyrobit, vaření - umím ale nebaví, péct neumím - holky vy mě štvete.
Asi jsem spadla z Marsu.
Jinak manžel je vášnivý rybář a fotograf.. :dance:
Dcera 6 let tančí.. :srdce:
No jenom já jsem pohodlná.. 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.3.10 14:31
Lizbeth píše:
Já se tak stydím :oops: :oops: , neumím šít, plést, vyšívat, háčkovat - nic vyrobit, vaření - umím ale nebaví, péct neumím - holky vy mě štvete.
Asi jsem spadla z Marsu.
Jinak manžel je vášnivý rybář a fotograf.. :dance:
Dcera 6 let tančí.. :srdce:
No jenom já jsem pohodlná.. 8-o :roll:

jo takto nejsi sama,já dřív hodně pletla,ale te´d už se to nevyplatí a hlavně nikdo to nechce nosit.Jinak fakt žádný koníčky nemám,se stydím,akorát chodíme do solné jeskyně a jednou za 14 dní do aquaparku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.10 14:36

Ahojky - tak mě baví - čtení, Net - emimino a scrabble online vedou:-), procházky, hra na klavír, nakupování - hlavně oblečení pro malou - to bych dělala furt, filmy, vaření jo - ale nádobí neee a místo na myčku a finance na ni v nedohlednu :twisted:
Manžel - počítače, počítače a počítače. Máme doma kabeláž a první poslední přístroj.
Dcera - zatím lezení kam nemá a čím dál rychleji:-)a strkání všeho do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.3.10 14:38

Tak já mám jako koníčka koně - zabere to dost času a dost peněz, ale je to prostě nej … :pankac:
Jinak jsem závislá na knihách, ty potřebuju k životu jako vzduch a taky jsem závislá na škole :lol: studuju vysokou a další je v plánu, prostě mě to baví :wink:

Na ruční práce jsem bohužel naprosto levá :mrgreen: , stejně tak na malování, keramiku a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.3.10 14:47

tak ruční práce,vaření,pečení cukroví a cokoliv piplačského mě štve,nebaví,nemám na to nervy.
chtěla bych oprášit hru na klavír-ale ted ho doma nemám,a asi jen tak nebude,a ták bych si chtěla zahrát..a není kde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
10.3.10 15:18

Tak my v zimě všichni hodně a rádi lyžujeme,letos zkusil lyžičky už i Vítek :lol: :lol: a od jara jezdíme na kolech,Vítek teda zatím v sedačce :lol:
No,a jestli mě něco štve,tak právě to,jak mám na svoje záliby teď strašně málo času.Moc ráda zahradničím a běda mě pustit do trhu..koupím pak všechno,co jde sázet.Tak si napěstuju i kytky na sušení a pak dělám ráda suché vazby a různá aranžmá,taky pletu z papíru,malujeme na sklo..Samozřejmě vařím,peču (včetně dortů),ale to bych koníčkem rozhodně nenazvala.. :mrgreen: Stejně jako nakupování :wink: to fakt nemusím..Dříve jsem také pletla,šila..teď vůbec nestíhám,snad tak něco zašít :lol: a to s vypětím sil..
Jazyky nade mnou visí jako velký rest,stejně jako cvičení,to aspoň občas zvládám.. k jazykům se snad dopracuju časem:lol: :lol:
Toto jsem vyráběla dceři na školní ván.jarmark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.3.10 16:08

i to proutěné?tak to je nádhera!!proutěné předměty se mi moc líbí,ale neumím to,nejsem šikovná na tyhle věci.
opravdu jsi šikovná,obdivuju takovéto ruční práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
10.3.10 16:11

Díky..
to,co vypadá proutěné,je pletené z papíru..Ale jsem samouk,chtělo by to ještě vypilovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí