Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jeeežíš holky to jste dobrý s těma ručníma pracema
Skvělý!To já jsem kopyto
Já jsem toho dělala: Jezdila jsem na koni- to bylo to hlavní- jezdili jsme oba s manželem,pak kolo,florbal,posilovna…A taky jazyky,zatím AJ, NJ v létě.až budu mít prázdiny z VŠ, tak přidám ještě jeden,další rok zase další,a příští rok začnem ve škole latinu
A taky právo,to mě moc baví,jen není moc času!Taky ráda vařím,A hlavně miminko!!!!!!!!
A taky Emimino ![]()
Jee a na pejska bych zapoměla a na kočičky(ty jsou teda na zahradě,pejsek je doma
)
no taky se přidám, zahlédla jsem tu pejsky - záchranařinu, já si „hraju“ se svými psy na četníky a zloděje.. oni chytaj a stopujou a já na ně křičím
Teď jsem dost polevila těhu a narozením malé, ale už se to zas začíná rozjíždět. Drahá polovička jezdí závody na motorce, takže jakmile začne sezona jezdíme po okruzích v karavanu, letos to bude pro mě náročnější, uhlídat tam ročního prcka ![]()
Já jsem motku prodala, přeci jen to není nejbezpečnější, ale ten kousek adrenalinu mi chybí, tak asi začnu tak trošku koketovat se závody v autech
![]()
Tak ja miluji histori a umeni (kdysi jsem zvazovala to i studovat - no nevyslo to - tkazer to zustalo mym konicekm) no s tim spojene je i cestovani po ruznych pamatkach jak v CR, tak zahranici - jen ted s ditky je to torchu slozitejsi, ale… !v mladi jsme se narajzovala dost" - takze ted mi to ani neschazi.
Take moc rada vysivam a to vsechny mozne techniky - no uz toho mame doma tolik (a pribuzenstvo take), ze pomalu premylsim co s tim budu delat
Ted jsem momenatalne prisla na to, ze by se z vysitych obrazu bali delat polstare ![]()
Dale mam rada cteni, ale to ted torchu zanedbavam neb se dvema ditky to pres dne moc nejde - kor kdyz starsi ma „proc“ obdobi a je dost ukecany a vecer jsem vetisnou tak unavane, ze u toho usnu, ale snad brzy se k tomu zase dostanu.
No a s manzelem milujeme tustistiku - takze uz se tesim az kluci budou vetsi, ze zase nekam vyrazime. No a nasim velkym konickem je nase zahrada
a samo nase ditka.
Jo a jeste bych zapomela (abych byla za spravneho exota
, ze miluji vaznou hubdu predevsim operu - takze pokud to jen jde tak chodime do divadla
No a doma mucim klavir ![]()
Já sbírám kamínky, miluji zahrádkaření - i když už žádnou zahradu nemáme,tak mám doma dost kytek a na balkóně také. Občas korálky a nějaké to ruční tvořeníčko. Také fotografování, úprava fotek, digiscrapbook…
Dost mě baví také nakupování hadříčků a hraček pro dceru, to vybírám strašně ráda ![]()
ahoj ,u me je to turistika ,cteni ,vareni
film , hlavne pro pametniky a rodina
Jo to je super diskuse, mě toho baví… ale taky mi dělá největší problém to dokončit. mám tu tolik rozdělaných věcí, od maminy pujčených knih a všechno tu stojí. Moc ráda vařím a peču,ale jen pro někoho, pro mě mě to nebaví. Pak všechny možný kreativnosti-malování, vrábění,vyšívání,pletení,háčkování(teď jsou fakt pěkný příze a vlny, dělala jsem na vánoce skvělý šály a háčkovala kapsičky na drobný nebo na tampónky
)pak mě baví plno sportů,hudba a vše,ale u ničeho nevydržím,.já už chci mít taky nějakej koníček kterýmu se budu pravidelně věnovat. No do týdne bych měla rodit, tak budu mít koníček mimi,,,a miluju všechny zvířátka..
Já se tak stydím
, neumím šít, plést, vyšívat, háčkovat - nic vyrobit, vaření - umím ale nebaví, péct neumím - holky vy mě štvete.
Asi jsem spadla z Marsu.
Jinak manžel je vášnivý rybář a fotograf.. ![]()
Dcera 6 let tančí.. ![]()
No jenom já jsem pohodlná..
![]()
Lizbeth píše:
Já se tak stydím![]()
, neumím šít, plést, vyšívat, háčkovat - nic vyrobit, vaření - umím ale nebaví, péct neumím - holky vy mě štvete.
Asi jsem spadla z Marsu.
Jinak manžel je vášnivý rybář a fotograf..
Dcera 6 let tančí..
No jenom já jsem pohodlná..![]()
jo takto nejsi sama,já dřív hodně pletla,ale te´d už se to nevyplatí a hlavně nikdo to nechce nosit.Jinak fakt žádný koníčky nemám,se stydím,akorát chodíme do solné jeskyně a jednou za 14 dní do aquaparku. ![]()
Ahojky - tak mě baví - čtení, Net - emimino a scrabble online vedou:-), procházky, hra na klavír, nakupování - hlavně oblečení pro malou - to bych dělala furt, filmy, vaření jo - ale nádobí neee a místo na myčku a finance na ni v nedohlednu ![]()
Manžel - počítače, počítače a počítače. Máme doma kabeláž a první poslední přístroj.
Dcera - zatím lezení kam nemá a čím dál rychleji:-)a strkání všeho do pusy.
Tak já mám jako koníčka koně - zabere to dost času a dost peněz, ale je to prostě nej … ![]()
Jinak jsem závislá na knihách, ty potřebuju k životu jako vzduch a taky jsem závislá na škole
studuju vysokou a další je v plánu, prostě mě to baví ![]()
Na ruční práce jsem bohužel naprosto levá
, stejně tak na malování, keramiku a podobně…
tak ruční práce,vaření,pečení cukroví a cokoliv piplačského mě štve,nebaví,nemám na to nervy.
chtěla bych oprášit hru na klavír-ale ted ho doma nemám,a asi jen tak nebude,a ták bych si chtěla zahrát..a není kde ![]()
Tak my v zimě všichni hodně a rádi lyžujeme,letos zkusil lyžičky už i Vítek
a od jara jezdíme na kolech,Vítek teda zatím v sedačce ![]()
No,a jestli mě něco štve,tak právě to,jak mám na svoje záliby teď strašně málo času.Moc ráda zahradničím a běda mě pustit do trhu..koupím pak všechno,co jde sázet.Tak si napěstuju i kytky na sušení a pak dělám ráda suché vazby a různá aranžmá,taky pletu z papíru,malujeme na sklo..Samozřejmě vařím,peču (včetně dortů),ale to bych koníčkem rozhodně nenazvala..
Stejně jako nakupování
to fakt nemusím..Dříve jsem také pletla,šila..teď vůbec nestíhám,snad tak něco zašít
a to s vypětím sil..
Jazyky nade mnou visí jako velký rest,stejně jako cvičení,to aspoň občas zvládám.. k jazykům se snad dopracuju časem:lol: ![]()
Toto jsem vyráběla dceři na školní ván.jarmark
i to proutěné?tak to je nádhera!!proutěné předměty se mi moc líbí,ale neumím to,nejsem šikovná na tyhle věci.
opravdu jsi šikovná,obdivuju takovéto ruční práce ![]()
Díky..
to,co vypadá proutěné,je pletené z papíru..Ale jsem samouk,chtělo by to ještě vypilovat ![]()