Jaké máte koníčky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
10.3.10 16:17

tak to koukám,nepoznala bych to!!!a co to je za papír??
 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
10.3.10 16:21

Ze Zlatých stránek,ale někdo používá letáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.10 16:30
thea píše:
tak ruční práce,vaření,pečení cukroví a cokoliv piplačského mě štve,nebaví,nemám na to nervy.
chtěla bych oprášit hru na klavír-ale ted ho doma nemám,a asi jen tak nebude,a ták bych si chtěla zahrát..a není kde :-(

já taky měla u našich klavír - křídlo a manžel byl tak hodný a koupil mi k narozkám aspoň keyboard i s pedálem a 6 oktávama tak jsem spokojená a hraju si dál zvesela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.3.10 16:34

takový hodný manžel 8-o to mě by nekoupil :lol: tak si za mě zabrnkej třebas Arabesku nebo Elišku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.10 16:49
thea píše:
takový hodný manžel 8-o to mě by nekoupil :lol: tak si za mě zabrnkej třebas Arabesku nebo Elišku :palec:

OK - Elišku dám, ale Arabesku neznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.3.10 16:52

to neva,jsem ji hrála na svých prvních předehrávkách v 5.třídě :lol: :lol:
tak klavíru zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.3.10 18:06

Já hraju na bicí a motorkařim. Manžel má powerkiting a taky motorkaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.10 18:20

jen tak dál a založíme kapelu Mamky z Emimina:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.3.10 18:38
karolínka.sofinka píše:
:lol: A zkoušky budem mít on-line :lol: No klíďo, momentálně kapelu nemám, ta poslední s kterou sem hrála metal ( i když ho fakt nemusim ) se rozpadla :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.10 18:43
Sany píše:
karolínka.sofinka píše:
:lol: A zkoušky budem mít on-line :lol: No klíďo, momentálně kapelu nemám, ta poslední s kterou sem hrála metal ( i když ho fakt nemusim ) se rozpadla :cert:

tak já mám ráda gothic metal, ale takový death metal by nehrozil:-) zkoušky online a do toho kvílení našich dětiček a vznikl by i nový žánr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
10.3.10 18:46

jé to je super, jak je to tu různorodé :palec: :potlesk:

Theo - pletení z papíru je jednoduchý, tady na emiminu je diskuse, která mě k tomu vlastně přivedla ;) (na fotce moje úplná prvotina a poslední výtvor)

Úplně jsem zapomněla, že jsem chodívala na břišní tance - bavilo mě to i mi to šlo, ale bohužel časově nestíhám žádné kurzy tak si ještě občas švihnu pár tanečků doma a dcera mě u toho komentuje :mrgreen:

a obdivuju všechny, které umíte šít, to je pro mě něco úplně nemyslitelného :oops: :-) nebo péče o zahrádku, nikdy jsem žádnou zahrádku neměla a kytky doma mám jen ty, které přežily mou péči :lol:

Příspěvek upraven 10.03.10 v 18:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
10.3.10 18:47
rhiannon píše:
Tak já mám jako koníčka koně - zabere to dost času a dost peněz, ale je to prostě nej … :pankac:
Jinak jsem závislá na knihách, ty potřebuju k životu jako vzduch a taky jsem závislá na škole :lol: studuju vysokou a další je v plánu, prostě mě to baví :wink:Na ruční práce jsem bohužel naprosto levá :mrgreen: , stejně tak na malování, keramiku a podobně…

to jsme na tom podobně!A jezíš i když jsi těhotná?Mě to manžel zakázal :-( No a ¨teď jsem se k tomu ještě nedostala :evil: Jalou studuješ VŠ???A chceš ještě další???Ty jo mě asi bude stačit jedna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.3.10 18:53

Koukám jaká prima diskuse :) Jdu si počíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.3.10 18:59
karolínka.sofinka píše:
Sany píše:
karolínka.sofinka píše:
:lol: A zkoušky budem mít on-line :lol: No klíďo, momentálně kapelu nemám, ta poslední s kterou sem hrála metal ( i když ho fakt nemusim ) se rozpadla :cert:
tak já mám ráda gothic metal, ale takový death metal by nehrozil:-) zkoušky online a do toho kvílení našich dětiček a vznikl by i nový žánr :lol:

To ještě upřesnim, hrála sem heavy metal, ten je v klidu ale všechny ostatní odnože metalu včetně gothic je na mě už masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.3.10 19:04

Tak se jdu pochlubit taky - čtu, což teď nestíhám, hlavně sci-fi, fantasy a thrilery… Turistika, na což teď nemám fyzičku, plánujeme právě také geocaching,
Z papíru pletu, ale spíš příležitostně, když něco potřebuji, občas si hrajeme s hlínou… No a šiju :oops: :) To je kůň jak blázen…

A zahrada a holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky