Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
thea píše:
tak ruční práce,vaření,pečení cukroví a cokoliv piplačského mě štve,nebaví,nemám na to nervy.
chtěla bych oprášit hru na klavír-ale ted ho doma nemám,a asi jen tak nebude,a ták bych si chtěla zahrát..a není kde
já taky měla u našich klavír - křídlo a manžel byl tak hodný a koupil mi k narozkám aspoň keyboard i s pedálem a 6 oktávama tak jsem spokojená a hraju si dál zvesela ![]()
takový hodný manžel
to mě by nekoupil
tak si za mě zabrnkej třebas Arabesku nebo Elišku ![]()
thea píše:
takový hodný manželto mě by nekoupil
tak si za mě zabrnkej třebas Arabesku nebo Elišku
OK - Elišku dám, ale Arabesku neznám ![]()
to neva,jsem ji hrála na svých prvních předehrávkách v 5.třídě
![]()
tak klavíru zdar ![]()
Já hraju na bicí a motorkařim. Manžel má powerkiting a taky motorkaří.
karolínka.sofinka píše:
jen tak dál a založíme kapelu Mamky z Emimina:-)
Sany píše:karolínka.sofinka píše:
jen tak dál a založíme kapelu Mamky z Emimina:-)A zkoušky budem mít on-line
No klíďo, momentálně kapelu nemám, ta poslední s kterou sem hrála metal ( i když ho fakt nemusim ) se rozpadla
tak já mám ráda gothic metal, ale takový death metal by nehrozil:-) zkoušky online a do toho kvílení našich dětiček a vznikl by i nový žánr ![]()
jé to je super, jak je to tu různorodé
![]()
Theo - pletení z papíru je jednoduchý, tady na emiminu je diskuse, která mě k tomu vlastně přivedla
(na fotce moje úplná prvotina a poslední výtvor)
Úplně jsem zapomněla, že jsem chodívala na břišní tance - bavilo mě to i mi to šlo, ale bohužel časově nestíhám žádné kurzy tak si ještě občas švihnu pár tanečků doma a dcera mě u toho komentuje ![]()
a obdivuju všechny, které umíte šít, to je pro mě něco úplně nemyslitelného
nebo péče o zahrádku, nikdy jsem žádnou zahrádku neměla a kytky doma mám jen ty, které přežily mou péči ![]()
Příspěvek upraven 10.03.10 v 18:59
rhiannon píše:
Tak já mám jako koníčka koně - zabere to dost času a dost peněz, ale je to prostě nej …
Jinak jsem závislá na knihách, ty potřebuju k životu jako vzduch a taky jsem závislá na školestuduju vysokou a další je v plánu, prostě mě to baví
Na ruční práce jsem bohužel naprosto levá
, stejně tak na malování, keramiku a podobně…
to jsme na tom podobně!A jezíš i když jsi těhotná?Mě to manžel zakázal
No a ¨teď jsem se k tomu ještě nedostala
Jalou studuješ VŠ???A chceš ještě další???Ty jo mě asi bude stačit jedna ![]()
karolínka.sofinka píše:Sany píše:tak já mám ráda gothic metal, ale takový death metal by nehrozil:-) zkoušky online a do toho kvílení našich dětiček a vznikl by i nový žánrkarolínka.sofinka píše:
jen tak dál a založíme kapelu Mamky z Emimina:-)A zkoušky budem mít on-line
No klíďo, momentálně kapelu nemám, ta poslední s kterou sem hrála metal ( i když ho fakt nemusim ) se rozpadla
To ještě upřesnim, hrála sem heavy metal, ten je v klidu ale všechny ostatní odnože metalu včetně gothic je na mě už masakr ![]()
Tak se jdu pochlubit taky - čtu, což teď nestíhám, hlavně sci-fi, fantasy a thrilery… Turistika, na což teď nemám fyzičku, plánujeme právě také geocaching,
Z papíru pletu, ale spíš příležitostně, když něco potřebuji, občas si hrajeme s hlínou… No a šiju
To je kůň jak blázen…
A zahrada a holky…