Jaké máte zkušenosti s CASI - vyplňování dotazníků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
17.9.12 22:00

ahoj

Prosím, chtěla bych se :mavam: zeptat, aby mi docházely peníze za vyplněné dotazníky, musím mít zřízený paypal? Nebo peníze normálně chodí na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
28.10.12 12:25

Jak je to s výplácením, je možná i složenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
2.10.13 18:28

@selmi chodí normálně na účet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nawy
14.10.13 15:40

casi

Zdravím,
už delší dobu se z nich snažím dostat peníze za vyplněné dotazníky cca 3 roky na zpět. Neodpovídají už ani na emaily, ani na smsky-zavolat se tam nedá. jsou to dacani. Slibovali po roce dotazníky za 150 a výše a ono chodí od 5-60 Kč za měsíc :-D

• Citovat
  • Upravit
nawy
14.10.13 15:43

Bavory to nejsou, to určo ne, ale dluží za tři roky staré dotazníky :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
xPralinka
15.1.14 16:02

Přišly vám peníze za poslední 3 měsíce? :think:

• Citovat
  • Upravit
356
15.1.14 16:06

@xPralinka mam tam ze byly vyplaceny ale na ucet nic nedoslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xPralinka
15.1.14 16:13
@tlucis píše:
@xPralinka mam tam ze byly vyplaceny ale na ucet nic nedoslo.

Já tam právě začátkem roku měla uvedeno, že byly vyplaceny, ale teď tam zas u nich tuto informaci nemám, ale mám u nich ikonu hodin, což znamená, že teprve budou vyplaceny… Jenže to mají zasílat každé tři měsíce a vychází to tedy na leden, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
356
15.1.14 16:15

@xPralinka ja tam mela u toho i datum vyplaty 5.1.2014 ale doted na ucte nemam ani kacku… a to uz sem od te doby vyplnovala dalsi asi 4 dotazniky. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
15.1.14 16:25

Nepřišly. A přestala jsem už i vyplňovat, jelikož po vyplnění obsáhlého dotazníku mi pokaždý vyhodilo, že již mají dostatečný počet respondentů. Odpovídala jsem třeba i do 2 min od doručení emailu nebo sms. A pokud mi to svítilo po přihlášení, tak to nešlo otevřít, pořád se to omlouvalo za chybu na serveru a následně mi ukázalo, že jsem nevyplnila včas a tudíž nemám nárok na honorář. Ze začátku to bylo v pohodě, ale poslední dva měsíce už je to jen a jen horší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xPralinka
15.1.14 16:35
@tlucis píše:
@xPralinka ja tam mela u toho i datum vyplaty 5.1.2014 ale doted na ucte nemam ani kacku… a to uz sem od te doby vyplnovala dalsi asi 4 dotazniky. :?:

Taky jsem tam měla 5.1.2014 a teď tam nemám nic a peníze taky nepřišly. Psala jsem jim e-mail a neozývají se :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34
19.1.14 15:16

Taky mám u dvou plateb z minulého měsíce napsáno vyplaceno a nic nedorazilo. :,( Nehledě na to, že vždycky měli problém s tím, aby mi poslali peníze na účet (vždycky přišel mail, že mám špatně vyplněné údaje a že se jim platba vrátila či co; tak jsem jim vždy odepsala, že mám vše vyplněné v pořádku a najednou peníze zázračně dorazily). Jak tak koukám, tak psát jim asi nemá smysl.. Mají tam pěkný bordel. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.14 14:32

???

Ahoj, prosím ťa aké iné spoľahlivé portály na tieto internetové dotazníky poznáš? Mohla by si mi ich poskytnúť? Ďakujem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xPralinka
28.3.14 07:15

Tak mně peníze nakonec dorazily :palec:

• Citovat
  • Upravit
34
28.3.14 16:05

Mně nakonec taky, asi dva dny po tom, co jsem tu napsala svůj předchozí příspěvek. :mrgreen: :lol: Myslela jsem, že jsem to sem psala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat