Jaké máte zkušenosti s CASI - vyplňování dotazníků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
25.3.17 18:16

Re Zvidavajanca

Tak to vyplnuješ špatně že potom nesplnuješ požadavky a ty rychlé průzkumy nejsou honorovány proto že je zařazují do soutěže o ceny je to vyplaceno pokaždý za 3 měsíce tak v tom nevidím chybu už tam mám 538 korun k vyplacení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
25.3.17 20:48

@lenka255 Špatně? Já vím, že lepší by bylo lhát, no.

Nicméně abych měla třeba 150,– za čtvrtletí, tak tolik dotazníků ani nepošlou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
26.3.17 18:58

A pro ten JTN, fakt nikdo neděláte? Odpověď od nich zase žádná, hlavně, že jsem jim vyplnila další za 60,–.Jak se k nim, ale dostanu, se nikde najít nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.17 21:55
@alun-ka píše:
A pro ten JTN, fakt nikdo neděláte? Odpověď od nich zase žádná, hlavně, že jsem jim vyplnila další za 60,–.Jak se k nim, ale dostanu, se nikde najít nedá.

prozatím u nich nedělám ale registroval jsem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.17 21:56
@zvidavajanca píše:
@lenka255 Špatně? Já vím, že lepší by bylo lhát, no.Nicméně abych měla třeba 150,– za čtvrtletí, tak tolik dotazníků ani nepošlou…

jakto že mě pokaždý posílají 55 dotazníku skoro každý měsic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
26.3.17 22:46
@lenka255 píše:
jakto že mě pokaždý posílají 55 dotazníku skoro každý měsic

Jaký máš profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.17 22:54
@zvidavajanca píše:
Jaký máš profil?

jak to myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.3.17 08:55

@lenka255
pohlaví, věk, počet dětí, apod.

Ona je těch věcí spousta, od toho co kupuješ, kde máš účet a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.3.17 11:26

Re Zvidavajanca

@zvidavajanca píše:
@lenka255
pohlaví, věk, počet dětí, apod.Ona je těch věcí spousta, od toho co kupuješ, kde máš účet a tak :nevim:

pohlaví tam mám muž věk 23 počet dětí 0 účet mám u fio airbank

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.17 16:40

JTN

Já žádala o výplatu přes paypal už v únoru a do dneška jsem neobdržela nic.. Neodpovídají ani na emaily ani přes formulář na stránkách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
15.5.17 11:27

JNT

Tak já už jsem se dočkala, pořád jsem jim psala, nevěděla jsem jestli ty kontakty vůbec platí, když neodpovídají a potom najednou email přišel a během pár dní byly peníze na účtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.12.19 14:25

JTN

Jaký je prosím odkaz na ten JTN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.6.20 18:31

Mně platí dobře

Nevím, jaké informace vyplňujete, ale mně chodí každé ty 3 měsíce cca 500 kč. Teď tam mám dokonce stovek šest a měsíc ještě přede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.3.21 21:33
@vs96 píše:
Nevím, jaké informace vyplňujete, ale mně chodí každé ty 3 měsíce cca 500 kč. Teď tam mám dokonce stovek šest a měsíc ještě přede mnou.

Tak to je super, já dosáhla max. tak na 100 za to období, ale také je to dané tím, že dost těch dotazníků prošvihnu nebo spíš nezareaguji včas. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.23 11:12
@alun-ka píše:
Mohu potvrdit, vyplácejí bez problémů, taky třeba AISA panel platí bez problémů S kým teď ale problém mám, je JTN panel. :cert: :cert: Poprvně jsem nstřádala limit při, kterém se vyplácí oměna a nemohu se k němu dostat, už jsem jim třikrát psala a odpověď žádná. Nevíte někdo?

Nasbíral jsem tam dost bodů celkem asi pětkrát, ale výplata přišla pouze dvakrát ze začátku. Už třikrát nic neposlali, takže jsem přestal vyplňovat a ukončil členství. Toto nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat