Jaké nosíte plavky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Verca1989 píše:
@bara 1 nene, od paní Trčkové: http://www.plavky-trckova.cz/…katalog.aspx objednávám tam už pár let a naprostá spokojenost
Tak ty vypadaj dost dobře a tyhle http://www.plavky-trckova.cz/…/samara.aspx slint slint asi jdu do nich
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě plavkový tanga přijdou nechutný
nosím normální, i když teď už trošku vyšší spodek, jako né zakrytý celý břicho, ale vyšší než dřív
vršek mám zavazovací za krk, příroda ke mě byla skoupá, a v těhle jediných to celkem jde ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych si tangový plavky teda nevzla, nosím bokové nízké + trojúhelníčkový vršek se zavazováním za krkem ( pak nevypadám jako chlapeček
) jinak tanga nosím jako kalhotky, ale u plavek mě to prostě přijde jako kdybych byla nahá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si jednou objednala plavky - trčková a byly naprosto hrozný. To snad nebyla ani látka, to byla umělá tvrdá hmota a přitom mi paní tvrdila, že tyhle dost prodá a sluší.
Já mám plavky Skiny nebo O'neill a naprostá spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lizbeth píše: Černé tankiny..Můj soukromý pohled na tanga plavky: když vidím ženu v takovýchto plavkách ( přestože je krásná, štíhlá a vymakaná), stejně z ní mám dojem, že se přišla spíše vystavovat..
No právě proto, mám pocit že by to vzbuzovalo v okolí to co v tobě
Jinak vidím že zatím žádná z vás by v tangách nešla i když na to máte postavu, tak v nich asi budu zase chodit jenom doma před tátou ![]()
- Citovat
- Upravit
Plavem dost a i já mám plavek několikero. Do bazénu jednodílné sportovní s podšitým předkem (na plavání a potápění, kvůli pohodlí). Do akváče a k řece tankiny a nízké kalhotky (a dělám si z nich tanga jedině na tobogánu aby to lépe klouzalo). K moři mám dvoudílné různé abych se tak i trochu opálila (a nelitovala, že je sůl rozežere a vyhodím je), převlíkám se do suchých. „Na ukazování“ mám dvojdílné, spodek nižší s nohavičkou nebo bez a parádní vršek s vyztuženýma košíčkama a širokýma ramínkama (na prsa 80E). Ale ukazuju se málo a nerada, ve vodě raději blbnu než pózuju, ostatní nepozoruju, tangové krásky mi připadají směšné (v jakémkoli věku a tělesné konstituci), stejně jako pokérovaní štukáči a vyfitkovaní namakanci (poznám svaly z práce a sportu od nahoněných bobulema, manžel je kameník).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a co říkáte na plavky v tomto stylu: http://zkracovatko.cz/JIfvgT ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 ty se mi líbí, je to sexy, akorát ta postava do toho musí být 100% ![]()
- Citovat
- Upravit
@Verca1989 píše:
Holky a co říkáte na plavky v tomto stylu: http://zkracovatko.cz/JIfvgT ?
Mě se tento typ plavek moc nelíbí - je to spíš na ukazování, než na pohodlí atd. Navíc mi přijdou děsné nepraktické v tom, že 1) venku se Ti opálí ta čára přes celé břicho
2) vevnitř - na blbnutí nepohodlné a podle mě zbytečné ![]()
Nejvhodnější mi přijdou na módní přehlídku, a za tímto účelem si plavky nekupuji
. Ale na nějaké fotky z dovolené by mohly být fajn.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmary já mám 38 a vystavuji zadek v tangách normálně, s bílým zadkem se v posteli předvádět fakt nechci, jinak nosím dvojdílné, podprsenka trojúhelníčky ale opaluji se bez
ono není zadek jako zadek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaraF píše:
Plavem dost a i já mám plavek několikero. Do bazénu jednodílné sportovní s podšitým předkem (na plavání a potápění, kvůli pohodlí). Do akváče a k řece tankiny a nízké kalhotky (a dělám si z nich tanga jedině na tobogánu aby to lépe klouzalo). K moři mám dvoudílné různé abych se tak i trochu opálila (a nelitovala, že je sůl rozežere a vyhodím je), převlíkám se do suchých. „Na ukazování“ mám dvojdílné, spodek nižší s nohavičkou nebo bez a parádní vršek s vyztuženýma košíčkama a širokýma ramínkama (na prsa 80E). Ale ukazuju se málo a nerada, ve vodě raději blbnu než pózuju, ostatní nepozoruju, tangové krásky mi připadají směšné (v jakémkoli věku a tělesné konstituci), stejně jako pokérovaní štukáči a vyfitkovaní namakanci (poznám svaly z práce a sportu od nahoněných bobulema, manžel je kameník).
pod to se podepíšu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa píše:
Mě se tento typ plavek moc nelíbí - je to spíš na ukazování, než na pohodlí atd. Navíc mi přijdou děsné nepraktické v tom, že 1) venku se Ti opálí ta čára přes celé břicho2) vevnitř - na blbnutí nepohodlné a podle mě zbytečné
Nejvhodnější mi přijdou na módní přehlídku, a za tímto účelem si plavky nekupuji
. Ale na nějaké fotky z dovolené by mohly být fajn..
jo jsou sexy, ale jen na focení, neopálený pruh na břiše bych nepřežila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit