Jaké nosíte plavky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
1.3.13 09:41
@Verca1989 píše:
@bara 1 nene, od paní Trčkové: http://www.plavky-trckova.cz/…katalog.aspx objednávám tam už pár let a naprostá spokojenost ;)

Tak ty vypadaj dost dobře a tyhle http://www.plavky-trckova.cz/…/samara.aspx slint slint asi jdu do nich :dance: Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.3.13 09:44

Mě plavkový tanga přijdou nechutný :nevim: nosím normální, i když teď už trošku vyšší spodek, jako né zakrytý celý břicho, ale vyšší než dřív ;) vršek mám zavazovací za krk, příroda ke mě byla skoupá, a v těhle jediných to celkem jde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
657
1.3.13 09:51

Já bych si tangový plavky teda nevzla, nosím bokové nízké + trojúhelníčkový vršek se zavazováním za krkem ( pak nevypadám jako chlapeček :D ) jinak tanga nosím jako kalhotky, ale u plavek mě to prostě přijde jako kdybych byla nahá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
1.3.13 10:00

Já jsem si jednou objednala plavky - trčková a byly naprosto hrozný. To snad nebyla ani látka, to byla umělá tvrdá hmota a přitom mi paní tvrdila, že tyhle dost prodá a sluší. :roll: Já mám plavky Skiny nebo O'neill a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
1.3.13 10:08
@Lizbeth píše: Černé tankiny..Můj soukromý pohled na tanga plavky: když vidím ženu v takovýchto plavkách ( přestože je krásná, štíhlá a vymakaná), stejně z ní mám dojem, že se přišla spíše vystavovat..

No právě proto, mám pocit že by to vzbuzovalo v okolí to co v tobě :mrgreen: Jinak vidím že zatím žádná z vás by v tangách nešla i když na to máte postavu, tak v nich asi budu zase chodit jenom doma před tátou :)

• Citovat
  • Upravit
2724
1.3.13 10:26

Plavem dost a i já mám plavek několikero. Do bazénu jednodílné sportovní s podšitým předkem (na plavání a potápění, kvůli pohodlí). Do akváče a k řece tankiny a nízké kalhotky (a dělám si z nich tanga jedině na tobogánu aby to lépe klouzalo). K moři mám dvoudílné různé abych se tak i trochu opálila (a nelitovala, že je sůl rozežere a vyhodím je), převlíkám se do suchých. „Na ukazování“ mám dvojdílné, spodek nižší s nohavičkou nebo bez a parádní vršek s vyztuženýma košíčkama a širokýma ramínkama (na prsa 80E). Ale ukazuju se málo a nerada, ve vodě raději blbnu než pózuju, ostatní nepozoruju, tangové krásky mi připadají směšné (v jakémkoli věku a tělesné konstituci), stejně jako pokérovaní štukáči a vyfitkovaní namakanci (poznám svaly z práce a sportu od nahoněných bobulema, manžel je kameník).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.3.13 10:37

Holky a co říkáte na plavky v tomto stylu: http://zkracovatko.cz/JIfvgT ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.3.13 10:39

@Verca1989 ty se mi líbí, je to sexy, akorát ta postava do toho musí být 100% ;)

• Citovat
  • Upravit
664
1.3.13 10:40

@Verca1989 Mně se nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.3.13 10:43

@Verca1989 mě se to třeba líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.3.13 10:46
@Verca1989 píše:
Holky a co říkáte na plavky v tomto stylu: http://zkracovatko.cz/JIfvgT ?

Mě se tento typ plavek moc nelíbí - je to spíš na ukazování, než na pohodlí atd. Navíc mi přijdou děsné nepraktické v tom, že 1) venku se Ti opálí ta čára přes celé břicho :lol: 2) vevnitř - na blbnutí nepohodlné a podle mě zbytečné :think:

Nejvhodnější mi přijdou na módní přehlídku, a za tímto účelem si plavky nekupuji :mrgreen:. Ale na nějaké fotky z dovolené by mohly být fajn.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
1.3.13 10:47

@rozmary já mám 38 a vystavuji zadek v tangách normálně, s bílým zadkem se v posteli předvádět fakt nechci, jinak nosím dvojdílné, podprsenka trojúhelníčky ale opaluji se bez :palec: :palec: :palec: ono není zadek jako zadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.3.13 10:52
@BaraF píše:
Plavem dost a i já mám plavek několikero. Do bazénu jednodílné sportovní s podšitým předkem (na plavání a potápění, kvůli pohodlí). Do akváče a k řece tankiny a nízké kalhotky (a dělám si z nich tanga jedině na tobogánu aby to lépe klouzalo). K moři mám dvoudílné různé abych se tak i trochu opálila (a nelitovala, že je sůl rozežere a vyhodím je), převlíkám se do suchých. „Na ukazování“ mám dvojdílné, spodek nižší s nohavičkou nebo bez a parádní vršek s vyztuženýma košíčkama a širokýma ramínkama (na prsa 80E). Ale ukazuju se málo a nerada, ve vodě raději blbnu než pózuju, ostatní nepozoruju, tangové krásky mi připadají směšné (v jakémkoli věku a tělesné konstituci), stejně jako pokérovaní štukáči a vyfitkovaní namakanci (poznám svaly z práce a sportu od nahoněných bobulema, manžel je kameník).

pod to se podepíšu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
cher
1.3.13 10:53
@siamka7 píše:
@rozmary já mám 38 a vystavuji zadek v tangách normálně, s bílým zadkem se v posteli předvádět fakt nechci, jinak nosím dvojdílné, podprsenka trojúhelníčky ale opaluji se bez :palec: :palec: :palec: ono není zadek jako zadek :mrgreen:

Choď nahá, bílá pipina v posteli taky nic moc :lol:

• Citovat
  • Upravit
10959
1.3.13 10:53
@Kallkapa píše:
Mě se tento typ plavek moc nelíbí - je to spíš na ukazování, než na pohodlí atd. Navíc mi přijdou děsné nepraktické v tom, že 1) venku se Ti opálí ta čára přes celé břicho :lol: 2) vevnitř - na blbnutí nepohodlné a podle mě zbytečné :think:Nejvhodnější mi přijdou na módní přehlídku, a za tímto účelem si plavky nekupuji :mrgreen:. Ale na nějaké fotky z dovolené by mohly být fajn.. :)

jo jsou sexy, ale jen na focení, neopálený pruh na břiše bych nepřežila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat