Jaké párky pro děti?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mně vždy fascinuje, že pokaždé když je nějaké takovéhle téma se hned najdou chytrolínky co začnou poučovat. Já si myslím, že všechny víme co je dobré co ne, co naopak jednou za čas neuškodí. Na to se ale zakladatelka neptala. Tak proč prostě nemůžete jen odpovědět na to co chtěla? Nikoho tady nezajímá co dáváte VY. Tak si ty kydy nechte na koledu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abidail Já bych se právě celkově bála sem zadat takovýto dotaz, přece jen jde o párky že jo?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abidail no tak to už vůbec, to už raději do kategorie radioaktivní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abidail @belik
Jo, každýho věc, jestli vám nevadí, že už do dětí od mala cpete látky, které můžou v pozdějším věku způsobit rakovinu, fajn, vaše věc… i na dětské šunce je uvedeno, že je určena pro děti od 3 let… ale toho si nikdo nevšimne, jinak pokud uzeniny, tak ty které nejsou konzervovány dusitany…
Na jednu stranu maminy kupujou všechno bio a na druhou děcku koupí v poho párek nebo klobásu. Tak trochu selskýho rozumu
- Citovat
- Upravit
@Anais píše:
@Integra já myslím, že nejlepší párky a celkově uzeniny pro děti - jsou žádné!
Taky si myslím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky neni to sice pro deti a jakoze normalne to nemusim muj koupil 3 klobasy pikos v lidlu a ja si jednu dala.Boze,to bylo neco vynikajicicho. Snedla jsem tu klobasu celou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abidail píše:
Mně vždy fascinuje, že pokaždé když je nějaké takovéhle téma se hned najdou chytrolínky co začnou poučovat.
Holt, když se zakladatelka zeptá, tak „chytrolínky“ odpoví.
Kdyby se zeptala, jaký alkohol či cigarety je pro děti nejlepší, tak se pravda taky najde spoustu „chytrolínek“, které napíši, že žádné.
Příspěvek upraven 21.03.14 v 09:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka nam taky obcas davala treba na veceri parek nebo napr na obed k cocce.
Boze muj nesmite vsechno brat tak vazne nebo se z toho zblaznite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zizalkaaa mě kámoška donesla klobásy od soukromníka, který si je sám dělá a to mám malý večerní zákusek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dotaz znel - jake parky jsou dobre pro deti? Odpoved - zadne - mi prijde velice vecna a pravdiva.
Nicmene odpoved ze kdyz uz, tak v d-testu dopadly slusne ty z Lidlu, je taky uzitecna.
Ja dvoulete zatim parek nedala (ani lizatko), ne, ze bych byla striktne proti, ale u nas se takovehle veci prakticky nevyskytuji. Ale k letu u nas patri obcas opekat spekacky, letos uz je dceri klidne ochutnat dam, vezmu je v oblibenem reznictvi, kde vim, ze je maji moc dobre.
Jinak v tehotenstvi jsem dostala chut na parky, ale v obchode jakysi nelogicky zachvat jist zdrave, tudiz ze si nekoupim nic, v cem je vic jak 10 ecek. Odesla jsem s prazdnou
Takze je-li to vyjimecne, slozeni radeji necist.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kac píše:
@zizalkaaa mě kámoška donesla klobásy od soukromníka, který si je sám dělá a to mám malý večerní zákusek
no tak to je uplne jina kategorie. Domaci, mnamka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malému dítěti do tří let bych nedala žádný párek, ani jinou uzeninu, to jsem dodržovala u syna i přes nátlak prarodičů. O párcích z Lidlu jsem četla, že v testu vyšly dost dobře. Pokud si rodina dá párky s vysokým obsahem masa 1× za tři týdny, či za měsíc, tak si myslím, že se nic tak hrozného nestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anais já si jen myslím, že není nutné vyvíjet nějakou hysterii kolem tohoto tématu, protože o těchto věcech něco vím a zajímám se o ně, je dobře že vše kontroluješ, ale ono je toho daleko víc o čem ani nevíš a bohužel ani při té výrobě bio produktů apod.se výrobci nevyhnou použití konzervantů, to ti poví každý odborník, ale jinak jo taky se dívám na složení a taky jsem výrazně spokojená, když je na obalu napsaný bez nežádoucích látek, jenže je to jen takový boom dnešní doby bohužel, musela by si mít vlastní hospodářství se vším všudy aby jsi měla jistotu a i tak tu máš spoustu dalších faktorů jako je čistota vody, vzduchu, půdy atd.tak to jen pro upřesnění, jinak já vždycky říkám lepší péče přehnaná než zanedbaná tak se mějte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk jenomže tak to bohužel fakt je. Když vezmeš v úvahu všechna doporučení, věci, které bys neměla jíst z nějakého důvodu, který zjistili, tak zbude opravdu žalostně málo potravin, které bys mohla jíst. I ta zelenina a ovoce je v podstatě na prd - hlavně v zimě (dusičnany, pěstuje se to někde ve sklenících v skelné vatě…) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit