Jaké párky pro děti?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Integra já do Lidlu nechodím, tak prostě koupím ty, které mají největší procento masa. Vždycky se aspoň jedny výrazně „masovější“ najdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs. S píše:
Zakladatelka se ptala na parky ne na radioaktivni material
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako fakt že jsem zde něco psala…myslela jsem že normální člověk si to přečte a třeba si řekne je to jsem taky řešila, tak jí poradím že jíme tohle a tohle.
Ale ne hned, to se nesmí a bla bla.
Kolik věcí se nesmí a lidi to dělají, kouří v blízkosti dítěte, vozí ho v šílených autech a nekvalitních sedačkách, cpou ho jinýma věcma které bych zas třeba dítěti nedala já.
A když už jsme u toho ruku na srdce, vychováváme příkladem, takže před dítětem nekouříme, nepijeme alkohol, nejíme to co mu samotnému nechceme dávat a vubec neděláme to co nechcama aby dělalo ono. Jste všichni takoví? Určitě ne, takže když dítě vidí že otec má rád párky, tak mu je chci taky čas od času dopřát a samozřejmě ve zdravější formě!! Prostě to tak budu dělat ať se to někomu líbí nebo ne.
A myslete si o mě co chcete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Integra píše:
Ahoj holky, prosím vás, chtěla jsem se zeptat zda má někdo přístup třeba na Dtest, jaké párky jsou dobré pro děti?
Děkuji
ŽÁDNÉ!!! Jako výživová poradkyně Ti můžu říct, že fakt výjimka neexistuje. Zkus si na Youtube najít, z čeho a jak se vyrábí- a pochopíš, proč ( pro ilustraci- SEPARÁT jsou strojně oddělené zbytky masa, v případě drůbeže do toho rozemelou i hlavy s mozkem, očima, zobáky a pařáty. Aby to někdo jedl, tak se to OBARVÍ barvivem z rozemletých červených brouků a, nacpe se tam hrst dochucovadel plus konzervanty a stabilizátory). Výrobce sice tvrdí, že v malém množství jsou neškodné, ale jelikož se různá aditiva dávají do všeho (pokud nevaříš jen ze základních surovin a nepečeš si doma i chleba a sušenky), tak toho člověk do sebe dostane docela dost. Výsledkem je předčasná puberta, hyperaktivita, poruchy soustředění a rozhozený endokrinologický systém. Třeba my ženské si stěžujeme, že od určitého věku tloustneme skoro po všem- a jednou z hlavních příčin jsou přídatné látky do potravin.
Abych to shrnula- dětem bych dala z uzenin tak maximálně šunku s vysokým podílem masa(tj výběrové nebo tzv. nejvyšší jakosti), a to max jednou týdně, protože i do šunky se dává tzv řeznická sůl(karcinogenní dusitany-dusičnany)..jinak by to nebylo dost růžové alidi by to nekupovali.. mňam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs. S jasne, to ja jen pro upresneni, ze tu vek deti nezaznel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs. S píše:
Zakladatelka se ptala na parky ne na radioaktivni material, navic ani neuvedla vek ditete, takze me fascinuje jak vite kolik jejimu diteti je. Nejlepsi je kojit do 18let a matka aby jedla jen co si vypestuje, jinak to dite zabiji
@Integra ja kupuju u reznika
promiň, ale taky na to podle fotky vypadáš.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agáta13 tak dej taky fotku, krasavice! Ať můžeme posoudit, jak vypadá jen zdravě se stravující odbornice!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se přiznám, že by mě to taky zajímalo..
Párky jako takové třeba máme doma jednou, dvakrát do měsíce- 5 let a i když to nepatří do skupina nej zdravá výživa, tak občas dáme.. V dnešní době neni nic tak ok, to bysme nemohli jíst nic..
ALe taky spíš kupujem šumku od kosti- nemyslím nějaké šumkové salámy tad..ale i to..
Příspěvek upraven 21.03.14 v 10:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agáta13 píše:
promiň, ale taky na to podle fotky vypadáš..
tohle bylo hodně ubohé
![]()
- Citovat
- Upravit
Tak klasicky s co nejvetsim podilem masa a nejmene pridanymi sajrajty. V parkach je pomlete kde co, takze neco jako, zdrave, parky neexistuje. Stejne jako nejsou zdrave chipsy atd.
Příspěvek upraven 21.03.14 v 10:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky vždycky přijde usměvné, jak se někdo ohání, že v žádném případě něco ne… Všichni víme, že párky nepatří do extra zdravé výživy, ale to nepatří hormadu věcí a prostě jdnou za čas něco dáme..
Já svoje dítě krmím zdravě, ale prostě občas ten párek dostane, dostane i smažák, dostane malou mističku hranolek, dostane lízátko.. a neznám nikoho, kdo by byl striktní a nedal by nic - jakoby nevhodného..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček píše:
Mě taky vždycky přijde usměvné, jak se někdo ohání, že v žádném případě něco ne… Všichni víme, že párky nepatří do extra zdravé výživy, ale to nepatří hormadu věcí a prostě jdnou za čas něco dáme..
Já svoje dítě krmím zdravě, ale prostě občas ten párek dostane, dostane i smažák, dostane malou mističku hranolek, dostane lízátko.. a neznám nikoho, kdo by byl striktní a nedal by nic - jakoby nevhodného..
přesně tak, mekáče a KFka jsou plné dětí, stejně tak člověk vidí žmoulat párek v rohlíku, ale najednou se tady sejdou ty, které NIKDY…
- Citovat
- Upravit
@Reyne jasně nikdy a mají 3 leté děti.. a chci vidět, pak v 5 letech v 7.. prostě opravdu neznám nikoho!!! kdo by občas- třeba jednou do měsíce nedal něco jakoby nezdravého..
Navíc třeba teď známá má zákaz pro holku kuřecího kvůli hormonům od enkokrinologa a to je už druhá.. takže ono možná ani nevíme, co může být víc ohrožující jak párek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček píše:
@Reyne jasně nikdy a mají 3 leté děti.. a chci vidět, pak v 5 letech v 7.. prostě opravdu neznám nikoho!!! kdo by občas- třeba jednou do měsíce nedal něco jakoby nezdravého..
Navíc třeba teď známá má zákaz pro holku kuřecího kvůli hormonům od enkokrinologa a to je už druhá.. takže ono možná ani nevíme, co může být víc ohrožující jak párek
Kure kvuli hormonum nejim ani ja, to neni zas tak neznama vec
Teda jednou mesicne si dame treba grilovane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii to nevis nejlepsi je dite zabalit do bublikove folie, hodne peclive a do 18 ho nepustit