Jaké párky pro děti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
20.1.16 22:11

@zelenapani Taky myslím, třeba moje dvacetiměsíční párky nezná, takže je ani nemůže vyžadovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.1.16 22:15
@Ema1984 píše:
@zelenapani Taky myslím, třeba moje dvacetiměsíční párky nezná, takže je ani nemůže vyžadovat :think:

No u nás to bývalo do cca 3 let taky tak, ale teď je malé už 4,5roku, párek párkrát pak ochutnala u babičky a pak jsem se jí nemohla zbavit, že chce párek..Tak jsem vysledovala aspoň tyhle „zdravější“, co dávám odkaz výše a tak jednou za měsíc si je dá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.1.16 22:41
@Evulina píše:
Malá občas „ujede“ na párku odtud: http://www.masoshop.cz/…ez-ecek.html
My si je dáváme někdy taky
Nemají opravdu žádná éčka, ani dusitany, což se jen tak nevidí.
Mají též super Gurmán šunku bez éček a dusitanů.

díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.1.16 22:50
@IdealMan píše:
Jaký hranolky z friťáku?
Jaký smažený steak?

Psal jsem steak - třeba z krkovičky - opečený na pánvičce, pokud to někdo chce mít zdravé, tak na kontaktním grilu. Nebo kuřecí prsíčka, stehenní řízek, kotletku…

Trošku soli, pepře, šup šup a je to, k tomu salátek ze salátu… žádné hranolky. A je to 100% maso, bez E250…

http://dadala.hyperlinx.cz/…asr0004.html pořád je tam vysoká teplota a tuk… krkovičku nerozkouše ani pečenou v troubě, dušenou trochu, kuřecí nepadá v úvahu v žádné formě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
20.1.16 23:58

Například parky, co prodává Schellka (benzinka), mají 97% masa, zbytek je voda.moc ty uzeniny nejim, ale s tímhle nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
21.1.16 07:32

Bez urážky ale kdyby jsme měli řešit co je a není zdravé tak jsme všichni na hladovkách..
Samozřejmě když párky, tak ty s největším podílem masa.. to ti prodravačky na požádání vždy řeknou. Nejlepší jsou vídeňské, jak chuťově tak z hlediska obsahu masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.1.16 07:53
@Gosi píše:
no, tak zrovna Lipánek není uplně pekelnej výrobek, ale i kdyby příjde mi nesrovnatelně snazší smíchat doma tvaroh se smetanou, než naučit dítě třemi zuby rozkousat smaženej steak, jak tady pán psal… :roll:

lipánka mi děti snědí, ale domácí tvaroh mi plivou potvory, holt už jsou zkažený:-)

A opečený stejky na pánvičce milujou. S hranolkama.. pečenýma v troubě aspoň.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 07:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
21.1.16 07:54

@Julipek ale hloupost. Znam par rodin, kde zdravou stravu hodne resi a hlady rozhodne netrpi. :D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5808
21.1.16 12:12

@Makin @Julipek díky @hofka jak jsem psala, ona s problémy rozžvýká dušený, jak dorostou zuby párky už nebudou třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
21.1.16 13:54

TO JE NAD SLUNCE JASNÉ, PŘECE ŽÁDNÉ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
21.1.16 18:10

@filija asi tak :palec: