Jaké párky pro děti?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@zelenapani Taky myslím, třeba moje dvacetiměsíční párky nezná, takže je ani nemůže vyžadovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema1984 píše:
@zelenapani Taky myslím, třeba moje dvacetiměsíční párky nezná, takže je ani nemůže vyžadovat
No u nás to bývalo do cca 3 let taky tak, ale teď je malé už 4,5roku, párek párkrát pak ochutnala u babičky a pak jsem se jí nemohla zbavit, že chce párek..Tak jsem vysledovala aspoň tyhle „zdravější“, co dávám odkaz výše a tak jednou za měsíc si je dá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Malá občas „ujede“ na párku odtud: http://www.masoshop.cz/…ez-ecek.html
My si je dáváme někdy taky
Nemají opravdu žádná éčka, ani dusitany, což se jen tak nevidí.
Mají též super Gurmán šunku bez éček a dusitanů.
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IdealMan píše:
Jaký hranolky z friťáku?
Jaký smažený steak?Psal jsem steak - třeba z krkovičky - opečený na pánvičce, pokud to někdo chce mít zdravé, tak na kontaktním grilu. Nebo kuřecí prsíčka, stehenní řízek, kotletku…
Trošku soli, pepře, šup šup a je to, k tomu salátek ze salátu… žádné hranolky. A je to 100% maso, bez E250…
http://dadala.hyperlinx.cz/…asr0004.html pořád je tam vysoká teplota a tuk… krkovičku nerozkouše ani pečenou v troubě, dušenou trochu, kuřecí nepadá v úvahu v žádné formě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Například parky, co prodává Schellka (benzinka), mají 97% masa, zbytek je voda.moc ty uzeniny nejim, ale s tímhle nemám problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez urážky ale kdyby jsme měli řešit co je a není zdravé tak jsme všichni na hladovkách..
Samozřejmě když párky, tak ty s největším podílem masa.. to ti prodravačky na požádání vždy řeknou. Nejlepší jsou vídeňské, jak chuťově tak z hlediska obsahu masa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
no, tak zrovna Lipánek není uplně pekelnej výrobek, ale i kdyby příjde mi nesrovnatelně snazší smíchat doma tvaroh se smetanou, než naučit dítě třemi zuby rozkousat smaženej steak, jak tady pán psal…
lipánka mi děti snědí, ale domácí tvaroh mi plivou potvory, holt už jsou zkažený:-)
A opečený stejky na pánvičce milujou. S hranolkama.. pečenýma v troubě aspoň.
Příspěvek upraven 21.01.16 v 07:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julipek ale hloupost. Znam par rodin, kde zdravou stravu hodne resi a hlady rozhodne netrpi.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Makin @Julipek díky @hofka jak jsem psala, ona s problémy rozžvýká dušený, jak dorostou zuby párky už nebudou třeba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit