Jaké párky pro děti?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@zrcadlo píše:hned jak tu zavede členský příspěvěk…
@Gosi Tak to se asi s Emiminem rozloučíš, protože to vlastní Babiš taky
@IdealMan píše: Žádné. Pejsci a děti se uzeninami krmit nemají…
na to jsem se neptala… btw. párky jsou uzený? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
Ahoj, potřeovala ych poradit… mám relativně malé dítě, které toho moc nesní, jen šunka a párečky jí jedou, s tím sní i fazolky a vlastně cokoli… no a sice toho nedostává moc, ale drůbeží z klatov jsou sice dobrý, ale nechci moc tovární kuře, kupovali jsme Pikok, ale ten je něják zpřízněn s Babišem a to nechci… v okolí Pv máme Makovce a Filáka, máte s nima někdo nějákou zkušenost? jako jestli tam nedělal někdo známej, nebo jste nečetli nějáký hodnocení? a ještě kdyby bylo nějáký kvalitní, nebabišovo řeznictví v Praze?
MASO? A kdyz milostiva nic moc jineho neji, tak bude hladovet, vsak ono ji pak prijde k duhu cokoli jineho potom.
- Citovat
- Upravit
@Gosi píše:
na to jsem se neptala… btw. párky jsou uzený?
párek se řadí mezi uzeniny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamikadze píše:
MASO? A kdyz milostiva nic moc jineho neji, tak bude hladovet, vsak ono ji pak prijde k duhu cokoli jineho potom.
za kolik dní je potom? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi Zkus v Tescu v PV párky pro děti. 90% masa, málo soli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
na to jsem se neptala… btw. párky jsou uzený?
párek je uzenina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to zas tak neřeším ale snažím se kupovat s vysokým obsahem masa, nejlépe přímo pro děti… ale člověk nikdy neví..
Babiš je mi volný stejně jako palmový olej, na to se nekoukám
- Citovat
- Upravit
@Nafrněná píše:
Já to zas tak neřeším ale snažím se kupovat s vysokým obsahem masa, nejlépe přímo pro děti… ale člověk nikdy neví..
Babiš je mi volný stejně jako palmový olej, na to se nekoukám
hele, ony ty párky pro děti jsou kolikrát větší humusy, jak jiné - přesolené atd.. vybrat kvalitní je fakt opruz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
hele, ony ty párky pro děti jsou kolikrát větší humusy, jak jiné - přesolené atd.. vybrat kvalitní je fakt opruz
jj viděla jsem že ty vodňanské pro děti dopadly snad nejhůř v testech… je to těžko no, ale už to moc neřeším, asi se tomu stejně nevyhne… je to na prd
- Citovat
- Upravit
Tak nejlepší je si nastudovat etiketu. U dětské šunka je krátký soupis, chybí tam některá Éčka a je míň soli.
Chodím brigádně prodávat na lahůdkový pult a nevěřily byste, co někteří rodiče dětem kupují. Párky jsou ještě ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit