Jaké párky pro děti?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Gosi píše:
no, praha a prostějovvím, že je v olomouci, ael nemám řidičák a nevím jak ych vysvětlila příteli, že je potřeba jet 50 km kvuli párkům
No hele koukla jsem a maj je i v makru. Jen mi prijde ze na ecka stejny jako kterekoli jine parky. Nicmene obsah masa je slibny. zadej do googlu styrske parky a vyjede ti mj odkaz na makto, kdyz to rozkliknes, je tam i slozeni. Ale nvm, zda je to od Burese.snad ne.
- Citovat
- Upravit
@Ali-Ali píše:
@martina.se
ja taky nektere veci nekupuju proste uz z principu
U nás se z principu nenakupuje v Lidlu
nicméně já to občas poruším, ptž tam mají dětské oblečení a vždy čerstvou zeleninu.
K tématu: žádný párky
ať se naučí normálně jíst. Naše mladá zas nechce jogurty, ač je jedla. Jely by jí Lipánci, Bobíci a podobný slaďárny. Tak má smolíka noo.
- Citovat
- Upravit
@brko píše:
No hele koukla jsem a maj je i v makru. Jen mi prijde ze na ecka stejny jako kterekoli jine parky. Nicmene obsah masa je slibny. zadej do googlu styrske parky a vyjede ti mj odkaz na makto, kdyz to rozkliknes, je tam i slozeni. Ale nvm, zda je to od Burese.snad ne.
makro už je nadějnější, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne píše:
U nás se z principu nenakupuje v Lidlunicméně já to občas poruším, ptž tam mají dětské oblečení a vždy čerstvou zeleninu.K tématu: žádný párky
ať se naučí normálně jíst. Naše mladá zas nechce jogurty, ač je jedla. Jely by jí Lipánci, Bobíci a podobný slaďárny. Tak má smolíka noo.
no, tak zrovna Lipánek není uplně pekelnej výrobek, ale i kdyby příjde mi nesrovnatelně snazší smíchat doma tvaroh se smetanou, než naučit dítě třemi zuby rozkousat smaženej steak, jak tady pán psal… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi Jo Lipánek je ještě z nich nejlepší, ale stejně je tam cukr. Domácí jsem zkoušela udělat i jsem jí to dala do origoš kelímku a stejně nic ![]()
Smažený steak je snad vtip ne? Jsem nestihla dočíst celou diskuzi.
- Citovat
- Upravit
@Kamikadze píše:
MASO? A kdyz milostiva nic moc jineho neji, tak bude hladovet, vsak ono ji pak prijde k duhu cokoli jineho potom.
no, moje dite nesnedlo maso asi rok. zadne. kdyz snedl po roce 3 kolecka parku, tak jsem se malem radosti rozbrecela ![]()
24 hod s jednim bilym jogurtem byla pro nej pohoda. chodil na krevni testy, v tabulkach pod 3.percentilem, hlady byl v podstate porad, k jidlu ho to nemotivovalo…
jsou deti, ktere klidne budou hladem, az jim je z hladu blbe a zacne je z toho bolet bricho. tyhle rady - vsak on prijde, az bude mit hlad - miluju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
no, tak zrovna Lipánek není uplně pekelnej výrobek, ale i kdyby příjde mi nesrovnatelně snazší smíchat doma tvaroh se smetanou, než naučit dítě třemi zuby rozkousat smaženej steak, jak tady pán psal…
Já dám párek klidně dvouroční, a neřeším. Miluje „pačiči“ (párečky).
Kupujeme pana Párka, tak jednou za měsíc.
Ale zase netvrď, že třema zubama nerozkouše kuřecí steak, a párek ano, když každý ví, že dítě, dokud nemá zuby, všechno rozkouše pevnýma dásněma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
no, moje dite nesnedlo maso asi rok. zadne. kdyz snedl po roce 3 kolecka parku, tak jsem se malem radosti rozbrecela
24 hod s jednim bilym jogurtem byla pro nej pohoda. chodil na krevni testy, v tabulkach pod 3.percentilem, hlady byl v podstate porad, k jidlu ho to nemotivovalo…
jsou deti, ktere klidne budou hladem, az jim je z hladu blbe a zacne je z toho bolet bricho. tyhle rady - vsak on prijde, az bude mit hlad - miluju.
no, vona příjde… ale stejně nesní nic, co nechce…
ale s tím masem si myslím, že máme problém v zubech, normální má dost problém a přílohu bez „masa“ taky nesní, a když mi sní porci fazolek/kaše/polívky/čehokoli s kouskem, tak něják nemám výčitky, že jí cpu uzeninami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký hranolky z friťáku?
Jaký smažený steak?
Psal jsem steak - třeba z krkovičky - opečený na pánvičce, pokud to někdo chce mít zdravé, tak na kontaktním grilu. Nebo kuřecí prsíčka, stehenní řízek, kotletku…
Trošku soli, pepře, šup šup a je to, k tomu salátek ze salátu… žádné hranolky. A je to 100% maso, bez E250…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WaIl píše:
Já dám párek klidně dvouroční, a neřeším. Miluje „pačiči“ (párečky).Kupujeme pana Párka, tak jednou za měsíc.Ale zase netvrď, že třema zubama nerozkouše kuřecí steak, a párek ano, když každý ví, že dítě, dokud nemá zuby, všechno rozkouše pevnýma dásněma.
nedávám jí kuřecí… jí vepřové, dá to, ale dá toho málo a je hladová = protivná, unavená a nemyslím, že by jí to moc prospívalo… o kuřecím masu se tu bavit nebudu, to pro nás není alternativa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když byly děti malé, dělala jsem dušenou mrkev nakrájenou na kolečka a nakecala jim, že to je nakrájený párek
. Ve školce prozřely, když na talíř dostaly pravý párek a od té doby mrkev nevzaly do svých zmlsaných hubiček
. Časem přestaly jíst i ty párky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenapani píše:
Když byly děti malé, dělala jsem dušenou mrkev nakrájenou na kolečka a nakecala jim, že to je nakrájený párek. Ve školce prozřely, když na talíř dostaly pravý párek a od té doby mrkev nevzaly do svých zmlsaných hubiček
. Časem přestaly jíst i ty párky..
- Citovat
- Upravit
Malá občas „ujede“ na párku odtud: http://www.masoshop.cz/…ez-ecek.html
My si je dáváme někdy taky
Nemají opravdu žádná éčka, ani dusitany, což se jen tak nevidí.
Mají též super Gurmán šunku bez éček a dusitanů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem toho názoru, že se dětem uzeniny zakazovat nemají, ale taky se jim nemají nabízet. Ve školních jídelnách si je stejně užijí, případně výjimečně v létě na grilování a to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
az se priplazi hladem