Jaké párky pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
21.3.14 09:28
@eumedon píše:
Holt, když se zakladatelka zeptá, tak „chytrolínky“ odpoví.

Kdyby se zeptala, jaký alkohol či cigarety je pro děti nejlepší, tak se pravda taky najde spoustu „chytrolínek“, které napíši, že žádné.

Příspěvek upraven 21.03.14 v 09:19

to myslíš vážně? :roll: :roll: :roll: já miluju extrémisty, jsou prostě boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68959
21.3.14 09:33

@Angua no je, no, to nepopiram. Jako panelakovy clovek mam bohuzel vetsinu stravy z beznych obchodu, jen v sezone max. trhy. Takze slozeni ctu, u beznych veci vybiram nejmensi zlo, ale kdyz uz jednou za dva mesice dostanu chut na parek, tak jdu, koupim ho a vyberu ten, co mi chutna. Dvoulete ale radsi namazu chleba s platkem sunky od kosti, taky uzenina, ale jednak toho sni vyrazne min a druhak ji radim mezi ty mene zavadne. Sleduju, resim, ale nehrotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.3.14 09:40

@ugluk taky tak nějak… I když zrovna včera ten párek měli :lol:

Momentálně se snažím vnitřně vyřešit rozkol - děti by měly jíst bílé pečivo x bílé pečivo lepí střeva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
21.3.14 09:42

Když už párek, tak jedině z Lidlu. Moje děti párky jí, pochopitelně se necpou pořád, ale jednou za čas ano. Ale už jsou školačky. Dokonce i ve školce mívaly k obědu párek - třeba s hrachovkou, nebo " párkovou " polévku / frankfurtskou, čočkovou atd./.

• Citovat
  • Upravit
8020
21.3.14 09:43

Vepřové párečky Lidl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.3.14 09:43

@Reyne Taky ty z Lidlu miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.3.14 09:50

Ma otazka neznela davat nabo nedavat parky a pripadne proc!!!
Tem co mi odpovedeli na otazku dekuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.3.14 09:58

@Integra Ale jistě. Proto jsem také doplnil to přirovnání k alkoholu či cigaretám.

I když vaše otázka nezněla ano či ne, tak přesto je věcnou (a podle mne i správnou) odpovědí „žádné“.

Apropos: Jak byste odpověděla na otázku „jaký alkohol je pro děti nejlepší“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.3.14 10:02

@eumedon no taky žádný. :mrgreen: I když alkohol je mnohem horším konkurentem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
21.3.14 10:03

Zakladatelka se ptala na parky ne na radioaktivni material :zed:, navic ani neuvedla vek ditete, takze me fascinuje jak vite kolik jejimu diteti je. Nejlepsi je kojit do 18let a matka aby jedla jen co si vypestuje, jinak to dite zabiji :mrgreen:
@Integra ja kupuju u reznika :)

• Citovat
  • Upravit
68959
21.3.14 10:07

Zakladatelka ma deti v metriku - 3 roky a 5 mesicu, predpokladam, ze se jedna o to starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.3.14 10:08
@Mrs. S píše:
Zakladatelka se ptala na parky ne na radioaktivni material :zed:, navic ani neuvedla vek ditete, takze me fascinuje jak vite kolik jejimu diteti je. Nejlepsi je kojit do 18let a matka aby jedla jen co si vypestuje, jinak to dite zabiji :mrgreen:
@Integra ja kupuju u reznika :)

tak to bylo dobrý, konečně sem se zasmála, díky :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
21.3.14 10:09

To je mazec, jak to nekdo vyhroti do extremu :lol:..moje petileta dcera obcas kvlitnejsi parek dostane, rekneme jednou za dva mesice..nejaka rakovina vznika pomalu ze vseho, to by clovek nemoh opravdu temer nic, ani vychazet ven, sviti tam slunce, auta vypoustej zplodiny ze :lol:

To si vase deti nikdy neopecou spekacka na ohni? Chudaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
21.3.14 10:10

@ugluk ja nemam metriky oustene, jen me to otravuje :-), ale stejne to nemeni nic na tom ze to je parek a neradioaktivni material

• Citovat
  • Upravit
Reyne
21.3.14 10:10
@ugluk píše:
Zakladatelka ma deti v metriku - 3 roky a 5 mesicu, predpokladam, ze se jedna o to starsi.

Len, teď jsem chtěla napsat něco podobného. Nedávno tu ovšem byla borka, co dávala párek sedmiměsíčnímu :roll: :roll:

Zakladatelko omlouvám se za OT. Je mi jasné, že myslíš starší holčičku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí