Jaké párky pro děti?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@evill to vím i já, ale ona má vyložené už prokázané následky a nebo jak to napsat..
Ono se ví, jakiože hormony, ale třeba nikomu se nic neděje, ale u jedné začala holka menstruovat po 7 roce a teď kamarádka mi říkala, že se holce zhoršily výsledků hormonu, chodí se štítnou žlázou..má zákaz kuřecího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agáta13 píše:
promiň, ale taky na to podle fotky vypadáš..
Hmmmm, to ses tedy předvedla, výživová poradkyně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček píše:
@evill to vím i já, ale ona má vyložené už prokázané následky a nebo jak to napsat..
Ono se ví, jakiože hormony, ale třeba nikomu se nic neděje, ale u jedné začala holka menstruovat po 7 roce a teď kamarádka mi říkala, že se holce zhoršily výsledků hormonu, chodí se štítnou žlázou..má zákaz kuřecího
Ja tomu verim no, fakt jime same hnusy, je to smutne ale je to tak. Nabidka v obchodek je k placi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reyne píše:
ježiš já bych si dala grilované, ale nějaké dobré, né ten hnus ze supermarketů
My grilujem nebo udime sami na zahrade, ale aj v obchode si ho klido dam. Beru to vzdy jakoze si davam treba ty chipsy nezdrave na chut a ne jako kvalitni potravinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendulaaa Hele, rýpla jsem si, ok. Pěkné to samozřejmě není. Na paní je vidět, že k řezníkovi chodí často a že o jídle nepřemýšlí- její problém. Dvacet kilo dolů by jí jen prospělo. Ale nemusí svůj přístup ještě radit ostatním- a zvlášť, když dotaz zněl, jestli párky dávat dětem. Ty jsou na to, co jedí daleko citlivější, a taky to nedokážou ovlivnit. Je to zodpovědnost dospělých. Současnou fotku sem nedám z jediného důvodu- v dubnu mám termín porodu. Jinak vážím 59 na 166 cm, snažím se vyhýbat průmyslově zpracovaným potravinám, co to jde a odjakživa sportuju - což jde i s malými dětmi. Jako dotyčná radilka bych vypadat fakt nechtěla- nejde o krásu nebo nekrásu, ale o zdraví(nebo špatnou kondici, která je vidět na první pogled). Asi tak. Jinak samozřejmě každého věc a tu jízlivou poznámku jsem si mohla odpustit. Párky jsou holt výbušné téma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
My grilujem nebo udime sami na zahrade, ale aj v obchode si ho klido dam. Beru to vzdy jakoze si davam treba ty chipsy nezdrave na chut a ne jako kvalitni potravinu
když mě to právě nechutná
třeba v grill barech mají dobré, ale kupříkladu Tesco ne. Ale domácí je nej ![]()
- Citovat
- Upravit
@bartsch ano, rýpla jsem si.. jak jsem napsala někde výš, párky jsou holt výbušné téma
Paní ať si jí, co chce, ale nemusela by to radit ostatním pro děti. To mi fakt nasr..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agáta13 dotaz neznel jestli davat parky, ale jake.
A kolikrat je lepsi byt takovy jaky jsme a spokojeny, nez stihly a stale s necim nespokojeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii píše: ..nejaka rakovina vznika pomalu ze vseho, to by clovek nemoh opravdu temer nic, ani vychazet ven, sviti tam slunce, auta vypoustej zplodiny ze
No ovšem.
Takže teď jde o vyvažování přínosů a negativ či rizik. Jaké přínosy mají párky oproti čerstvému masu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No přesně to jsem při přečtení názvu čekala, že odpoveď bude žádné párky protože párky jsou fuuuuuuuuj:-))ale pak by mě zajímalo kdo pořád kupuje ty párky v rohlíku, máme tu na náměstí takové okénko, každou chvíli tam stojí matka s kočárem a kupuje párek děcku(vč. mě
) asi jsme tu samé nezodpovědné matky:-)))
neříkám že dám párek ročnímu děcku ale 4 letému proč bych nedala, kupuju je v lídlu nebo v kauflandu takový červený obal menší půlpárečky a nápis dětské párky, jsou chuťově dobré akorát drahé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agáta13 mě jen zaráží, že výživová poradkyně odsuzuje nákupy v řeznictví. No asi maso vůbec doma nejíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agáta13 píše:
@bartsch ano, rýpla jsem si.. jak jsem napsala někde výš, párky jsou holt výbušné témaPaní ať si jí, co chce, ale nemusela by to radit ostatním pro děti. To mi fakt nasr..
Představila jsem si výbušný párek - to jen tak pro odlehčení
Já bych to s párky nehrotila. Pokud budou kvalitní (a jdou takové sehnat) a jednou za čas, neublíží. Ono vyjít s dětmi v zimě ve městě na ulici je pro zdraví daleko rizikovější, všude přítomný smog je opravdový ničitel zdraví
A bylo by lepší něčí postavu nebo kondici neposuzovat a hodnotit, to nikomu z nás nepřísluší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ježiš já bych si dala grilované, ale nějaké dobré, né ten hnus ze supermarketů