Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kalinka01 píše:
@Pavlik Morozov tak pokud máte kolem sebe někoho, kdo pravidlně neuklízí, nestará se a má to na párku, tak souhlasím, to určitě tak bude a máte pravdu.
Ale já sama kočku mám a jsem na to dost vysazená, aby byly někde chlupy a smrad - ideálně 2× denně vyčistím záchod, na rychlovku vysávám každý den, vyčesávám atd…a ano, také jsem si nepořídila extra línající kočku, ale garantuju Vám, že žádná návštěva s chlupama na oblečení ode mě neodchází
Ruku na srdce kolik takovych poradkumilovnych lidi jako vy je? Kolik lidi kazdy den vysava a 2× denne cisti hajzlik? Chlupy jsou vsude, za linkou, za skrini proste tam jsou.
Mne stacily kocky na zahrade, ktere jsem je musel vypudit. Vsechno zvaleny, vsude chlupy, obchcanej barak, kytky, ve skleniku bordel. Normalni skodna.
@Venetia píše:
koho to zajima?
Minimalne sousedy. Zavedl bych povinost mit pisemny souhlas vsech v baraku k chovu kocek, psu a hlodavcu.
@Pavlik Morozov píše:
Minimalne sousedy. Zavedl bych povinost mit pisemny souhlas vsech v baraku k chovu kocek, psu a hlodavcu.
kdo ti brani a co pro to delas?
@Kalinka01 píše:
@Pavlik Morozov co to povídáme za hlouposti? Asi moc zkušeností s kočkami nemáte, že?
On je místní prudič a troll. Nikdy ještě nenapsal nic pozitivního nebo smysluplného. Jen tu uráží a napadá uživatelky.
@Venetia píše:
kdo ti brani a co pro to delas?
Vždyť bydlí v rodinném domě. A co je mu do toho jestli má někdo doma kočky? Naše kočky nikoho neobtěžují. Tak jako kočky nebo psi sousedů.
Mame dva britske kocoury, oba super povahy, nikdy nic neznicili, jsou to klidasove. Nidky by nekousli, neskrabli, ani jako kotata, oba jsou mazlove. Linaji hodne, denne vycasavame, denne se luxuje a vytira. Smrad vubec zadny. Sousedi maji taky kocky a to je tedy smrad uz za dverma.
@Pavlik Morozov píše:
Kocku bych v kvartyru nesnesl. Kocici smrad cejtim na sto honu a ty chlupy vsude. Tfuj. Lidi si mysli ze kocka v byte nesmrdi, ale smrdi jen to neciti protoze s ni kazdy den ziji. Ted je moda ze kazda vztahove vyprahla zenska musi mit kocicku nebo pejska aby si nepripadala osamocene.
Vždyť kočky nebo psy mají i muži. A také žijí sami. Lepší žít se zvířetem než žít s typem muže jako jsi ty. Jen tu trollíš, urážíš, všechno a všechny kritizuješ.
Je mi ouplně jedno a není mi divný, když lidi milují kočky, draky, motorky, fialky, tráví čas na mobilu, TV, četbou, vařením, pozorováním vesmíru, utrácí peníze za podivnosti všeho druhu..
Vlastně jediné co mi divný přijde, když si myslí, že existuje pravda jediná, a to jejich.
Ale! Za mě platí - nechme protistranu promluvit, znemožní se sama.
@Pavlik Morozov píše:
Nez kocicku naucis na haj.zl budes mit prochcany kvartyr sakumprask. Je to kocka, zere a vetsinu dne chrape a v noci smejdi. Kupa chlupu a zadny uzitek. Jeste udelat fialovy kvetak a objednat blesk. A ten puch k tomu. Tfuj.
K tématu. Miluju zvířata a všechny kočky. A ještě jednou za mě. Devon rex. Něco mezi kočkou, psem, ovečkou, skřítkem a mimozemšťanem.
@Magdaleeena píše:
K tématu. Miluju zvířata a všechny kočky. A ještě jednou za mě. Devon rex. Něco mezi kočkou, psem, ovečkou, skřítkem a mimozemšťanem.
Takovej zmutovanej hybrid, ktery jen existuje a chcipne pro rozmar panicka.
Děkuji za Tvůj zájem ![]()
Spěchám Tě uklidnit, jelikož vidím, že píšeš k tématu, kde vůbec netušíš, která bije.. Délka dožití koček se prodlužuje. Všech. A to díky dobré péči - potrava, zabezpečení, veterinární péče.. A si představ tu sumu, kterou vydělám a dle Tebe jistě zbytečně
do zvířeny dobrovolně vrazím
, a to nemluvím o útulcích..
A díky tomu, si představ, je ovlivněna blahodárně psychika páníčků, vidím to dnes a denně (práce). Což se Tebe, Pavliku, netýká.
.. jasný důkaz ![]()
PS: Devon rex samo není zmutavaný hybrid, historie plemene běžně na netu.
@Pavlik Morozov@Pavlik Morozov píše:
Takovej zmutovanej hybrid, ktery jen existuje a chcipne pro rozmar panicka.
Příspěvek upraven 01.05.21 v 13:41
@Magdaleeena píše:
Děkuji za Tvůj zájem
Spěchám Tě uklidnit, jelikož vidím, že píšeš k tématu, kde vůbec netušíš, která bije.. Délka dožití koček se prodlužuje. Všech. A to díky dobré péči - potrava, zabezpečení, veterinární péče..A díky tomu, si představ, je ovlivněna blahodárně psychika páníčků, vidím to dnes a denně (práce). Což se Tebe, Pavliku, netýká.
@Pavlik Morozov.. jasný důkaz
Radši by měl přestat existovat hybrid muže jako je Pavlík.
Ono to tak na světě asi má být.
Protože jinak bych třeba neměla nutkání světu sdělit, jak úžasný mám kočky, jak úžasný jsou kočky, jak úžasný jsou zvířata, a to to vím a denně mě v tom utvrzují a já dále tuto informaci zmiňuji a uplatňuji v životě reálném, ale Pavlik je příčinou, že i v tento čas a právě zde, Pavlik díky.
A Pavlikuv styl je tak nějak konzistentní, takže.. když „promluví“, je to jasné
, přijde mi tak nějak, že dělá svým stylem medvědí službu myšlenkám, které vysloví ![]()
@topazio píše:
Radši by měl přestat existovat hybrid muže jako je Pavlík.
K tomu výběru - co se týče úklidu chlupů - mám takového polodlouhosrstého kocoura (nejspíš ragdoll kříženec, ale kdoví, nalezenec), srst má takovou jemnou, vatovitou. A uklízí se to super, prostě přejedu křeslo vlhkou rukou a vyhodím jeden chumel chlupů.
Krátké chlupy „obyč“ kočky se uklízí hůř.
A teda kocour voní, ráda mu zabořím nos do kožichu.