Jaké plemeno kočky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
1.5.21 15:38
@topazio píše:
A náš kocourek a kočička nesmrdí.

Naši taky nesmrdí. Mají hebkou srst. Kupujeme jim applaws krmivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.21 15:41

@Pavlik Morozov

Jdi do háje ty trolle. Zalez do stanu a neotravuj.
To už není možné, jak se chováš.

Příspěvek upraven 01.05.21 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.5.21 15:41
@Kelsey píše:

Naše musí jíst speciální veterinární krmivo.
Mnoho přátel a známých má kočky doma a u nikoho to nesmrdí. Pavlíkovi smrdí asi všechno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.5.21 15:49
@Pavlik Morozov píše:
Nez kocicku naucis na haj.zl budes mit prochcany kvartyr sakumprask. Je to kocka, zere a vetsinu dne chrape a v noci smejdi. Kupa chlupu a zadny uzitek. Jeste udelat fialovy kvetak a objednat blesk. A ten puch k tomu. Tfuj.

Milý Pavlíku, po přečtení tvého příspěvku jsem dopěla k názoru, že ty musíš být kočka…

• Citovat
  • Upravit
1014
1.5.21 16:17
@Kelsey píše:

Ty naše potvory applaws začaly z ničeho nic odmítat. A přitom jim to takovou dobu jelo. Jsou čím dál tím vybíravější, vyzkoušeli jsme nespočet značek a jediné co jim jede stále jsou granule Royal canin a Josera a z kapsiček a konzerv Cosma, Gourmet(to je sázka na jistotu) a pak Felix, ale ten jen z německé distribuce, takže proto jezdíme do Německa, naštěstí ho máme za rohem a teď objednáváme ze zoohitu, tam ho mají taky německý. Ty mrchy vybíravý to normálně poznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
1.5.21 16:40
@Magdaleeena píše:
Děkuji za Tvůj zájem :kytka:
Spěchám Tě uklidnit, jelikož vidím, že píšeš k tématu, kde vůbec netušíš, která bije.. Délka dožití koček se prodlužuje. Všech. A to díky dobré péči - potrava, zabezpečení, veterinární péče.. A si představ tu sumu, kterou vydělám a dle Tebe jistě zbytečně :lol: do zvířeny dobrovolně vrazím :lol:, a to nemluvím o útulcích..

A díky tomu, si představ, je ovlivněna blahodárně psychika páníčků, vidím to dnes a denně (práce). Což se Tebe, Pavliku, netýká. :lol:.. jasný důkaz :lol:

PS: Devon rex samo není zmutavaný hybrid, historie plemene běžně na netu.

@Pavlik Morozov

Příspěvek upraven 01.05.21 v 13:41

On se lepe udrzuje vztah s kockou nez s clovekem. To je cely duvod tahani kocek do bytovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.5.21 17:01
@Pavlik Morozov píše:
On se lepe udrzuje vztah s kockou nez s clovekem. To je cely duvod tahani kocek do bytovek.

Co je ti do toho jestli lidé mají kočky v bytech!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
1.5.21 17:14

Vtipné je, že tyto slova píše na internetu zřejmě dospělý muž ženě v diskuzi o kočkách :mrgreen:
Jestliže je ve Tvém životě vše ke Tvé spokojenosti, strašně Ti to přeji.. Protože já to tak mám, natahala jsem si :lol: domů (není to bytovka, nicméně poměrně nestandardní bydlení, ze kterého by byl muž jako Ty zřejmě perplex :lol:, nemluvě o tom, že Ty vůbec netušíš, co potřebuje zvíře ke spokojenosti, natož ostatní lidi, hledis jen na sebe) spoustu lidí a zvířat, který miluju a ráda s nimi trávím čas a občas se s nimi pochlubim klidně zde v diskuzi o kočkách :mrgreen: Tak nějak nemám potřebu přispívat do fóra motorkářům, že vráží prachy do nesmyslů, který smrdí nebo uctívačům boha pokládání věcí na sebe, že je to blbost.. (navíc to druhý je neškodný a roztomilý, fanoušci Červenýho trpaslíka ví :lol: )
Asi se shodneme, že jsme vlastně oba šťastní se svýma živočichama, který si oba pečlivě vybíráme, jak vidno z této diskuze. :palec:

@Pavlik Morozov
@Pavlik Morozov píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.5.21 17:59
@Magdaleeena píše:
Vtipné je, že tyto slova píše na internetu zřejmě dospělý muž ženě v diskuzi o kočkách :mrgreen:
Jestliže je ve Tvém životě vše ke Tvé spokojenosti, strašně Ti to přeji.. Protože já to tak mám, natahala jsem si :lol: domů (není to bytovka, nicméně poměrně nestandardní bydlení, ze kterého by byl muž jako Ty zřejmě perplex :lol:, nemluvě o tom, že Ty vůbec netušíš, co potřebuje zvíře ke spokojenosti, natož ostatní lidi, hledis jen na sebe) spoustu lidí a zvířat, který miluju a ráda s nimi trávím čas a občas se s nimi pochlubim klidně zde v diskuzi o kočkách :mrgreen: Tak nějak nemám potřebu přispívat do fóra motorkářům, že vráží prachy do nesmyslů, který smrdí nebo uctívačům boha pokládání věcí na sebe, že je to blbost.. (navíc to druhý je neškodný a roztomilý, fanoušci Červenýho trpaslíka ví :lol: )
Asi se shodneme, že jsme vlastně oba šťastní se svýma živočichama, který si oba pečlivě vybíráme, jak vidno z této diskuze. :palec:@Pavlik Morozov

On ryje všude. Hlavně v diskuzích o rodině. Píše tam jaké jsou ženy špatné, jeho komentáře jsou úplně mimo. Naprosto kritizuje všechny rodinné hodnoty, přitom on sám žádné nemá. Psal tu, že je ženatý ale s manželkou nežije pod jednou střechou. Každý má svůj dům. Když jeho žena čekala děti, tak požadoval testy DNA. Urážel zájmy a koníčky žen, podle něj to žádné koníčky nejsou. Nikdy tu nikomu nepomohl, nenapsal nic pozitivního. Jen kritizuje, uráží, trollí a naváží se do všech žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.5.21 18:48
@Magdaleeena píše:
K tématu. Miluju zvířata a všechny kočky. A ještě jednou za mě. Devon rex. Něco mezi kočkou, psem, ovečkou, skřítkem a mimozemšťanem.

Líná prosím tě? Moc se mi libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.5.21 18:49
@Pavlik Morozov píše:

Co to meleš, vždyť žiješ sám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.21 18:57

Vykašlat se na toho pakoně. Je to stejně ustálený troll a nestojí za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106465
1.5.21 19:30
@Pavlik Morozov píše:

ne, ten důvod je uplyne jiny, ale to ty nepochopis
A sam se zamysli, jak ty udržuješ vztah a komu by to vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
1.5.21 19:30
Téměř ne. Nepíši vůbec, protože to se dočteš všude na netu, že nelíná, ale když jsme řešili ve skupině na FB, našli se tací, kterým líná, ale není to klasické línání.. cosik jako menší žmolečky na mikině třebas.. Ony jsou povahově velcí přítulové, kdy hřeší na svou plyšoidní vizáž :lol:, takže jsou pořád hlazené, mně v rukou nic nezůstává ani náhodou.. Jinak oni devoni většinou milují vody, vím, že někteří chovatelé jím dopřejí koupel, oni si to fakt užívají, takže tak. Srst mají drsně hladce jemnou.. jako malá ovečka s krátkýma kudrlinkama.
Jak řekl náš instalatér: „Už Vám někdo řekl, že to Vaše štěně vypadá jako kočka!?“
Při prvním setkání se těžko identifikuje 8) 8)
Nicméně - mně se tedy líbí všechny kočky :mrgreen:
@g.sandova
@g.sandova píše:
Líná prosím tě? Moc se mi libi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
1.5.21 19:32

Aha, takže kozel si hraje na zahradníka :lol:
Já jsem tu nárazově, ještě jsme se nepotkali..

@topazio
@topazio píše:
On ryje všude. Hlavně v diskuzích o rodině. Píše tam jaké jsou ženy špatné, jeho komentáře jsou úplně mimo. Naprosto kritizuje všechny rodinné hodnoty, přitom on sám žádné nemá. Psal tu, že je ženatý ale s manželkou nežije pod jednou střechou. Každý má svůj dům. Když jeho žena čekala děti, tak požadoval testy DNA. Urážel zájmy a koníčky žen, podle něj to žádné koníčky nejsou. Nikdy tu nikomu nepomohl, nenapsal nic pozitivního. Jen kritizuje, uráží, trollí a naváží se do všech žen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný