Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@veronika6913 děkuju, taky jsem uvažovala o pampers… asi je koupím ![]()
@Mis1983 děkuji za radu ![]()
@babymommy na noc bílý pampersky, přes den zelené, po tom má nejlepší zadek a vždycky je suchej. K zahození nejsou ty lidlácké toujours, ale dávám je jen přes den, když jsme doma, zas tolik jim nevěřím
hlavně tady na těch poznám, kdy má načůráno jen pohmatem. Třeba u tesco plínek nebo i u huggiesek jsem s tím měla problém.
@babymommy ale zapomněla jsem napsat, že ty toujours mi teda nepřipadají extra levné…na to, že je to privátní značka lidlu teda nic moc…
@babymommy mám kluka s citlivou kůží a po všech pokusech mu nejlépe sednou Babylove Nature. Kromě toho teda látkové. Teď čekám druhé dítě a už nebudu experimentovat a pokud mu sednou, tak jiné kupovat nehodlám.
Nejhorší jsou pro nás Pampers, po bílých měl na nožičkách takové rány, že vypadal jak pořezaný (vyzkoušeno 3×) a ze zelených má pokaždé pupínkatej zadek (plíny má už dlouho jen na spaní).
Jinak ty Babylove jsou o něco silnější než ostatní plíny, což některým maminkám v okolí vadí…
@marrlinka Oni se vyrábějí u nás ve městě a vím, že Lidl má skoro nejvyšší nároky ze všech fierm, takže jsou opravdu kvalitní a proto asi ta cena..
Ahoj, malej jsou taky tři měsíce a už jsme vyzkoušely Huggies, Basic z Alberta, Šmoulí z Alberta, Tesco gaga, Lidl Toujours, Pampers normální i oranžové, Babydream a všechny ok
Snad jsem na žádný nezapomněla ![]()
Občas se mi malá taky oprudila, ale myslím, že to nebylo plenkama…
@babymommy jo vlastne jsem uplne zapomnela na to, že jsme kolem toho 3 mesice meli trochu problem. Malej mel jeden cas trochu odrenyho pindika z tech bilejch, mel jako maj maly miminka do cervena zbarvenou moc, tak on to tam mel takhle podobne v tech trech mesicich. chodili jsme k doktorce, odebirali nekolikrat moc apod. a vse v poradku nevedeli jsme co to je a cim to je a nakonec jsme zjistili ze ho ma malinko odrenyho, kdyz ho doktorka stahla, tak nam rekla, at zkusíme jiny pleny. to jsme pak vlastne dali prave ty zeleny a uz se mu tam ta krev neobjevila.
pak jsem normalka dodelala ty bily a uz se to znovu neukazalo tak nevím, nemuselo to byt z tech plinek..:-) ale jinak mam taky tip na ty z lidlu, ze jsou dobry, ja jsem je mela jednou a zdelala jsem je ale zustala jsem nakonec u tech pampersek. Ale nebyli spatny. A taky z tesca, kdyz se malej narodil, tak jsme dostali balik a to teda byla hruza, ty pliny byli desne tvrdy, ale nedavno jsem je mela zas a byly uz lepsi. pry zacali delat novy nebo co a ty uz nejsou tolik tvrdy, ale nevim..
ale davala jsem je jen pres den a na noc pampers…
@veronika6913 dobře, děkuju moc
přítelovi jsem už volala at koupí pampersky a babylove ![]()
U nás jsou nej bela happy a látkovky(ale nikdy neměli ani jeden problém s opruzeninama…spíš co se týče toho jak sedí, sajou, pruží a pod
@babymommy Ahoj, náš malej má něco málo přes dva měsíce a od začátku jsme mu kupovali Pampersky ty bílý Premium Care, ale nejvíc mu vyhovují a nejlíp sedí Sleep and Play. Ty jsou nejlepší. Ještě jsem vyzkoušela z Rossmana zelený 2ky a ty jsou taky fajn a i levnější
Takovýty levný jsem mu jen vyzkoušela a to vůbec. Náš nemá na sobě ani pupínek a nebudu riskovat opruzenou ďupku
Ještě jsou dobrý Panda plínky. Ty měl i dva dny po narození a zrovna jsem objednala balík z netu. Jinak malej má teď ve skříňce troje. Pampers bílý, Sleep and Play a ty Rossmanovský, střídáme to.
Ty pleny z Lidlu jak tady někdo psal.. stojí za to je vyzkoušet? ![]()
Nám Lidlovský vyhovujou, lituju že jsem jich nekoupila víc, když byli nedavno v akci…
@babymommy ja davam male jedine bile Pampersky a od pul roka na pres den zelene Pampers a na noc se stale drzim bilych. ja jsem s nima spokojena a mala (tuky, tuk) nikdy problem nemela. zkusila jsem Eko pleny z DM a ty se me moc nezdaji…