Jaké plenky, maminy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
837
18.6.18 08:34

Ještě koukám, že se tu trochu řeší i ubrousky, tak přidám svoji zkušenost :mrgreen:
Vůbec je nemůžu používat (ne kvůli malýmu, ale kvůli sobě. Zkoušela jsem několik značek a pokaždé se mi osypaly ruce - jsem atopik), takže mám na přebalováku misku s vodou, do které namočím nastříhaný perlan a tím otírám. Dokonce mne to vychází i levněji, než kupovat ubrousky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
18.6.18 08:35

My kupujeme dada plenky taky a spokojenost, zajímavé je že jsem dostala balík zelených Pampers a ty mi malá procura když spí na boku a přijde mi, že ty dady vsáknout snad víc :lol: hlavně nesmrdí a jsou dost levnější :palec: . Na těch Pamperskach mi dokonce vadí, že když je necham na noc, tak jak se v nich udělá z moči ten gel, tak je to i přes pyžamo na zadečku studené 8o , to mi nepřijde moc příjemné, dávám tedy na noc ty moje, takže hned jak ty Pampers dodělám, už je nechci vidět. Zlaté Dada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.6.18 08:42

Já teď pro malou používám , má 20 měsíců, plenky sovičky z Tesca, můžu říct, že malá je ani za noc nepročůrá, drží všude dobře. Takže spokojenost. Střídám to se sovičkami z Alberta, teď je trochu změnily a řekla bych, že jsou taky super. Jinak občas používám pro malou zelené pamprsky, taky celkem dobré, ale zbytečně drahé, když bych řekla, že ty sovičkové jsou s nimi srovnatelné. Ze začátku jsem na ní měla pampers premium care, ale oprudila se po nich, takže už je vůbec nepoužívám. Chystám se ještě vyzkoušet ty z Lidlu a měla jsem zálusk i na ty dada plenky, ale když mám dvoje, co jí vyhovují bez problémů, tak už ty dada zkoušet nebudu. A k těm vlhčeným ubrouskům, jejich cena mě děsila již v těhotenství :D , takže jsem hledala alternativu a našla jsem takovou, kterou používám do teď a budu ji používat i u dalších dětí. Jmenuje se to perlan, kupuji balík 500 ks, rozměr 42cm na 49 cm, nastříhám to na čtverečky a na přebalováku mám misku z vodou, tu měním, ale teď už ne před každým přebalováním, ale jednou za čas. Namočím, otřu problematická místa a buď vyhodím, nebo se dají i vyprat(po čůrání), a pak použít třeba na utírání prachu. Za tu dobu, co je používám, mám teď načatý třetí balík. Ten minulý mi vydržel od června až do února, což si myslím, že za 500 kč je fakt dlouhá doba. A na cesty používám buď ubrousky se sovičkami z Alberta, popřípadě Pampers sensitive a pak mám z Lidlu a taky jsou fajn, ale spotřebu jich mám fakt minimální a to pouze na cestách, a to jich malá spíše více vytahá z balíčku než ji přebalím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 08:50

Ja kupuju pampers a jsem spokojena. Obema detem sedely. Jeste jsem kupovala Albert plenky, jsou srovnatelne s pampers. Nedavno jsem koupila jedny z lidlu a ani jsem je nespotrebovala. Prisly mi hrozne igelitovy a strasne smrdely moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.6.18 08:52

Jaký plenky budeš používat, uvidíš až po narození. Každý sedí jinak. Nejde jen o pokožku, ale hlavně o tvar. Jiný plenky totiž sedí na hubeňoury a jiný na buclatý miminka.

• Citovat
  • Upravit
7382
18.6.18 08:54

Miska s vodou me rozcilovala. Takze kdyz jdu prebalovat, tak vemu kousek perlanu (to je fakt super cesky vynalez) nebo velky vatovy ctverec, namocim pod tekouci teplou vodou, trochu vyzdimu,aby z toho moc neteklo a je to. A misku jsem zrusila :mrgreen: A nebo malyho rovnou strcim pod kohoutek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
18.6.18 08:58
@vertunka píše:
Ja kupuju pampers a jsem spokojena. Obema detem sedely. Jeste jsem kupovala Albert plenky, jsou srovnatelne s pampers. Nedavno jsem koupila jedny z lidlu a ani jsem je nespotrebovala. Prisly mi hrozne igelitovy a strasne smrdely moci.

Nebyly ty igelitovy pleny z lidlu zn.Toujours? Prave tam meli tyto Toujours a ty jsou blby. Ale tedka jeste nedavno zacli prodavat pleny zn.Lupilu a ty jsou skvely. Ceska vytoba z Hradku nad Nisou, srovnatelne s pampers premium care :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
18.6.18 08:58

@Smudlinka123 DM má spuštěn již eshop a dopravné je tuším 49 Kč na adresu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.6.18 09:08

Za nas jsou nejlepsi Mon peri nebo Bambo nature. Bez opruzenin, pekne sedi. Jen je nemaji vsude :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 09:09

A ubrousky kupuju Hipp modre. A nedam na ne dopustit. Je to teda financne narocnejsi, ale co by clovek pro ty prcky neudelal. A hodne sleduju akce na netu a pak objednavam ve velkym. Nebo nakupuju v Nemecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
18.6.18 09:16

My používáme jen Pamper premium care nebo Bella Happy a jsme spokojení. Natíráme Bepanthenem nebo sudocremem a malá má pěkný zadeček a opruzeniny nikdy neměla. Jen jednou byla trošku červená, když jsme byli celý den pryč a utírala jsem ji vlhčenými ubrousky. Jak píše @Tydlifuk doma ubrousky vůbec nepoužíváme. Mám na komodě misku s vodou a utírám vatovými obdélníčky z Lidlu. Chtěla bych vidět nás, kdybychom se po každém použitím wc utíraly vlhčenými ubrousky…mě to stačilo 2 dny na fesťáku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
18.6.18 09:24

Lidlovky nesnáším pleny i ubrousky, taky Panda pleny a Huggies jsou k ničemu, mám ráda sovičkový Tesco nebo šmoulovokuřecí (prostě s obrázkama, ne ty bílý) z Alberta, ale nejvíc jedem v Pampers pants. Dada jsou taky ok. Nejradši mám Kolorky, ovšem jejich cena mne omračuje, takže je máme jen na léto na delší výlety a cesty - jednak jsou suverénně nejprodyšnější a přitom neprotékající, a jednak jsou hezké, takže když má malá šaty, tak aspoň vykukujou designový pleny :mrgreen: :mrgreen: matka fiflena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.6.18 09:33

Bella Happy jsem měla po porodu-super,potom jsem vyzkoušela Tesco se sovičkou,za mě tedy ne,oproti Pamperskám jsou to hrozný prkna. Po Dm plenkách se malý oprudil,zůstala jsem u zelených Pampers. Kupuji v Německu a ty nesmrdí. Když je koupím v ČR,tak bych se z toho :poblion: . A co se týká vlhčených ubrousků,neměli jsme problém s žádnými. Jen Johnsons jsme dostali a raději jsem je ani nepoužila,jsou převoněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.6.18 09:35

A ještě k těm Tesco plenám,nevím jak u holčiček,ale u malého mi prostě celou noc nevydrží. Malý spí od 19:00 do 5:00 a u Tesco plen se mi budil mokrý,vepředu bouli a zbytek plenky suchý. To u Pampers neznám,hezky se to rozloží směrem dozadu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
18.6.18 09:36

@Smudlinka123
Perlan jsem objedvávala v lékárně, nebo mají tady https://www.feedo.cz/…400-ks-role/
Tuhle roli mám už cca půl roku a ještě nejsem na konci. Vždycky nastříhám ty čtverečky na čtvrtiny, abych měla pocit, že šetřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí