jaké plínky do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
23.9.05 10:53

jo ten seznam z porodnice taky mám a právě že tam ty plínky požadujou, prý asi tak 30ks, tak nevim jestli tam nějaké budem dostávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.9.05 22:41

Ahoj, já jsem rodila před třemi týdny a taky jsem měla na seznamü „co do porodnice“ plínky. A pak jsem byla překvapená, že je tam dávali, ale koupila jsem si Fixies New born, jsou skvělý, hlavně je dobrý, že maj výřez na pupík. Takže malá, když měla ještě ten pahýl, tak jí to nedřelo, jako ostatní miminka, ty měla jiné značky…Takže doporučuji, je to balení po 20 kusech a stojí to stovku(globus)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.9.05 22:52

taky jsem se rozhodla pouzivat latkove plenky, tak kdyz jsem si kupovala jednorazovky do porodnice, tak jsem vzala prvni male baleni nejmensich plenek. V porodnici jsme dostali tri plenky na den, balik porodnickych vlozek a vlozky do podprsenky na cely pobyt. Ze zacatku miminko tolik necura, tak jsem si udelala zasobu plinek, ze nakonec za tech pet dnu jsem spotrebovala jen jednu plenku svoji.
Ale kazda porodnice nabizi jiny sortiment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.10.05 08:33

Ahojky holky,tak ako to tu citam som celkom prekvapena co vsetko ste v porodnici dostali.Ja som rodila 2krat na Slovensku a v nasej porodnici sme dostali jedine koselu a pre mimco 4ks latkovych plien na den a 2kosielky.Papierove plienky,kozmetiku sme museli mat svoju.Dokonca aj toaletny papier a samoska aj vlozky.Plienky pouzivame len pampers.Do porodnice som kupovala najmensie new born odporucam nekupovat velke zasoby najmensej velkosti.Miminko hrozne rychlo rastie.Prajem bezproblemovy porod a hlavne zdrave bejbinko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí