Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Mile maminky, přes měsícem jsem začala dávat malému UM. Musím přestat kojit že zdravotních důvodů jenže syn trpí odmalička kolikami. Zkoušeli jsme nutrilon AR jenže ten náš šíleně zacpal takže jsem bojovala se zácpou, potom jsme zkusili Bebu ale to byla ještě horší zácpa než u nutrilonu. Nyní dávám Babydream a malej po hodine co jsem ho nakrmila šíleně ublinkava. Myslela jsem že druhý den to bude lepší bohužel je to i druhý den stejný. Po tomhle mléku máme stolici tužší ale aspoň nyní kaka každý den. Synovi je 5mesicu bude mu 6. Díky moc za názory a odpovědi. Snad najdeme to správné mléko pro nás
![]()
Také doporučuji Hipp😊 my jsme s ním nadmíru spokojeni. I bolení bříška s ním je minimální. 😊
Mléko máš dávat minimálně 14 dní, aby trávicí ústrojí mělo možnost si zvyknout. Vy máte během měsíce 4.,chudák dítě ![]()
Jezisi si uplne mimo? Tomu diteti odrovnas organismus. Sotva zkusis mliko, uz davas jiny. To telo na to nestiha reagovat a prizpusobit se. Za me Kendamil. Nikdo po nem nemel problem. Priprav se ale na to, ze dalsi 2 - 3 tydny, nez si dite zvykne to bude proste trvat.
jsi padla na hlavu. To UM ma i vzadu na krabici napsany, po jaky dobr se muze menit
U
Příspěvek upraven 12.11.19 v 20:37
@Aduš8 píše:
Mléko máš dávat minimálně 14 dní, aby trávicí ústrojí mělo možnost si zvyknout. Vy máte během měsíce 4.,chudák dítě
Musím vás ujistit že během měsíce měl 2 mléka a nyní jsem najela na 3. Tím pádem vždy jedno mléko 14dni. Vím že musím počkat není vše hned ale když se nic nezlepšilo a akorát jsem musela začít dávat laktulozu jelikož nic jiného nezabiralo tak musím zkusit jiné mléko. Nyní chci jen názory na mléka s tím že to zkusíme za dalších 14dni pokud mu tohle mléko nesedne.
@anniething píše:
Počítám dobře že bude mít během měsíce čtvrtý UM?
Ne měnímepo 14ti dnech. V mém dotazů to asi blbě vyznělo.
@Micaella22 píše:
Jezisi si uplne mimo? Tomu diteti odrovnas organismus. Sotva zkusis mliko, uz davas jiny. To telo na to nestiha reagovat a prizpusobit se. Za me Kendamil. Nikdo po nem nemel problem. Priprav se ale na to, ze dalsi 2 - 3 tydny, nez si dite zvykne to bude proste trvat.jsi padla na hlavu. To UM ma i vzadu na krabici napsany, po jaky dobr se muze menit
UPříspěvek upraven 12.11.19 v 20:37
Promiňte nemusíte mne hned urážet. Nejsem padla na hlavu 1 mléko jsem zkoušela 14dnu to nešlo tak jsem mu dala jiné a teď po dalších 14ti dnech dostal 3 mléko a budu mu ho dávat dalších 14dnu a pokud nám nesedne Budem muset opět měnit. Ale díky za názor. asi tov dotazů vyznělo úplně jinak
![]()
@Jejey píše:
Mile maminky, přes měsícem jsem začala dávat malému UM. Musím přestat kojit že zdravotních důvodů jenže syn trpí odmalička kolikami. Zkoušeli jsme nutrilon AR jenže ten náš šíleně zacpal takže jsem bojovala se zácpou, potom jsme zkusili Bebu ale to byla ještě horší zácpa než u nutrilonu. Nyní dávám Babydream a malej po hodine co jsem ho nakrmila šíleně ublinkava. Myslela jsem že druhý den to bude lepší bohužel je to i druhý den stejný. Po tomhle mléku máme stolici tužší ale aspoň nyní kaka každý den. Synovi je 5mesicu bude mu 6. Díky moc za názory a odpovědi. Snad najdeme to správné mléko pro nás![]()
![]()
Ahoj, já teda doporučuju a kudy chodím, tak chválím Sunar AR & Comfort 1, teď už dělají i dvojku. Naší malé (má teda jen 2 měsíce) chutná, což je u malého nejedlíka dost zásadní, ale především vyřešil veškeré trávicí potíže. Jedinkrát po něm neublinkla, ale hlavně se upravilo kakání. Mléka, která měla předtím, byl děs a hrůza. Nejdřív byla na Nutrilonu ProFutura, po kterém teda měla šílené koliky, ale tím, že byla fakt malinká jsem to přisuzovala prostě věku, než mléku. Od Nutrilonu jsme upustili tehdy, když po něm začala mít zácpu. Tak jsme přešly na Hipp Bio Combiotik, že teda když má ty pro a prebiotika, tak to vyprazdňování bude určitě dobrý
no a měla tak šílený problémy s kakáním, že jsme ani ty dva týdny nevydrželi a s požehnáním od Dr. změnili Hipp za tenhle Sunar a máme naprostou pohodu. Nevíme, co jsou prdíkový záchvaty, co je zácpa, má 1-2× denně mícháný vajíčka, bez řevu, nekonečného cvičení, nebo dokonce rourky
Držím palce, ať se to zlepší. My byli bezradní a teď v pohodě, určitě taky najdeš mlíčko, které sedne! ![]()
@Luciiia0409 je díky moc za radu. Určitě vyzkoušíme pokud nám nesedne mléko co máme teď.
je to umění ajit co nám sedne. Hlavně syn je jedlik a je mu úplně jedno co jí zbasti vše. Jenže ty zácpy jsou hrůza a šílene. Hlavně když malej mi pak probreci půlku noci.
uvidíme a možná vyzkoušíme za tip.
Já bych ti teda určitě doporučila vyzkoušet Naše mléko od Goldim. Není moc známé a je to rozhodně škoda, protože je úžasné. Vyrábí se v jižních čechách z kozího plnotučného mléka, které je nejblíže mateřskému mléku a je velmi dobře stravitelné pro miminkovská bříška. Měla jsem najednou doma úplně jiné miminko.
Dělají ho i v jednoporcových baleních na zkoušku.
Držím palce ať najdeš to správné mlíčko, vím, že je to někdy na ![]()
Já teda také doporučuji Naše mléko. Synovi sedlo nejlépe, byl jak vyměněný a spokojený ![]()