Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte prosím některá zkušenost s motiliem/domperidonem na podporu laktace? Kdy jste zaznamenaly výsledky? Nežádoucí účinky? Vliv na dítě? Budu ráda za vaše odpovědi. Prosím jen ty, které mají s motiliem zkušenost. Díky.
Na fb jsou skupinky pro bojkotare, kde se motilium bere, myslim, ze lepsi se zeptat primo tam…
@e008 píše:
Na fb jsou skupinky pro bojkotare, kde se motilium bere, myslim, ze lepsi se zeptat primo tam…
Bojkotare?
@SweetChilliSauce skupinky pro mimca, co bojkotuji kojeni a maminky pomoci motilia zvysuji laktaci. Ja to zvazovala, nakonec jsem melastrach z te vysokee davky a radeji zvolila cestu bylinek
@e008 píše:
@SweetChilliSauce skupinky pro mimca, co bojkotuji kojeni a maminky pomoci motilia zvysuji laktaci. Ja to zvazovala, nakonec jsem melastrach z te vysokee davky a radeji zvolila cestu bylinek
Já bylinky zkouším už dva měsíce, v podstatě od narození. Benedikt, řecké seno, moringa, kojící čaje. Nic nepomohlo. Máte prosím odkaz na podobnou skupinu? Díky.
@baimoli je, ale na podporu laktace se berou desetinasobne davky.
@e008 píše:
@baimoli je, ale na podporu laktace se berou desetinasobne davky.
To jsem nevěděla. A není to nebezpečný? Může způsobovat matce srdeční arytmii…Mě teda krásně zabíral čaj na podporu kojení.
@baimoli píše:
To jsem nevěděla. A není to nebezpečný? Může způsobovat matce srdeční arytmii…Mě teda krásně zabíral čaj na podporu kojení.
Můj dotaz byl pro ty, které mají s motiliem zkušenost. Již jsem psala, že bylinky a čaje zkouším bez výsledku dva měsíce.
@SweetChilliSauce ja z toho nakonec mela strach, ale znama soubezne brala motilium a tvrdila, ze zabira
ale ja se bala…
@e008 píše:
@SweetChilliSauce ja z toho nakonec mela strach, ale znama soubezne brala motilium a tvrdila, ze zabiraale ja se bala…
Já právě taky pořád nevím, no. Ale kojím tak „napůl“ s dokrmy UM a ráda bych se rozkojila plně.