Jaké UM na prdíky ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
30.10.13 09:44

@ivana-domca, tak to je dobře. :hug: :hug: :hug:
Jsem ráda za vás oba, nadýmání a bolení břicha - to byl u nás šílený horor.
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.10.13 09:49

Jo a ještě jsem si vzpomněla, že jsem měla doma kapky BabyCalm, to taky zabíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.10.13 10:06

@radúna my dáváme laktobacilky od swissu, z kapek jsme zkouseli všechny a pomahaji jen trochu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.10.13 11:13

@ivana-domca, :kytka: :kytka: :kytka:. Tak hlavně ať se prckovi uleví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
30.10.13 21:37

Tak nam je pet mesicu a s prdikama bojujeme stale, hlavne v noci ve dne je dost cila takze prdi normalne, ale v noci se krouti a tlaci celou noc.. Zkousely jsme snad vsechny mleka vcetne tech specialnich na nadymani, ale zadna zmena.. Davala jsem kminovy odvar, fenyklovy caj a ted jsem zacala delat i tu vlockovou kasi a bylo to jeste horsi.. Prdela hrozne, ale neslo ji to takze pulku noci prokroutila a proplakala nez to povolilo a to teda litalo :-) Ale stejne se kroutila.. Takze za me rada asi jen pockat az to odezni :-) Verim, ze spouste miminek tyhle veci pomahaji, ale nekterym nepomuze asi fakt nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.10.13 22:24

@monika25 u nás je v noci klid, to spinka jak andilek, 2× se vzbudí na mléko a zase chrni dál, ale přes den je to horší, ale synacek je i trošku vycurany a vztekly :zed: Jakmile si ho vezmu na ruku, tak je klid :roll: pravda je, že přes den spí po půl hodinách, takže k večeru už je mrzuty víc než dost a když se k tomu přidá občasná bolest bříška, tak má hysterický zachvat :zed: :zed: Dneska večer opět řval jak kdyby ho na nože brali, tak jsem ho rychle vykoupala, strčila mu flašku při pití z něj vylitl miniprdik, po jídle hned vytuhnul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
31.10.13 07:18

Tak u nas je to naopak :-( prez den spi jeste klidne dve hodky dopoledne a odpoledne. Vecer sice usne krasne neplace, ale v noci se proste zacne chrout a musim furt vstavat a davat ji dudlika jinak se vzbudi uplne.. A jak se krouti a heka tak obcas nejakej prdik vyjde a to pak spinka dal, ale tak max. dve hodky a nanovo :-( Dneska uz docela padam na hubu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová