Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@ivana-domca, tak to je dobře.
![]()
Jsem ráda za vás oba, nadýmání a bolení břicha - to byl u nás šílený horor.
![]()
Jo a ještě jsem si vzpomněla, že jsem měla doma kapky BabyCalm, to taky zabíralo.
@radúna my dáváme laktobacilky od swissu, z kapek jsme zkouseli všechny a pomahaji jen trochu ![]()
Tak nam je pet mesicu a s prdikama bojujeme stale, hlavne v noci ve dne je dost cila takze prdi normalne, ale v noci se krouti a tlaci celou noc.. Zkousely jsme snad vsechny mleka vcetne tech specialnich na nadymani, ale zadna zmena.. Davala jsem kminovy odvar, fenyklovy caj a ted jsem zacala delat i tu vlockovou kasi a bylo to jeste horsi.. Prdela hrozne, ale neslo ji to takze pulku noci prokroutila a proplakala nez to povolilo a to teda litalo
Ale stejne se kroutila.. Takze za me rada asi jen pockat az to odezni
Verim, ze spouste miminek tyhle veci pomahaji, ale nekterym nepomuze asi fakt nic…
@monika25 u nás je v noci klid, to spinka jak andilek, 2× se vzbudí na mléko a zase chrni dál, ale přes den je to horší, ale synacek je i trošku vycurany a vztekly
Jakmile si ho vezmu na ruku, tak je klid
pravda je, že přes den spí po půl hodinách, takže k večeru už je mrzuty víc než dost a když se k tomu přidá občasná bolest bříška, tak má hysterický zachvat
Dneska večer opět řval jak kdyby ho na nože brali, tak jsem ho rychle vykoupala, strčila mu flašku při pití z něj vylitl miniprdik, po jídle hned vytuhnul ![]()
Tak u nas je to naopak
prez den spi jeste klidne dve hodky dopoledne a odpoledne. Vecer sice usne krasne neplace, ale v noci se proste zacne chrout a musim furt vstavat a davat ji dudlika jinak se vzbudi uplne.. A jak se krouti a heka tak obcas nejakej prdik vyjde a to pak spinka dal, ale tak max. dve hodky a nanovo
Dneska uz docela padam na hubu..