Jaké vajíčko pro miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
18.1.21 05:47

Isofix

Jeste k isofixu. Pokud vas netizi finance rozhodne bych nad isofixem popremyslela.

Ne zridka lidi pasou sedacku spatne. Isofix vam zajisti to, ze to mate spravne. Z praktickeho hlediska je to k nezaplacenj pokud jezdite casto autem.

Hlavne prosim, vybirejte autosedacku jako bezpecnostni prvek. Nekoukejte na to, ze treba tamta ma hezci barvu, ze tahle je skladnejsi, ze je lehci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
18.1.21 10:38

@Kelsey Děkuji, jsem ráda, že mě někdo pochopil jak vypadá polohovatelné vajíčko 😀

• Citovat
  • Upravit
1302
18.1.21 22:05

Moc vám děkuji. Určitě u sedačky šetřit nehodláme. My jsme na cestách hodně takže kolik stojí je nám zcela jendo pokud bude dítě v bezpečí ;) :palec:. Koukáme po tom cybexu jen nevím jaký typ ale krásný ještě mi to tu vysvětlily :palec: díky moc!! :andel:. Takže jestli to dobře chápu, u toho polohovatelneho vajíčka se poloha dá využít jen když je vajíčko třeba na zemi doma? Na kočárku to nejde? V autě je mi jasné že kvuki bezpečnosti ne to by mě ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.1.21 11:37
@Lebedka99 píše:
Moc vám děkuji. Určitě u sedačky šetřit nehodláme. My jsme na cestách hodně takže kolik stojí je nám zcela jendo pokud bude dítě v bezpečí ;) :palec:. Koukáme po tom cybexu jen nevím jaký typ ale krásný ještě mi to tu vysvětlily :palec: díky moc!! :andel:. Takže jestli to dobře chápu, u toho polohovatelneho vajíčka se poloha dá využít jen když je vajíčko třeba na zemi doma? Na kočárku to nejde? V autě je mi jasné že kvuki bezpečnosti ne to by mě ani nenapadlo.
v kocarku to jde, ale nejde to v aute.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
19.1.21 18:22

Jedno vajíčko jde polohovat i v autě. Je to Joie i-level. Jde polohovat na kočárku i v autě na základně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.1.21 19:37

@Lebedka99 My teda máme Cybex cloud Z i-size, ale už teď v 6ti měsících malého jsou to pro mě spíš vyhozené peníze. Taky nás nadchla možnost úplného lehu(jde jen mimo auto, jak už se tu psalo), ale díky covid situaci stejně velice nikam nejezdime :nevim: A první asi 3 měsíce jsem byla tak vyjukana z mimina, že jsem na nějaké výlety kamkoli neměla ani pomyšlení :mrgreen: Těžká teda pro mě 55kg,160cm je hodně, už jen samotná, natož s 8kg dítětem :roll: A hlavně, už teď mi přijde, že tam je malý strašně vmackly, že je úzká. Možná to tak je u všech vajíček, ale má úplně schoulene raminka, rucicky… Prostě mi to neprijde pohodlné a nedokážu si predstavit, že je to pro dítě až do 24mes, jak u ní píšou :think: každopádně co se týká bezpečnosti, tak to je kvalita :palec: Pokud už teda Cybex, tak zpětně bych šla do Aton 5 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.12.21 15:14
@Jolana24 píše:
Základna je zbytečná a pokud máte v autě velký sklon sedaček, tak i nevhodná. Skvělý vajíčko je Klippan Dinofix (největší vajíčko, bezpečný a zároveň lehký). Dcera má rok a půl a pořád v něm jezdí. Sedí na adaptéry Maxi cosi. Sedačka 0-18 je vhodná až když dítě sedí alespoň 2 měsíce. U těch lepších je to napsaný přímo v návodu

Používáte tu možnost nacvaknutí vajíčka na podvozek kočárku? A pokud ano, jak vám sedí? Mám dinofix, ale bohužel na našem kočárku má po nacvaknutí tragický sklon. Vajíčko ale měnit nehodlám. Tak zvažuju, že bych pořídila na takové ty rychlopřevozy k doktorům apod. nějaký lepší podvozek, pokud existuje, ať ho nemusím furt tahat v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.12.21 19:43

@kamishek Dcera ve vajíčku už nejezdí, ale slyšela jsem často, že na podvozku nemívá dobrý sklon. Já to vůbec nepoužívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí