Jaké velké pleny 15+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
522
6.10.13 08:00

Zkus ty alberťácké jsou dost velké i vysoké, dcera 2r taky čůrá dost, plena vydrží na noc a ráno je opravdu hodně nacucaná, ale je to jediná značka co jí přes noc neprotekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
6.10.13 08:07

S pročůrávání v noci také bojujeme. Než jdu spát, tak malého ještě přebalím a stejně se do rána pročůrá. Přes den už je prakricky bez plen, tak by mi ani nevadilo si připlatit, hlavně aby vydržel suchý až do rána a já nemusela každý den převlékat prostěradlo. Nemáte někdo zkušenost s těmi kalhotkovými pamperskami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
6.10.13 08:08

@MarieOVMUC Malýmu jsou 2 roky (16kg, 98cm) a už přes půl roku je to stejný. Pokud mu řeknu, že plínku nedostane a vezmu mu jí, že tu má nočníček, tak přestane čurat uplně. :zed: Takže s marnou snahou vysvětlit máme taky zkušenosti.
My jsme komplet přešli na plínky z Lidlu. Na noc jsme dávali dlouho ty jejich Softino, ale ty tu přestali uplně nabízet. Takže máme jen ty tenký a v noci mu jí měním jednou. Přes den mu vydrží docela dlouho, i několik hodin, záleží kolik toho vypije. Třeba Active baby pročurá okamžitě po 100ml čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
6.10.13 08:09

Taky máme docela vysokého a těžkého kluka a velikostí i funkcí ted naprosto vyhovují Babydream z Rossmanna. Zkus když tak koupit vzorek, prodávají po dvou kusech. Používáme vel 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4296
6.10.13 08:27

Mám úplně stejný problém, dceři je 25m a pořád bojujem s plínkama a já prohrávám na celý čáře :cert: zkoušeli jsme nočník i záchod, ale ještě si sama vůbec neřekne, to se radši počůrá. Je dost veliká, má přes 15kg a 92cm, takže i poměrně široká a plíny jí jsou těsný, kupuju zatím ty Babylove z DM velikost 5+ a na takhle velký dítě bych je nedoporučila, má jen jen tak tak, abych je zapla. Tak asi zkusím ty z alberta, šmoulí jsme měli na zkoušku a taky se oprudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.10.13 08:45

@MarieOVMUC to je divný, malá je stejně velká, možná i těžší. Nosí 5 Pampers a dostaly jsme i 6 a jsou jí teda daleko lépe. Ale teda neprotéká jí nic. Ani navlékačky vel 4. Je teda fakt, že už vydrží i přes dvě hodiny nečůrat. Doma je bez plen, ale venku se prostě na travičku nevyčůrá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
6.10.13 08:58

@MarieOVMUC my davali na noc Babylove Junior plus a drzely dobre. Jarys ma 18kg a jsou mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.10.13 09:37

Já sjem tady v diskusi dostala tip na to dávat na noc dvě planky na sebe, a u nás dobrý :) Dávám Pampers AB a na to Huggiesu (je kapku větší), a ráno to je obvykle v pohodě - ta vnější pochytá na okrajích, co se chtělo vyvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.10.13 09:37

@MarieOVMUC zkoušela jsi Pampers Premium Care 5? Dávám plíny už jen na noc a tohle jsou to držáci neskuteční. Kamarádka dává Pampers AB 6, kluk má 16 kg a zvládají v pohodě, chválí si je.

• Citovat
  • Upravit
975
6.10.13 09:45

Me by zjimalo co se a detech zmenilo z poslednich par let, ze za mebdeti byli od roku a pul na nocniku, dvoulete dite plenkou temer ostuda a dnes to deti „nechapou“ kolikrat jeste ve trech letech.. tudiz se porad resi plenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
6.10.13 09:47

Tak za me z lidlu… zadne procurani, zadne opruzeni (museli jsme se s nastupem do skolky vratit k plenam na noc, bohuzel), zadny problem. A krasne sedi a jsou fakt v pohode… (maly si je stahne i kdyz chce jit na nocnik (nahodou) a pak opet natahne a v pohode… ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
6.10.13 09:48
@zdendik píše:
Me by zjimalo co se a detech zmenilo z poslednich par let, ze za mebdeti byli od roku a pul na nocniku, dvoulete dite plenkou temer ostuda a dnes to deti „nechapou“ kolikrat jeste ve trech letech.. tudiz se porad resi plenky…

nevim, co se zmenilo, ale podle me je to hektickou dobou, linejsimi matkami (tim se nechci nikoho dotknout, ale pro me lenost je i to, ze nemam cas vztavat 5× za noc a posazovat an nocnik, protoze jdu rano do prace) apod. Proste je jina doba… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.10.13 10:50

@pelikan21 no to jo, ale proc se atky obhajujou tim, ze ti deti nejsou schopne v tomhke veku pochopit? :nevim: oocividne asi jsou, kdyz u nas to problem nebyl…ten duvod je uplne jinde nez v detskem mozecku:-) a kdyz nekdo napis ze bez plenky dite radsi necura tak je asi schopne i ovladat mocovy mechyr:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.10.13 10:55

@zdendik Hele nevim, ale podle mě je to taky tím, že se děti tolik nedrilujou. A třeba u mojí dcery vidím (asi je tvrdohlavá po mně), že když ji nedriluju a nechám jet vlastním tempem tak to funguje: sama se odstavila od kojení (9m přes den, noční kojení jsem ukončila o pár měsíců pozdějc já a bez problému), sama se vzdala dudlíku (cca v roce a třičtvrtě), sama přešla na samostatné usínání… Možná bych ji to silou naučila/odnaučila i dřív, ale proč?

Takže sice s nočníkem to zkoušíme (jako malá tam sedala, ale po roce začala klást odpor); ale když dostává hysterák, když to slovo řeknu, mám ji lámat? Ve školce jsou na plenky zvyklí, a však ona se to taky naučí - mám limit do tří let; pokud by to vypadalo, že nestíhá, tak v létě před nástupem do školky na to půjdu tlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
6.10.13 11:00

@zdendik ano, souhlasim s @Slečna Ferka, je to i o tom, ze treba nas matky posazovali na nocnik okamzite, jakmile jsme sedeli, hnali to HODNE dopredu a dnesni trend je nechat deti, aby jeli vlastnim tempem… Take se dneska neuci chodit (nas ucili), nevodi se za ruce (nas vodili) a nedavaji se detem kureci polevky uz v miminkovskem veku (nam davali kde co)… :nevim: :nevim: :nevim: Je to proste jina doba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí