Jaké velké pleny 15+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
7.10.13 12:07

Pokud máte doma 14-ti denní miminko, tak bych se na trénování na nočník vybodla.

Pro malou je to dost velká změna a ještě tlaky s nočníkem. Ono se to za měsíc za dva nezblázní… ve 20m se mi zdá, že má ještě na plínky nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.10.13 15:15

Me nevadí, že ma pleny, budu ji klidně zabalovat do 30.. nadsázka.. ale vadí mi, že jsou ji plenky, co jsou dostupné finančně malé.. tesco pleny na týden 175 kc, pampers 500.. když k tomu prictu dva balíky na týden pro malého.. no, tak je to masakr.. peníze na to jsou, klep klep, ale přijde mi to jako mrhání, proto se ji snažím naučit na nocnik. Pozvolna, nijak násilné. Někdo mi kdysi říkal, že jemná motorika, řeč a curani do nočniku spolu v mozecku souvisí a fakt, že sice maluje pěkné, kolečka, očička.. obtahuje.. ale nemluví absolutně nic, maximálně mama.. ham, mnam.. rozumí většinou dobře, nocnik je tabu..

Add. Pampersky ji sedí, zatím se neopruzuje a neprotekly. Na noc ji je budu dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.10.13 20:31

Malý má skoro 4 a na noc má pořád plínu totálně nacucanou váží tak tři kila (obrazně) A ted mu dávám plenky z penny tu jejich značku a super. Malej má 22 kilo. Měli jsme i 4 na maldšího a taky byli super. cenově nejsou tak hrozny kor když jsou v akci. jestli už to tu někdo psal nevím, cely jsem to nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí