Jaké vitamíny dáváte dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2612
12.9.17 20:46
@Lentilkaa2 píše:
@Adinka_2012 O kapslich nic nevim. Toto je tekuty olej z jater norskych tresek extrahovany ihned po odlovu. Maji i citron prichut. Koupily si to ted me kamaradky a magistra v lekarne ho bude kupovat pro dite taky. Jen chtela ode mne vedet, jestli to deti jedi :) V akci se da sehnat za 249 Kc a to mi neprijde moc. Vigantol je podle mne hnus.

jsou to tyhle kapsle:
https://www.mollersomega3.cz/…uble-omega-3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.9.17 21:06

@Adinka_2012 a to se polyká jako prášky nebo se to dá žvýkat? :think:

• Citovat
  • Upravit
2612
12.9.17 22:46
@smurfka píše:
@Adinka_2012 a to se polyká jako prášky nebo se to dá žvýkat? :think:

Je to mekky, takze se to da i rozkousat, u vnitr je ten olej.Ja si to uz moc z lonska nepamatuju, jak moc je to mekke, ale deti to kousaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.17 23:38

My mame tekute vitaminy Narosan Boruvkovy (tekute se udajne lepe vstrebavaji) a kousaci tablety s kyselinou listovou, ktere jsou lepsi nez bonbony :-), taky z Nahrinu (nekdo to zna jako Just - Nahrin), ale je to opravdu kvalita, vim, co nam davam, a vim, ze to ma vysledky, coz bych se nekdy v lekarne bala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.21 08:58

Obnovují diskuzi, dáváte dětem nějaké vitamíny ve formě doplňků stravy? Syn mi moc nechce jíst ovoce ani zeleninu, z vitamínů sní jen ty gumové žvýkací… :nevim: Třeba B v kapkách? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.5.21 09:03

@orsulikova.zuzana já tedy jediné, co dávám od podzimu do jara je Imunoglukan. Občas dostane nějaké gumové nebo cucavé,, vitamíny,, ale to nepočítám a beru dost s rezervou. Podle mě stačí dostatečný kvalitní spánek, čerstvý vzduch, pohyb a samozřejmě strava. Nejí žádné ovoce ani zeleninu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
19.5.21 09:09

Příspěvek upraven 13.11.21 v 17:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.21 09:16

Moje děti (8,5 a 6) jedí krásně všechno, ovoce, zeleninu bez problémů. Takže já dávám jen na podzim a v zimě déčko a když se naskytne akce, tak Multi-imun sirup (betaglukany). Marodí minimálně, klepy klep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
19.5.21 09:31

@orsulikova.zuzana na radu pediatra dávám od října do dubna vigantol, nebo jiné D. Jinak nic. Ale ovo zel normálně jedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
19.5.21 09:46

My dáváme déčko a C v tabletách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22053
19.5.21 09:52
@orsulikova.zuzana píše:
Obnovují diskuzi, dáváte dětem nějaké vitamíny ve formě doplňků stravy? Syn mi moc nechce jíst ovoce ani zeleninu, z vitamínů sní jen ty gumové žvýkací… :nevim: Třeba B v kapkách? :)

Dáváme C +D a příležitostně probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
19.5.21 11:45

Dávám dceři denně vit D a C ;) Přes zimu na doporučení lékařky užívala Imunoglukany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.21 19:49

@Salorka Sni oloupané jablko, sem tam banán, přes zimu nějakou mandarinku a v létě jahody, jinak fakt asi nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí