Jaké vzdělávací hračky pro 3leté?

1742
19.4.17 13:19

Jaké vzdělávací hračky pro 3leté?

Maminky, poradíte prosím nějaké vzdělávací hračky pro tříleté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.4.17 13:35

My mame spoustu knih a jelikož cteme odmala deti to zajímá a nenucene se uci.. Jinak mame jeste kouzelné čteni ale stejne s mamkou nebo taťkou je bavi lepe normální knihy a vybiraji si téma dle chuti.. Taky časopisy s grafomotorikou a tak..

• Citovat
  • Upravit
3198
19.4.17 14:09

Co hračky od Plan toys? Máme tuhle loď. Je to teda spíš na zručnost, ale baví nás všechny. Taky máme hodně knížek od Svojtky s těma okýnkama. Ty mají děti hodně rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
19.4.17 14:09

Různé vzdělávací sešity pro 3 roky. Jinak záleží co chceš rozvíjet. Já třeba beru i lego, či kostky, jako rozvíjející hračku - kreativita, motorika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
19.4.17 14:11

U nás teda kouzelné čtení bavilo jen cca měsíc máme pro starší atlas světa, dějiny, mladší má hravé učení, pak jsme koupili když roboti brebentí a od té doby už si skoro nechce číst. za mě je fajn koupit lego, kostky, postřehové hry typu cink juior, dooble, duch, pexeso, domino, možná nějakou smart hru typu zámecké schody, puzzle, knížky s úkoly s lepením, plastelína, zažehlovací korálky, knížky typu leporela, nebo pejsek s kočičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
19.4.17 14:13

@milwinka Logico primo. Jsou to karty, co se zasouvají do plastové tabulky s barevnými knoflíky. Dceru to baví, je to taková ‚skola hrou‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
19.4.17 14:44

Korálky, Cestičky - sešítky s kreslením po čáře, samolepky… a knihy… To vede u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
19.4.17 15:25

Třeba na trénování barev máme hezkou dřevěnou hru od GOKI - KOSTKOVÁ HRA BARVIČKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
20.4.17 13:14
@trybitka píše:
Co hračky od Plan toys? Máme tuhle loď. Je to teda spíš na zručnost, ale baví nás všechny. Taky máme hodně knížek od Svojtky s těma okýnkama. Ty mají děti hodně rády.

Díky za tip, hračky od Plan toys jsem vůbec neznala. Určitě vyzkouším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
20.4.17 13:17

Díky moc všem za tipy!!! Malej miluje různé stavebnice, tak mám pocit, že jsem ho stále rozvíjela jen v tomto směru… Zkusím ještě nějaké ty knížky, pracovní sešity s kreslením a tak. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí