Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak já se chci taky zeptat, jakou autosedačku zvolit. Máme Renault Laguna 2004 (myslím, že tam je ISOFIX), ale potřebujeme, aby ta sedačka šla i do auta bez isofixu, je to možné, co zvolit?
Anonymní, je to možné, Renault Laguna II od roku 2001 má isofix, a můžete tam použít třeba Römer Duo plus, nebo Römer Safefix plus, jsou kompatibilní a obě jdou i v druhém autě , kde není isofix připoutat pásem
Děkuji steeve, já jsem z toho úplně tumpachová, toho je tolik, ještě že je kde se zeptat, moc děkuji Dita
Dobrý den,
tak nakonec jsme vydrželi ve vajíčku skoro další 3 měsíce ![]()
dítko roste jak z vody, ale stále se vejde, i když ne už tak pohodlně jako dřív…
steeve, ale v pátek se k vám už opravdu chystáme ![]()
jukat na toho romera king plus. chci se zeptat jak to máte se skladovými zásobami barev…
a pořád v sobě řeším drobný detail…máme už sice přes 10 měsíců, ale stále nemáme těch požadovaných 9kg
a počítám, že je nebudeme mít ani v roce, je těch 700g co nám chybí opravdu tak důležitých. Nějaký den ještě můžeme vydržet ve vajíčku, ale déle už asi opravdu ne.
Kdyby jste měl v nabídce beSafe asi bych uvažovala o ní, ale takhle ![]()
dík Jitka
jéé teď koukám, že už tu delší čas nikdo nebyl, tak snad sem ještě chodíte
Gabi díky za info.
ale pochybuju, počítám že lehký oblečení bude mít něco kolem 200g takže to jsme tak na 8,5kg
a nějak nabalený ty děti být zase nemají skrze podklouznutí pásů a stejně teď budou vedra takže by to ani nešlo ![]()
quinny, pokud má 10 měsíců a sám sedí, tak nebude problém
King plus mám na prodejně v cca 6-8 barvách stále, a jinak na skladě mám všechny, ale nemám sklad v místě, to je vždy připravené do druhého dne ráno, pokud máte předem vytipovanou barvičku, dejte mi vědět třeba mailem, a já si ty barvy zajistím na krám
no a s tou Besafe je stále problém, nejsou a stále se neví kdy budou( jestli vůbec budou- podle mě na to dovozce prdí)
steeve díky za uklidnění
z barev za nás asi neutrální
jsem váha takže s barvou bude problém ale určitě nějakou neutrál popř. do modra ![]()
high line - bastian
belly button- indigo denim
trend line - benno, jette, peter, robie
ale já vůbec nejsem náročná
![]()
určitě to nijak nehroťte, myslím že vybereme z toho co bude ![]()
a ještě jedno přání určitě bych chtěla ten letní potah
a poslední doplňující dotaz - berete platební karty ![]()
ještě jednou díky
z trendu budou na krámě všechny, Bastien snad taky, Indigo nevím, uvidíme,
letní potahy jsou vždy skladem
karty zatím nebereme, ty banky si berou moc, až budou rozumější, karty zavedeme
Lidičky, jsem z toho jelenice:-)
Každopáně - teď máme auto bez izofixu a příští rok určitě koupíme s izofixem. Takže: je nějaká autosedačka na izofix, co jde použít i bez izofixu a bude kvalitní - tj. bezpečná a pohodlná???
většina isofixových sedaček jde přidělat i normálně pásem v druhém autě, kde isofix není a na pás je většinou univerzální
ale spíše je nutné vědět, jaké budete mít to auto s isofixem, ono ne všechny isofixoé sedačky jdou do všech aut s isofixem, musí být kompatibilní, takže klidně mi napište jaké auto chcete kupovat a já Vám projedu sedačky, které by tam byly kompatibilní, a které půjdou i do stávajícího auta bez isofixu
tak do Octavie jdou na isofix bez problému třeba Römer Duo plus, nebo Safefix plus, a obě i do jiných aut na pásy
ale u Renaultu je potřeba znát model , protože třeba do Sceniku, nebo Espace nejde Safefix( a další sedačky s opěrnou nohou), protože v těch autech jsou schránky v podlaze, kde by se ta noha sedačky propadla