Jakou autosedačku od 9-18kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
17.2.09 16:50

Steeve, Gabinka díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.09 15:53

Tak já se chci taky zeptat, jakou autosedačku zvolit. Máme Renault Laguna 2004 (myslím, že tam je ISOFIX), ale potřebujeme, aby ta sedačka šla i do auta bez isofixu, je to možné, co zvolit?

• Citovat
  • Upravit
7159
2.3.09 16:45

Anonymní, je to možné, Renault Laguna II od roku 2001 má isofix, a můžete tam použít třeba Römer Duo plus, nebo Römer Safefix plus, jsou kompatibilní a obě jdou i v druhém autě , kde není isofix připoutat pásem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.09 17:50

Děkuji steeve, já jsem z toho úplně tumpachová, toho je tolik, ještě že je kde se zeptat, moc děkuji Dita

• Citovat
  • Upravit
16365
20.4.09 15:30

Dobrý den,
tak nakonec jsme vydrželi ve vajíčku skoro další 3 měsíce :lol:
dítko roste jak z vody, ale stále se vejde, i když ne už tak pohodlně jako dřív…
steeve, ale v pátek se k vám už opravdu chystáme :wink:
jukat na toho romera king plus. chci se zeptat jak to máte se skladovými zásobami barev…
a pořád v sobě řeším drobný detail…máme už sice přes 10 měsíců, ale stále nemáme těch požadovaných 9kg 8O a počítám, že je nebudeme mít ani v roce, je těch 700g co nám chybí opravdu tak důležitých. Nějaký den ještě můžeme vydržet ve vajíčku, ale déle už asi opravdu ne.
Kdyby jste měl v nabídce beSafe asi bych uvažovala o ní, ale takhle :?:
dík Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.4.09 15:33

jéé teď koukám, že už tu delší čas nikdo nebyl, tak snad sem ještě chodíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.4.09 15:39

quinny nemá těch 9kg ani oblečenej? ;) Počítá se to v oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.4.09 16:26

Gabi díky za info.
ale pochybuju, počítám že lehký oblečení bude mít něco kolem 200g takže to jsme tak na 8,5kg :? a nějak nabalený ty děti být zase nemají skrze podklouznutí pásů a stejně teď budou vedra takže by to ani nešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.4.09 21:31

quinny, pokud má 10 měsíců a sám sedí, tak nebude problém
King plus mám na prodejně v cca 6-8 barvách stále, a jinak na skladě mám všechny, ale nemám sklad v místě, to je vždy připravené do druhého dne ráno, pokud máte předem vytipovanou barvičku, dejte mi vědět třeba mailem, a já si ty barvy zajistím na krám
no a s tou Besafe je stále problém, nejsou a stále se neví kdy budou( jestli vůbec budou- podle mě na to dovozce prdí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.4.09 08:38

steeve díky za uklidnění
z barev za nás asi neutrální
jsem váha takže s barvou bude problém ale určitě nějakou neutrál popř. do modra :lol:
high line - bastian
belly button- indigo denim
trend line - benno, jette, peter, robie
ale já vůbec nejsem náročná :lol: :lol: :lol:
určitě to nijak nehroťte, myslím že vybereme z toho co bude :wink:
a ještě jedno přání určitě bych chtěla ten letní potah
a poslední doplňující dotaz - berete platební karty :?:
ještě jednou díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.4.09 09:05

z trendu budou na krámě všechny, Bastien snad taky, Indigo nevím, uvidíme,
letní potahy jsou vždy skladem
karty zatím nebereme, ty banky si berou moc, až budou rozumější, karty zavedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.4.09 15:31

Lidičky, jsem z toho jelenice:-)
Každopáně - teď máme auto bez izofixu a příští rok určitě koupíme s izofixem. Takže: je nějaká autosedačka na izofix, co jde použít i bez izofixu a bude kvalitní - tj. bezpečná a pohodlná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.4.09 16:33

většina isofixových sedaček jde přidělat i normálně pásem v druhém autě, kde isofix není a na pás je většinou univerzální
ale spíše je nutné vědět, jaké budete mít to auto s isofixem, ono ne všechny isofixoé sedačky jdou do všech aut s isofixem, musí být kompatibilní, takže klidně mi napište jaké auto chcete kupovat a já Vám projedu sedačky, které by tam byly kompatibilní, a které půjdou i do stávajícího auta bez isofixu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
28.4.09 19:06

Rozhodně oktávie nebo renault.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.4.09 22:20

tak do Octavie jdou na isofix bez problému třeba Römer Duo plus, nebo Safefix plus, a obě i do jiných aut na pásy
ale u Renaultu je potřeba znát model , protože třeba do Sceniku, nebo Espace nejde Safefix( a další sedačky s opěrnou nohou), protože v těch autech jsou schránky v podlaze, kde by se ta noha sedačky propadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí