Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Karin,
my nakoupili přes net v Dětském Ráji v Praze ( http://www.detskyraj.cz/…ts/index.php )
pošlou ti to poštou za 150kč a výběr mají docela slušný. Také jsem preferovala spolehlivost a MaxiCosi mi vyšli nejlepší, takže máme typ Priori XP - mají ho teď v akci s podhlavníkem a clonami za 5400kč ( http://www.detskyraj.cz/…i-podhlavnik )
Typ Tobi je taky hezký ale nám vyhovují ty úchytky po stranách a taky je to lehce levnější.
Ahoj, já mám teda BébéConfor Iseos Isofix, ta vyšla nejlepší pro mě:) Každopádně mi ji ale objednali v obchodě JustGo v Ostravě-Mariánkách, mám telefon na nějakou paní Kornakovou (nebo trošku jinak, nemám tady háčky:) 739044069. Myslím, že tam mají i MaxiCosi. Nicméně jde o to, že jsme se domluvily, že mi dala cenu jako na internetu. Tak to můžeš taky zkusit.
Miladka
My jsme nakonec nakoupili v kamenným obchodě, dali nám totiž internetovou cenu
![]()
.............
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.mimibazar.cz www.games007.cz
ahojky máme MC Priori XP a kupovali jsme ji na netu
www.babystyle.cz
Moc spokojeni, paní nám poradila, pomohla vybrat potah a ještě jsme chytli akci od výrobce, takže cenově to bylo hodně zajímavé.
A teď mají opět akci - sice jen na jeden potah,ale třeba by Vám vyhovoval.
Sice nejsou clony a podhlavník, ale zase cena je 4500Kč. A doprava zdarma.
Všichni tady doporučují Maxi-cosi, já budu opak, a doporučím Roemera, on totiž Roemer už má všechny sedačky se 4 hvězdičkama, kdežto Maxi-cosi Tobi i Priori mají pouze 3, takže je Roemer bezpečnější, navíc v kategorii 9-18 má Roemer na výběr 8 typů sedaček ve 19 barvách 4 typů potahů, oproti Maxi-cosi kde jsou 4 typy sedaček s max. 15 potahama. ¨
A jaký obchod doporučit, no přece tem můj, nejlepší ceny Roemera na internetu se službami kamenného krámu. a při zaslání do 3 dnů
moc Vám všem děkuji za odpovědi. Teď vážně nevím, jestli koupit Maxi Cosi nebo Romer. Chtěla bych , aby se dala nastavit sedačky do polohy na spánek a to , jak jsem se dočetla, je možné u autos. zn. Romer. Nevíte, jestli je to možné i u autosed. Maxi Cosi? Steve a jaká je tedy adresa tvého obchodu? Děkuji, opět nepřihlášená Karin
Karin, u Maxi cosi jdou sedačky také polohovat, asi srovnatelně třeba s King TS plus, ale nový king přidal 1 polohu navíc, teď má 4 pólohy, tak jde z nich asi nejvíc.
A jinka stačí kliknout na www co jsou pod míma příspěvkama, a už jsi na mých stánkách .
Krásný den,
můžu mít taky dotaz,
vybíráme autosedačku mám v užším výběru MAXI COSI PRIORI XP a nebo RÖMER KING TS PLUS
ale mám ještě jinou otázku. Naši Luci bude 8.prosince 10 měsíců a máme tak 8,5kila může už do tý větší sedačky, nebo to vydržet v tom vajíčku. máme BABYCAR EASYBOB
ale zdá se mi, že tam nemá nějak už moc místa, a je tam taková napasovaná nebo tam tak má být
nebo koupit tyhle
a nebo radši od BRITAX - FIRST CLASS SI nebo od BEBECOMFORT ISEOS SAFE SIDE ty je 0-18
i co je bezpečnější
Xsonah - z uvedených je nejbezpečnější Roemer King TS plus, má 4 hvězdičky, ostatní 3 jmenované mají hvězdičky 3.
Je zbytečné jít do sedačky kategorie 0-18, jděte do 9-18, vydržte těch pár dní, než bude mít 9 kg. A napasovaná ve vajíčku bude i proto, že ji určitě balíte více než v létě, pokud ji nekouká hlava ven, a stačí pásy, tak to chvilku vydržte, opravdu to je pár dní, a pomalu oblížejte ty sedačky- kdyžtak koukněte ke mě na stránky, mám tam vše o Roemerech. katalogy popisky, potahy, testy, crashtesty, tak to zkoukněte.
Já jsem rozhodnutá pro toho Roemera, asi to ještě chvili vydržíme,
za týden jdeme na kontrolu, tak uvidím, koik bude vážit, ale počítám že kolem těch 8,5 mít bude.
a ještě jsem slyšela, že by v tom vajíčku měla být do roka.
akorát se ji tam netroufnu dát bez bundičky, máme tranzita, a ten se hůř vytopí. je tam teplo až když dojedem na místo, jezdíme většinou tak 20 min. a když jedem na delší trasu, tak jí tu bundičku sundám až když je v autě teplo.
No právě ta bundička, to je ten důvod, proč tam je tak na těsno,
A do větší sedačky může dítě v 9 kg a 9 měsících, samozřejmě čím déle tím lépe, protože v protisměru je dítě až 5× bezpečnější,ale pokud se tam nevejde, musí do větší.
steeve, ale jak jsem se dívala na internet na MAXI COSI, tak tam píšou, že má taky 4 polohy. Karin
Karin, výsledný úhel položení u Kingu TS se 3 polohami je stejný jako 4 polohy u M-C Priori, prostě má King o něco delší dráhy, a právě nový King přidává ještě jednu polohu, takže jde z těchto 3 sedaček nejvíce naklopit, ale je potřeba to vidět u sedaček položených na rovné podlaze vedle sebe, protože pocitově to může každému připadat jinak a navíc má každé auto jiný sklon sedadel a opěradla, a potom i výsledný sklon autosedačky je jiný.
Tak jsme koupili novou autosedačku. nakonec jsme vybrali RÖMER KING TS PLUS NOVÝ tak jsem zvědavá, jak bude vyhovovat, ale doufám, že jo ![]()
koupili jsme tuhle
http://www.babystyle.cz/…nna_2008.jpg
už budeme muset přejít z vajíčka do normální autosedačky a proto se teď chci s Vámi zkušenějšími poradit. Finančně nejspíš výhodnější je koupit autosed. přes internet . Chtěli bychom kvalitní autosed. a jak jsem se tady na těchto stránkách dočetla , tak máme prý kupovat buď Romer nebo Maxi Cosi. MŮžete mi prosím poradit nějaké intern. obchody nebo nějaký dobrý obchod v okolí FM a Ostravy. Moc děkuji
nepřihlášená Karin