Jakou autosedačku od 9-18kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
17.12.07 17:15

Krásná sedačka, a hlavně bezpečná, tak snad ty rady tady pomohly k dobrému výběru, tak ať se dobře jezdí, škoda, že jste nepkoupily u mě mám teď docela slušnou akci na Kingy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
17.12.07 18:09

No byli jsme se kouknout na Černom most v BABY STAR a rovnou jsme ji koupili. a vedle v BABYPARKU ji měli asi tak o 1100 dražší, nevim tedy jestli byla v tomlepotahu nebo v jinom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.12.07 08:33

Ono totiž Baby star je jeden dodavatel Roemerů, který má nižší ceny, a Baby park to bere od toho druhého, který má ceny vyšší, ale trošku jiný jsou taky služby těch velkoobchodů pak s následnou reklamací, jeden okamžitě vymění sedačku za novou , a ten druhý ji měsíc opravuje, takže tam se pak ta cena odrazí na službách, ale všeobecně Roemer je tak kvalitní, že na něj reklamace nejsou, tak se není čeho bát.
A tu cenu mám stejnou jako v Babystaru, tak jste neprodělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.3.08 12:20

Tak to napíšu ještě sem
Taky kupujeme autosedačku 9-18 kg a konkrétně bychom chtěli Romer duo plus. máme fábii s isofixem tak v tom by snad problém být neměl. Jen jsem teď zmatená z upevnění té sedačky. Jestli se upevňuje jen na ty dva háky, nebo ještě nějak za hlavou. Jsem z toho voľaká zmetená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.3.08 13:27

tak dám odpověď i sem:
Tonyo, sedačka Duo má pouze ty ramena, a navíc jako volitelné příslušenství má pás Toptheter, kterým se zapíná za sedačkou do oka v kufru, ale vzhledem k tomu, že Fabie to oko v kufru nemá, tak nekupujte pás a přiděláte sedačku jen na ty isofixová oka v sedačce, to výborné hodnocení v testech dostala i bez toho přídavného pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
3.3.08 12:03

Takže sme taky koupili sedačku, u nás vyhrála Romer Kidfix kategorie 15-36 kg s isofixem za bezva cenu v obchodě u steeva. Takže steeve dik, jednou se nám konečně oplatilo napsat dotaz na emiminu.
Už se na ni moc těšíme, malý bude unešený.

Ještě jednu poznámku pro ty co váhají. Předpokládám, že upevnění isofix je to nejbezpečnější co zatím existuje a tak vřele doporučuji ověřit si jestli na toto upevnění máte dělané auto a zainvestovat do isofixové sedačky. Já byla velmí překvapena super cenou, které se lišila snad jen o 100 kč oproti neisofixové sedačce.
Když sme kupovali před rokem a půl sedačku do 18 kg tak sme isofiovou vzdali, všechny byly o dost dražší.

Takže přeju dobrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
6.3.08 14:17

Mám sedačku Chicco Zenith a jsem s ní mximálně spokojená, dá se polohovat, když malý usne a připadá mi fakt dost dobrá :lol:

• Citovat
  • Upravit
195
11.3.08 11:39

holky a poznam nejak,jestli nam jde dat do auta isofix,nebo to musim najit v papirech,mame octavku z roku 2002 tusim…u nas je problem v tom,ze male se do vajicka jeste vleze v pohode,mame to vetsi,ale vypada to,ze nechce jezdit v protismeru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.3.08 13:16

Akrim, Octavie i I generace mají ve výbavě isofix, takže tam isofixovou sedačku dáte.
A s tím protisměrem, kolik je malé? jestli má min. 9 kg a 9 měsíců a bez problému sedí tak by mohla přejít do posměrné sedačky, ale samozřejmě čím déle bude v protisměru tím lépe, on je protisměr pro malé děti až 5× bezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.3.08 14:03

steeve,mala ma rok,ale ma jen 8,1 kg,ale jak nespi,tak nechce v te sedacce absolutne byt,kamoska mela prave stejny problem a jak dali male sedacku po smeru,tak byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.3.08 17:09

Těch 8,1 kg má určitě svlečená u doktorky, oblečená asi na těch 9 kg dosáhne a ten rok je taky dobrý, a pokud bez problému sedí a udrží hlavičku, tak bych už o té 9-18 klidně uvažoval, zkuste si ji vyzkoušet a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.3.08 16:05

Jaká sedačka od Roemeru je nyní absolutně nejlepší? :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.3.08 17:22

V kategorii 9-18 je podle výsledků testů od Roemeru nejlepší s isofixem Duo plus, bez isofixu King TS plus, nyní jsou na trhu již od poloviny loňského roku jejich zvětšené verze isofixový Safefix, a neisofixový King plus, které jsou zvětšené, s lepším polstrováním a integrovanou opěrkou hlavy, do nezávislých testů se dostanou letos, ale protože si Roemer své sedačky testuje před vyjetím na trh, tak by měly být ještě lepší.
testy 2007 : http://www.adac.de/…itze/tab.asp?…
testy 2001-2006:
 http://www.adac.de/…tze/gtab.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.3.08 19:14

Steeve, díky moc.
A je nějaký rozdíl mezi loňským a letošním Duo plus??? :D
Teda kromě barev potahů. 8) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.3.08 19:50

letošní Duo plus 2008 dostalo malý podhlavníček, ale je to celkem bezvýznamné,

PS mám ještě pár kousků 2007 za super ceny, pokud by byl zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí