Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@reliska fotku dodam zitra, usla jsem v aute a pri vystupovani uplne zapomela…
Tak konečně jsem doma a můžu dodat slíbenou fotku..moc se omlouvám, že až ted, z mobilu mi to nešlo a kabel jsem s sebou neměla…snad ti to bude stačit ![]()
@nunik jé, děkuju moc! Tak mě se to teda líbí! Klučina vypadá spokojeně
Ještě si to musím nechat schválit od manžela a jinak je už rozhodnuto
No a teď jen čekat na 9kg a plnohodnotný sed u prcka ![]()
@reliska my jsme popravde na 9 kg necekali…malej byl ve vajicku zkroucenej jak paragraf, takze proste sel do velky…jinak to neslo, ve vajicku to bylo fakt desny…
@nunik a už seděl? Našemu je 6,5 měsíce a 7,5kg, zatím jen pase koně a mooooc chce sedět a koukat se kolem sebe. Ale ještě to neumí, takže bohužel občas sedí pasivně. Vím, že se to nemá kvůli zádům, ale ona je ta realita obvykle úplně jiná než poučky.. Ve vajíčku už právě taky nechce být a vzteká se, protože ta poloha v záklonu se mu vůbec nelíbí a pořád zvedá hlavičku a přitahuje se, protože chce do sedu.. Proto se těším, až bude moct být v normální sedačce a normálně sedět a normálně vidět ven ![]()
@reliska malej se pritahuje do sedu nekdy od pul roka, do sedacky sel v osmi mesicich a kousek, v postylce uz se do sedu pritahnul, v kocarku taky sedel ale na podlaze si sam sedne asi mesic, takze nekdy kolem 9…ja popravde neresim nejake prirucky nebo pravidla uplne doslovne…do sportaku sel taky a jeste nesedel, chtel proste koukat a ja ho nechtela trapit korbou
@steeve dobrý den Steeve, mohu vás poprosit o tip na sedačku “ po vsjicku”? Vajco máme i-size takže do 75 Cm, což bude mít malá asi v roce, v září. Odhsduju, ze její váha bude v té době max 8,5 kg.
Moje požadavky na sedačku
Přemýšlím mezi jole-every stage (odrazuje mě jakási fórovost provedení vycpavek, což je danza nízkou váhu a univerzálnost v každém věku- hodně vlozek na zmenšování) a romer dualfix ( odrazuje mě cena a základna, ale malá vypadala spokojenější v ni)
Neměl byste prosím tipy z podobně kategorie? Případně z těchto dvou, kterou bySte doporučil?
Dekuju mockrát
@ayra.5 máme čerstvě dualfix, asi 3 týdny. Já ho kupovala s tím, že v autě už zůstane napevno, neumím si představit vyndávat po každé cestě.
No ale mimo to naprostá spokojenost ![]()
@ayra.5 pokud budete sedačku z auta vyndávat tak bych zapoměl na Joie Every Stage i Dualfix, ty sedačky mají skoro 15 kg ( konkrétně Dualfix 14,7 kg a Joie 14,6, kg) a nedovedu si představit že v jedné ruce nesete 10 kg dítě , v druhé 15 kg sedačku a nohou zavíráte auto …..
Takže buď to přehodnotit a nechávat sedačku v autě a v tom případě bych se klonil k Dualfixu, bude bezpečnější, jednodušší manipulace, a nebo pokud trváte na vyndavání z auta tak jen lehkou pásovou 0-18 třeba Joie Steadi : http://autosedacky.mimishop.cz/…/joie-steadi
jinak všechny jmenované jsou po i proti směru jízdy, jdou polohovat…
@steeve dekuju! Jelikož to přehodnotit nemůžu, tak velmi oceňuji vás tip ![]()