Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky (případně i tatínky:), potřebovala bych poradit, jakou pořídit autoseačku..Synek má v 8 měsících 80 cm a 9,5 kg a ještě sám nesedí. Existuje nějaké větší vajíčko pro takové obříky?…Byla bych za vajíčko opravdu ráda (kvůli přenášení), ale samozřejmě, pokud se něco takového nevyrábí, tak budu ráda za další tipy…Moc díky!
Moje dcerka má tyhle míry v půl roce.
superobřík
. Kupovala jsem romer first class plus. Vajíčko už nemá smysl.
@wdylme My jsme měli jedno z největších vajíček Cybex a při 80cm se tam dítě ještě vešlo tak, aby mu nepřesahovala hlava, ale bylo už to opravdu tak tak, už jsme ji měnili za vyšší kategorii, takže bych vajíčko už nekupovala a poohlédla se po sedačce 0-18
Děkuji za reakce:)..Můžu se ještě zeptat, když už nemáte vajíčko, jak to potom děláte s přenášením?..Nějak si to neumím představit, mně malej vždycky v autě usne, pak když jedeme třeba na návštěvu k babičce, tak se tam ve vajíčku v klidu dospí..(promiňte, jestli je to úplně stupidní dotaz, němám se moc koho zeptat..:)
@wdylme prehodim vetsinou do kocarku. Jinak vajicka mas pouze do 13kg ty jsou do 85cm, pak je lepsi pokracovat stale v protismernych sedackach co mozna nejdele…
@wdylme Ja bych sla asi do Cybex sirona, je protismerna do 4 let, jedna z verzi se da i vyndat jako vajicko. My mame otocnou dualfix, ale ta je o neco mensi, malemu uz presahuje hlavicka ![]()
Taky jsem oceňovala přenášení ve vajíčku. Bohužel to už nejde. Mám v autě menší sporťák, jen na cesty, tak dcerku buď dám do kočárku nebo ji přenesu v ruce. Jiná alternativa bohužel není.
@Janli píše:
Moje dcerka má tyhle míry v půl roce.superobřík
. Kupovala jsem romer first class plus. Vajíčko už nemá smysl.
To jako vazne? Delka i vaha a jeste holka?
@wdylme píše:
Zdravím maminky (případně i tatínky:), potřebovala bych poradit, jakou pořídit autoseačku..Synek má v 8 měsících 80 cm a 9,5 kg a ještě sám nesedí. Existuje nějaké větší vajíčko pro takové obříky?…Byla bych za vajíčko opravdu ráda (kvůli přenášení), ale samozřejmě, pokud se něco takového nevyrábí, tak budu ráda za další tipy…Moc díky!
Syn mel 9.5 kg v pul roce
Koupili jsme Cybex Aton Cobblestone, je do 13 kg, vydrzelo n asi do 13 nebo 15 mesicu. Ma i skvele bezpecnostni hodnoceni.
@Jogrr píše:
To jako vazne? Delka i vaha a jeste holka?
Jo. A to je nedonošená
. I starší dcerka na tom byla podobně. Holky jsou velký po rodičích
.
Vajíčka od Maxi cosi jsou veliká. Já teď mám pro obě děti od Maxi Cosi 2way Pearl - do 18kg (obousměrná a polohovací, takže je i pro nesedící dítě), ale není to už vajíčko. ![]()