Jakou kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím o radu, jakou kaši zvolit na noc… Je nám 5 a půl měsíce, Kuba je plně kojený a v noci se budíme každé 2 hodiny. To by ani tak nevadilo, když by se najedl, říhnul a usnul, jenže on v noci zásadně nekrká a za půl hodiny se vzbudí, protože ho bolí bříško. Zvednu ho, krkne si a pak spí dál. Přes den jí každé 3 hodiny. Doktorka nám řekla, ať vyzkoušíme kaši, ale neřekla jakou. Koukala jsem, že je spousta druhů… Mléčné, nemléčné, na dobrou noc… Jakou bychom měli zvolit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mate zkusenosti ktere kase pro kojence jsou sladke a ktere ne? Mala ma rada hipp protoze neni sladka a od nutrilonu sladkou nechce, chtela bych vyzkouset i jinou znacku ale nevim prave ktere sladke jsou a ktere ne, davame mlecnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka Já mám nejlepší zkušennosti s kašemi Hami. Chuťově mi přijdou nejlepší. Velký výběr příchutí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka Hipp chapu, taky memu synovi chutnal vice nez vyse zminovana Hami… je to zvlastni, ale po kasi ma hlad, tak to moc nedelam…
- Citovat
- Upravit
Dávala jsem téměř výlučně Sunarku a někdy od loňska je dělají bez cukru. Nejmíň sladká mi přišla rýžovo-kukuřičná, taková ta první kaše od 4 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sipkova.zanetka sunarku jsem loni koupila jednou a byla k zbliti sladká. Nechtelo to dítě ani ja. Taky se mi nelibil vanilin v dětský kaši, to je teda chutovka ![]()
@tvetinka u nás jediná instantni jela peůrave ovesna jablecna kase od hippu. Pak jsem začala dělat normálně z vloček třeba s ovocem nebo sirupem. Dávala jsem mu do ni par odmerek um, ted už vločky delam v obyc mlice. Casove je to náročný stejne jako kase instant
Nebo zkus instantni kase z nějakého bioobchodu. Ale tam mi jich spousta nevyhovovala :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sipkova.zanetka @marrlinka Holky od kolika měsíců jste začaly dávat kaši?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo jí asi pět měsíců a týden. Plně jsem kojila a ze dne na den mi začala řvát hlady po 45 minutách. Na noc jsem jí začala dávat kaši, k obědu mrkvičku a bylo po hladu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sipkova.zanetka Děkuji. Já začala se zeleninovými příkrmy před pár dny. Dceři je 5 měsíců a zatím hlady neřve.
Na noc dávám o 30ml UM více a občas to ani nedopije. Myslíš, že mám začít dávat kaši na noc? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 No co jsem tak četla, tak se doporučuje začít se zeleninovýma příkrmama, pak ovocnýma a až nakonec kaše. Straší tím, že když si dítě zvykne na sladkou chuť (kaše, ovoce), už pak nebude chtít to méně sladký (zeleninu). Ale každý dítě je origoš… u nás s tím žádný problém nebyl. Pokud se ti do toho chce, tak asi proč ne. Můžeš jí zkusit pár lžiček dát, uvidíš, jestli to vůbec bude chtít, potrénujete jídlo ze lžičky. Ale pokud se nebudí hlady a mlíko jí stačí, tak si myslím, že to není nezbytný. Nervala bych to do ní za každou cenu.
Já jsem začala rovnou kaší, protože jsem do ní potřebovala dostat něco hutnějšího
Původně jsem jí chtěla dávat takovou tu kaši do lahvičky, ale to odmítala. Tak jsem zkusila udělat hustější na lžičku a zírala jsem jak blázen, že to nejen neplivala, ale docela dost toho i snědla. Hlad je holt nejlepší kuchař ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 píše:
@sipkova.zanetka @marrlinka Holky od kolika měsíců jste začaly dávat kaši?
asi od necelého půl roku, polední příkrmy jsme začali před pátým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit