Jakou pánev na palačinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22948
31.10.19 12:21

@leylen tak to je muj sen, jak je to paradne poskladane a jen 1 rukojet, jsi spokojena?
Asi napisu Jeziskovi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
31.10.19 12:52

@lucynka25 je to boží, jak to máš ve skříni pěkně v komínku, i do myčky ti nikde nic nezavazí :) s indukcí zatím žádný problém nemáme :) vychytala jsem to v akci za slušnou cenu, takže by to ježíšek určitě zvládl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
31.10.19 15:12
@lucynka25 píše:
@leylen tak to je muj sen, jak je to paradne poskladane a jen 1 rukojet, jsi spokojena?
Asi napisu Jeziskovi :jazyk:

Já to mám taky a pecka ;) Moje máma má tu sadu snad už 15 let.
Ale palacinkovou mám obyc tefalku na palačinky. Taky jsem si myslela, na co zvlášť, když na to stačí obyčejná pánev. Přinesl mi ji jezisek a teď na ní nedám dopustit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
31.10.19 15:58

@Jitul.kaaa9 tak super, snad jsem byla hodna a dostanu sadu pod stromecek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.11.19 13:21
@Zzzuz píše:
@nini77 my máme na indukci pánev přímo na palačinky od Tescomy. Palačinky se krásně udělají bez oleje a vůbec se nepřichytávají. Z čehož jsem měla velkou radost, dokud mi manžel neřekl, že má raději klasické „babiččiny“ palačinky pěkně na oleji s křupavými okraji :-D :-D :-D Takže návrat k hluboké pánvi a k oleji (ale jen pro manžela) :-(

no, blé olej, to na palačinkách opravdu nenávidím, já přidávám pro lahodnost na pánvičku másličko, mňam to je lahoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí