Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dělám je na Tefalce s titanovým povrchem, jako všechno. Vyhovuje mi to, nemám potřebu si kupovat žádnou další speciální pánvičku. ![]()
No přiznám se, že milujeme palačinky a pořádáme palačinkové hody, vyzkoušela jsem mnoho pánví, ale za sebe určitě doporučuji palačinkovač, nehledě na tu úsporu času při smažení
.
@paandoraa to vypadá zajímavě. Ale nerada bych další objemný přístroj do kuchyně. Pánev je taková skladná… Je to o hodně lepší než pánev?
@nini77 my máme na indukci pánev přímo na palačinky od Tescomy. Palačinky se krásně udělají bez oleje a vůbec se nepřichytávají. Z čehož jsem měla velkou radost, dokud mi manžel neřekl, že má raději klasické „babiččiny“ palačinky pěkně na oleji s křupavými okraji
Takže návrat k hluboké pánvi a k oleji (ale jen pro manžela) ![]()
@nini77 Já se taky bránila mít doma další neskladný stroj a teď jsem ve finále ráda…palačinky jsou jedna jako druhá, bez oleje a příprava je o dost rychlejší…ale chápu tě, boj o místo v kuchyni je pech ![]()
@Zzzuz píše:
@nini77 my máme na indukci pánev přímo na palačinky od Tescomy. Palačinky se krásně udělají bez oleje a vůbec se nepřichytávají. Z čehož jsem měla velkou radost, dokud mi manžel neřekl, že má raději klasické „babiččiny“ palačinky pěkně na oleji s křupavými okraji![]()
![]()
Takže návrat k hluboké pánvi a k oleji (ale jen pro manžela)
U nás jsem se s palačinkama dělanýma nasucho taky nechytla ![]()
@nini77 píše:
@paandoraa to vypadá zajímavě. Ale nerada bych další objemný přístroj do kuchyně. Pánev je taková skladná… Je to o hodně lepší než pánev?
Mam pánev na palačinky od Tupperware, je skvělá, dá se i bez oleje.
mam tefal soupravu co ma pridelavaci rukojet a ta panev je idelani ba palacinky. syn ma rad a ja je delam min 2 krat tydne. panev vyuziji na smazeni vsecho takze super.
Taky mam nizkou od tefalu ![]()
Delam skoro porad a na sucho.
Neprijde mi ze bych u toho stala nejak dlouho a to delam vzdy minimalne z litru mlika ![]()
Mám od Tefalu na palacinky. Sama jsem si jí nekupovala, že mi na to stačí klasická. Dostala jsem jí jako dárek a je to pecka
je lehoučká a udelas na ní krásné velké palacinky, jednu jako druhou ![]()
@evicka48 no, ta castka za ni je tedy taky pěkná
ja mam normalne teflonovou klasickou panev od Tescomy a funguje to take dobre.
Mam malou kuchyn, takze mit nekolik panvi na to a tamto zvlášť nepripada v úvahu.
Mám Tefalovskou sadu Ingenio a ta palačinky už zažila hodněkrát ![]()
@leylen tak to je muj sen, jak je to paradne poskladane a jen 1 rukojet, jsi spokojena?
Asi napisu Jeziskovi ![]()