Kosmetika mary kay na vrásky, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
5.3.14 21:10

@smajlicek90 Tu nejlevnější…jsem masochista na svoji pleť…za to jak vypadám může genetika. Já jí holt podrážím nohy a čekám co ona na to… :mrgreen:
jinak Balea a Garnier…

• Citovat
  • Upravit
19609
5.3.14 21:24

Používán Syncare , objednává se v lékárně, většinou je tam i levnější než na jejich stránkách :roll:, balení jsou 75ml, klasika v obchodech 50ml a jsem spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.3.14 21:35

Mary kay make up je zatím jediný, který snesu. Netahá, nevysušuje. Ani nevím, že ho mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.3.14 21:38

Používám Oriflame, ale poslední dobou jsem si oblíbila obyčejnou Niveu nebo Garnier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
5.3.14 21:39

Ale za mě teda čím míň kosmetiky, tím líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
5.3.14 21:40

Modrá indulona nebo domácí sádlo. Vyzkoušela jsem toho až moc na to, abych po těch dlouhých letech pochopila, že méně je více a moje pleť je teď neuvěřitelně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
5.3.14 21:43

Kokosovy olej, sadlo

• Citovat
  • Upravit
188
5.3.14 21:44

Mne sa páči už dlhšiu dobu Nivea, teda u mňa prevláda…ale niekedy skúšam aj iné…Garnier, Dermacol, AB…niečo vyhovuje viac…niečo menej…aj tak väčšinou ja na tej kozmetike drahá práve tá značka…
Raz som si kúpila Vichy krém a teda nič pre mňa, strašne ma pálila tvár…proste mi nevyhovuje… :nevim: Kamarátka, tá zasa na Vichy nedá dopustiť, všetko má odtiaľ…aj telovú kozmetiku…a je 100% spokojná…
Asi si každá musí nájsť to svoje…čo jej vyhovuje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.14 22:08
@anikari píše:
Mne sa páči už dlhšiu dobu Nivea, teda u mňa prevláda…ale niekedy skúšam aj iné…Garnier, Dermacol, AB…niečo vyhovuje viac…niečo menej…aj tak väčšinou ja na tej kozmetike drahá práve tá značka…
Raz som si kúpila Vichy krém a teda nič pre mňa, strašne ma pálila tvár…proste mi nevyhovuje… :nevim: Kamarátka, tá zasa na Vichy nedá dopustiť, všetko má odtiaľ…aj telovú kozmetiku…a je 100% spokojná…
Asi si každá musí nájsť to svoje…čo jej vyhovuje… :think:

Zdá se mi, že Nivea se špatně vsakuje.Co do účinku jsou její krémy stejné, resp. neúčinné. Nedám dopustit na mandlový krém od Dermacolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.3.14 22:17
@Burj Chalifa píše:
Zdá se mi, že Nivea se špatně vsakuje.Co do účinku jsou její krémy stejné, resp. neúčinné. Nedám dopustit na mandlový krém od Dermacolu.

Mne sa vsaje celkom dobre…mám dosť suchú pokožku…asi by mi vsalo všetko :mrgreen:…Aj ja mám momentálne krém od Dermacolu-Lady crem a som spokojná…a ja som spokojná aj s Garnier make-upom BB…je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.14 06:34

My teda s máti používáme mary key…jsem u nich i vedená jako „kosmetická poradkyně“, protože se to docela vyplatí. Nikomu to nenabízíme, máme to jen pro svou potřebu a při objednávce nad nějak 3200,–kč máš z toho pak 35 procent slevu, což je docela dost. Mají výbornou i tu dekorativní kosmetiku. Ale jak teda padl názor, je to drahý jako prase… :? Dekorativka ještě jde, ale ty krémy…výborný je hlavně to, že oni rozlišujou suchou/mastnou pleť (mají i makeupy spešl pro druh pleti)…máti (47 let) kupuje i ty krémy, já (23 let) z finančních důvodů jen tu dekorativní kosmtiku, fakt nemám prachy na krém za 890,–kč…i když je výbornej, používám místo toho niveu za 150 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.14 06:36

@KackaDoup : no kdybych si na tu svoji umaštěnou postpubertální plet měla namazat sádlo, tak to by mě vyskákaly jeboně na měsíc dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.3.14 09:56

@smajlicek90 používám kosmetiku Mary Kay už něco přes rok. Jsem vedená i jako poradkyně, právě kvůli slevám, jak psala @KKatka23. Ceny jsou opravdu celkem vysoké, ale jsou to první krémy, které mi nevadí. Dřív jsem po všech krémech, co jsem vyzkoušela byla hrozně mastná, s MK se mi to nikdy nestalo. A při pravidelném používání 2× denně krém opravdu cca toho půlroku vydrží.
A poznatek od kolegyň z práce. Při používání krémů a makeupu od MK se mně všechny ptaly, co používám, že mám krásnou pleť a moc mi to sluší. Tři z kolegyň začaly jejich kosmetiku používat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
6.3.14 09:59

Hlásím, že jsem se z MK osypala, bohužel, ale sestra si ji chválí, jen je dost předražená, na mmb se dá sehnat za polovic :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
6.3.14 10:01
@Jitka1976 píše:
@smajlicek90 Tu nejlevnější…jsem masochista na svoji pleť…za to jak vypadám může genetika. Já jí holt podrážím nohy a čekám co ona na to… :mrgreen:
jinak Balea a Garnier…

souhlasím, jsou to i moje slova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková