Kosmetika mary kay na vrásky, zkušenosti

819
5.3.14 20:04

jakou používáte kosmetiku

Ahojky, jakou prosím používáte kosmetiku? myslím hlavně krémy dneska na mě totiž kamarádka vybafla značku mary key (nevím jestli to píšu dobře) a prý že je skvělá hlavně na vrásky a že ona nic jinýho nepoužívá. máte nějakou zkušenost prosím? chtěla bych něco začít používat pořádnýho ale nevím přesně co díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
5.3.14 20:06

Mary kay jsem dostala vzorky a nijak zvlášť mě nenadchly. Krémy mám vital just a s těmi jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.14 20:06
@smajlicek90 píše:
Ahojky, jakou prosím používáte kosmetiku? myslím hlavně krémy dneska na mě totiž kamarádka vybafla značku mary key (nevím jestli to píšu dobře) a prý že je skvělá hlavně na vrásky a že ona nic jinýho nepoužívá. máte nějakou zkušenost prosím? chtěla bych něco začít používat pořádnýho ale nevím přesně co díky

Téma krémů na vrásky je tu čerstvé. Kamarádka má pravděpodobně z MK procenta.

https://www.emimino.cz/…rasky-38214/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
5.3.14 20:08

Já už několik let používám Niveu Q10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.3.14 20:09

Nene ona sama si to objednává od nějaké známé ale taky mě to nejdřív napadlo že mi to říká proto abych si od ní objednala :-D vrásky mám zatím jen ty „smací“ :-D ale prý se má mazat už od 20 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.14 20:11
@smajlicek90 píše:
Nene ona sama si to objednává od nějaké známé ale taky mě to nejdřív napadlo že mi to říká proto abych si od ní objednala :-D vrásky mám zatím jen ty „smací“ :-D ale prý se má mazat už od 20 :roll:

Mimických vrásek, pokud Ti vadí, se zbavíš jen botoxem. Krémem nikoli, ten jen zvlhčuje a impregnuje. Pravidelná péče jednoznačně, ale je jedno čím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
5.3.14 20:17

Loccitane. Jsem atopik a jedine jejich krem s bambuckym maslem mi sedi. A jejich Divine ocni krem je bozsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
5.3.14 20:18

@smajlicek90 tak já dřív používala jinou, ale po konzultaci už používám jenom mary kay. A nemůžu si to vynachvalit a mamka taky. Konečné jsem našla make-up a pundr co fakt kryjou a vydrží po většinu dne. Já osobně mám problém, že se mi vysusuje čelo, brada, nos v zimě a ten krém je jedinej co mi nedělá ty vysušený krupticky…ale je názor a názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.3.14 20:19

Zbavit ani ne ty mimický mi nevadí:-)spíš přemýšlím jestli právě se vyplatí něco dražšího a kvalitnějšího nebo opravdu stačí jen nivea mám i problém s akné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.3.14 20:20
@smajlicek90 píše:
Zbavit ani ne ty mimický mi nevadí:-)spíš přemýšlím jestli právě se vyplatí něco dražšího a kvalitnějšího nebo opravdu stačí jen nivea mám i problém s akné

Ber to, co Ti na kůži pocitově vyhovuje, jak dobře se to vsakuje atd.To může být i obyčejný krém za pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
5.3.14 20:31
@Šmouli88 píše:
@smajlicek90 tak já dřív používala jinou, ale po konzultaci už používám jenom mary kay. A nemůžu si to vynachvalit a mamka taky. Konečné jsem našla make-up a pundr co fakt kryjou a vydrží po většinu dne. Já osobně mám problém, že se mi vysusuje čelo, brada, nos v zimě a ten krém je jedinej co mi nedělá ty vysušený krupticky…ale je názor a názor :nevim:

Jakej přesně typ prosím tě toho make-upu používáš? Já potřebuju taky něco co opravdu kryje, ale neudělá to takovou tu masku. Já mám zase opačnej problém, jsem ojebákovaná jak puberťačka, no hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
5.3.14 20:58

@smajlicek90

ARGANOVÝ OLEJ

např. tento
http://www.meravi.cz/…0ml-d167.htm

jakmile ho zkusíš, tak už nebudeš hloupě utrácet za nic jiného a budeš maximálně spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
5.3.14 20:59

Mary Kay se mi líbí, ale je prostě drahá (a nikdo mi nevymluví, že se to na dávkování vrátí)…
Já mám ráda klasiku Garnier, pak Alverde z DM a miluju Yves Rocher.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
5.3.14 21:00

Jo a jako takový obecný mazací prostředek používám bambucké máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
5.3.14 21:01

Zkoušela jsem Mary Key a nenadchla mě. mám hodně vysušenou kůži, místy akné a suchá místa kolem nosu. momentálně nejlíp mi vyhovuje life serum od Vichi, na to hydratační krém od Yves rocher (ale žlutá řada, ne ta modrozelená). na to dávám podkladovou bázi pod make-up dermacol a na to makeup Vichi. kryje dobře a vypadá velmi přirozeně. používám i noční krém Yves rocher a když je nejhůř, tak mě zachrání hydratační maska ze stejné řady. ta je úplně úžasná. kvůli suchým místům na kůži používám na odlíčení odličovací mléko pro citlivou kůži a nárazově micelární vodu. v žádném případě nemohu odličovací gely, které se smývají vodou.
ale hlavně si musíš otestovat ty sama, co ti vyhovuje. Spousta lepších výrobců nabízí vzorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková