Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj a dobrý den,
ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti se značkami menstruačních kalhotek.
Která značka vám vyhovuje nebo naopak která ne? Je to poměrně dražší investice, proto bych si rada udelala takový průzkum.
Moc děkuji ![]()
Já jsem měla Snuggs na den i na noc. Jiné neznám. Vydržely hodně.
Bellinda. Má je moje 13 léta dcera. Jsou 100% bavlna. Má i Snuggs, ty jí koupila moje mamka, ale ty nemá moc ráda. Pak má nějaké z DM. Ty jsou materiálově taky příjemné, mají v pase širokou gumu.. nakoupila jsem jí komplet výbavu i Plavky.
Mam Snuggs a na vyzkouseni mi prisly dobre, ale po porizeni celeho setu se dostavily kvasinky. Ale to je proste tim, ze z logiky veci tam musi byt ta vlozkova cast a ta neni prodysna a mne to vadi.
Mám snuggs a love luna, oboje fungují, ale ty snuggs jsou mi příjemnější
Mam snuggs, ty mi prijdou hrozne uměly, jak plavky. Pak myfemini, maji mnohem vice bavlny a peknou krajku. A samozrejme vysly o hodne levneji, snuggs uz bych nekoupila.
Já mám snuggs a jsem s nimi spokojena, je fakt, že mi jednou protekly, ale asi protože jsme měla nižší intenzitu na velmi silnou menstruaci…potom mám nějaké úplně obyčejné a levné z DM a taky dobrý, možná jsou i o něco příjemnější než snuggs. Ale od snuggs mám asi 6-7 kalhotek (různá intenzita, střih apod.) a sedí mi fakt skvěle a jsem fakt spokojená, jen jsou prostě drahé
ale koukám i po ostatních značkách, nějakých levnějších, ale zatím za mě snuggs můžu jen doporučit