Jaký běžecký pás na doma - tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5566
4.9.25 21:46

Jaký běžecký pás na doma

Zdravím,

potřebovala bych shodit a s hlídáním dětí je to složitější, tak mě napadlo pořídit si domů nějaký obyčejný běžecký pás. Nepotřebuji náklon ani nic jiného, jenom plochu co pojede nastavenou rychlostí.
Neměli byste tip jak dlouhý/široký musí být, aby se na něm dalo rozumně běhat? Měřím 167 cm, popř 180 kdyby chtěl i manžel. Ideálně skládací, ale není podmínka.

S hlukem problém nebude, nebydlíme v bytě kde bychom mohli rušit sousedy.

Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76230
4.9.25 21:53

@Saidy zkušenost nemám s běhacím pásem, dcera by ho také chtěla,
zkušenost mám s tím, že když si domů pořídíš jakékoli hejbadlo nebo „cvičidlo“, tak nejdřív velké nadšení, pak tě pomalu nadšení opadá a nejpozději za půl roku, spíš dřív, je to další zavazecí věc v domácnosti, jo dá se na to věšet oblečení, ale vyjde to trochu draho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8904
4.9.25 22:04

My jsme měli. Teď ho má dcera jinde v obýváku. Nám doma zabíral moc místa. Které jsme chtěli na pořízení jiných strojů na cvičení. Běhací pásy jsou velké. Nebo ten náš je. Místo něj máme eliptický trenažér.
Zítra napíšu mladé. Nemůžu najít v emailu původní email, fakturu, kde je název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
4.9.25 22:11

@Saidy skocte do decathlonu, daji se tam stroje docela fajn vyzkouset. Ja uvazovala nad podlozkou, jenze tam casto byva prave problem s dlouhym krokem u vysokych lidi. Nakonec jsem poridila elipticky trenazer, mam ho rok a pul a jako vesak neskoncil. A neskonci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8904
4.9.25 22:20

Jen doporučení, až něco pořídíš. Postavit před televizi a ideálně i před okno, jestli jde oboje. Mít možnost přepínat hudbu, televizi. Teď se dá zatím venku cvičit. Pohoda. Mi dělá zle průvan při běhání venku. Mít doma něco, cokoli v hnusném počasí je super. Můžeš si číst cokoli (i tady), učit se, dívat se, poslouchat hudbu, podcasty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
5.9.25 07:42

Doporučuji se podívat na inSPORTline. Mají tam skládací i neskládací včetně všech parametrů a doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
5.9.25 08:16

A behavas? Ono je to na pase totizto STRASNA nuda… Na film sa neda pozerat (na rozdiel od bike trenazera) a hudbu musis mat dost nahlas pretoze ten hluk je otravny…

U nas chvilu fungoval ako vesiak na oblecenie a potom dostal padaka ;-)

Neodradzujem ta, cokolvek lepsie ako lezabie na gauci, ale upozornujem na niektore uskalia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
5.9.25 08:39
@stinga píše: Více

Chodila jsem pravidelně, pustila jsme si u toho film a šla…Možnost jít někam cvičit jsme neměla, takže tohle bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
5.9.25 08:40
@IcePlanet7 píše: Více

Měla jsem sluchátka normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8904
5.9.25 10:25

U nás bez sluchátek. Máme teda na cvičení samostatný pokoj. Pořídila se tam televize (v ní je vše od filmů, po hudbu, aplikace). Sluchátka nepotřebujeme při cvičení nikdo. Nikdo není hluchý, aby cosi řvalo. Můj muž si při cvičení pouští o autech. Já písničky, filmy, angličtinu nebo si chvilku čtu. Ale to jde praktikovat jen na eliptikalu. Pohoda. Mám teda ráda výhled okny ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
5.9.25 14:28

Při rychlé chůzi se na tablet koukat dá. Číst teda já při cvičení nedokážu :mrgreen:, ale někdo třeba poslouchá audioknihy nebo kouká na kinomap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková