Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Všechny moc zdravím, chtěla bych se optat, zda někdo máte zkušenost s dětskými deodoranty? Naše dcera (10let) se začala potit a začala být potem cítit. Tak teď pátráme po nějakých šetrných deodorantech.
Budu ráda za rady, tipy a zkušenosti.
Ja mam rada deodoranty od weledy, jemne vune, jsem spokojena, treba
Tady
Je bez hlinikovych soli, nebarvi..
Použila bych něco od Weledy, Alverde (DM) nebo Alterry (Rossmann).
Asi bych mrkla na něco do dM (Alverde), a zeptat se ji, jak by chtěla vonět (sladce, nijak, ovocně).
Asi cokoliv bez hliníkových solí. Jen si bude muset najít, co jí voní.
Také jsem nedávno řešila s dcerou, v lékárně mi doporučili zn. Uriage, ale je dražší. Pak jsem objevila v drogerii deodoranty Sebamed.
Dost pozitivně mě překvapil kuličkový deodorant od Weledy s vůní granátového jablka. Není toxický a opravdu velice dobře redukuje zápach. Tedy pokud si na sebe neobléknu něco ze Sheinu.
@Charmeuse píše:
Dost pozitivně mě překvapil kuličkový deodorant od Weledy s vůní granátového jablka. Není toxický a opravdu velice dobře redukuje zápach. Tedy pokud si na sebe neobléknu něco ze Sheinu.
Diky za tip, vyzkousim i pro sebe
Ty šetrný používala holka už někdy v 7 letech, kdy začala být poprvé potem cítit. Ale je to takové spíš placebo, nepřijde mi, že by to pomáhalo. Docela dobrá byla citrusová weleda. Jinak v 10 letech už používá klasiku Niveu nebo Dove. Ty šetrný prostě nepomáhají.
Fa deosprej. Nebo jakýkoliv deosprej. Ty kuličky, gely, tuhý mazadla jsou takový - prasácký. Nemám to ráda na tričku.
Já i dcera používáme deosprej od Weledy. Je šetrný a neobsahuje hliníkové soli.
Růžový deodorant od purity vision, sama používám a jsem moc spokojená. Mají běžně třeba v DM, buď kuličkový nebo s rozprašovačem.