Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@babanci píše:
@pe-terka Taky jsem četla manželovi néjaké příspěvky a dělal to samé.
Tak aspoň že mají naši muži smysl pro humor ![]()
@Dianela píše:
Z Vaseho prispevku to jasne vypliva
Me se styl tohoto jednani silne protivi. Kdo se ma skutecne dobre, nema potrebu to takhle rozkrikovat. Osobne z naseho okoli neznam nikoho kdo by mel potrebu hlasat co ma a co nema a ze by kazdy z nich klidne mohl.
Já to mám nastavené tak, že i kdybych vydělávala mega měsíčně, do některých věcí přemrštěně investovat nebudu, ptž ta cena neodpovídá využitelnosti produktu. A jednou z těch věcí je i kočárek za 36 tisíc…Proč, když mi udělá stejnou službu i ten za 8 000…
@Schatziii My kupovali pro prvního prcka Bébécar (před 6 lety) v akci za 16tisíc komplet i s vajíčkem, cena kdyby se kupoval po jednotlivých kouskách by vyšel asi na 25
Byl sice těžkej, ale do lesa a do terénu hrbolatýho, kam jsme často zajížděli byl super, nevrzal… Měl 4 nafukovací kola a x-ovou kontrukci, dobrý pružení… Hluboká korba dlouhá 80cm. A sporťák taky fajn. Odjezdili to v něm obě děti a ještě jsme ho pak za 8 tis. střelili, takže super…
@pe-terka Vždyť tady někdo řešil, že jsou lidi snobi, když kupují flašky Avent a můžou koupit Nuk.
To je prča.
@pe-terka Přesně tak, já se kroutila i u necelých 15tisíc v trojkombinaci. Ale v plánu to bylo pro 2 děti, tak jsem si řekla že to za to stojí… A nakonec ten druhej odjezdil většinu ve sporťáku z druhé ruky od kamarádky za 3 litry
A oba kluci byli ve 2 letech bez kočáru úplně… Takže nakonec tolik ježděný nebyly. Už jsme naštěstí prodali oba ![]()
My máme kočárek od Patronu a nedám na něj dopustit. U našich máme ABC design Viper a ten je taky moc dobrý. Cenově si myslím, že jsou přiměřené, ABC mám od paní. Patron trojkombinace nás stála asi 19 tisíc, manžel to málem nepřežil ![]()
@babanci píše:
My si pořizujeme věci pro sebe, jaké se nám líbí a jestli se líbí jiným, je nám fuk. Neděláme to proto, aby nám někdo záviděl, víte? Lidi, kteří opravdu peníze mají, se o to nestarají.
To je ale krapet v protikladu s tvojí přítomností v téhle diskuzi. Zjevně se o to staráš a to celkem dost.
Šla jsem dnes nakoupit hadříky pro vnouče a líbily se mi v Mothercare, tak jsem koupila tam. Podle některých příspěvků zde jsem snob. A určitě by svůj účel splnily i v Kik, ale tam se mi nelíbily
@kotyk Ano, kočárky mi zajímají hodně. Sleduji to pořád, mám 5 dětí.
@babanci
Důležité je, že se ti líbily, i když to zjevně nemá s kočárkama vůbec nic společného. Nejsi snob, si prostě krapet vytrolená. Pokecáš, vytrolíš se a bude líp
Co kdybys raději napsala, cos měla za vozidla a jestli byl poměr cena/výkon vzhledem k modelům OK, ať si poslintáme.
Casualplay, Hartan, Mutsy, I coo, Gesslein. Všechny super. Všechny jsme rozdali, byli v perfektním stavu a odvozily ještě další děti.
@babanci píše:
@pe-terka Vždyť tady někdo řešil, že jsou lidi snobi, když kupují flašky Avent a můžou koupit Nuk.![]()
To je prča.
Vidíš, tohle já neposoudím, ptž jsem všechny děti dlouho kojila a jinak pily z hrnku. Ale pokud jsou zmíněné flašky kvalitativně nastejno (myslím konstrukčně i z hlediska nezávadnosti materiálu), volím Nuk ![]()