Jaký koupit kočárek 3kombinaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
7.2.12 15:21
kacice píše:
http://www.sambaby.com/…3-line-2011/
Máme a jsme moc spokojení :)

Taky máme DorJan, pro mě byla důležitá hluboká korbička protože malý je v září, tak aby v zimě se mi ještě do korbičky vlezl. Je mu teď pořád ještě dobrý..a to má 68 cm a 7,6 kg a vleze se tam nabalený v zimních věcech i s fusakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
7.2.12 15:30
kacice píše:
http://www.sambaby.com/…3-line-2011/
Máme a jsme moc spokojení :)

Ten se mi líbí nad tím uvažuju že koupím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
7.2.12 15:32

Já mám Firkon Vario a jsem moc spokojená.
Je to čtyřkolka, do terénu super, otočná rukojeť (to je lepší než přehazovat korbu). Korbička je veliká, miminko se tam krásně vejde i s fusakem (my používali od listopadu do června a ještě měla malá krásně prostor) a přitom kočár vůbec nepůsobí mohutně.
Teď už se dělají i Firkony Vario Long a ty mají trošku delší sportovní verzi - viz. www.batolatko.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
7.2.12 15:33

Za mě jedině Firkon Verano (Long)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
7.2.12 15:36

záleží kdy mimi čekáš aby se vešel do hluboké i s fusakem,což v X-landeru bude problém.zkus mrknout na tako jumper,jinak u nás bychom teda bez korby čelem k nám nevydrželi,malej na nás chtěl stále koukat a mluvit s námi:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
7.2.12 15:42
adlin27 píše:
záleží kdy mimi čekáš aby se vešel do hluboké i s fusakem,což v X-landeru bude problém.zkus mrknout na tako jumper,jinak u nás bychom teda bez korby čelem k nám nevydrželi,malej na nás chtěl stále koukat a mluvit s námi:-))

Myslím, že je hodně kočárků mnohem kvalitnějších než Tako…nemám osobní zkušenost, ale co mám kamarádky a mají Taka (kvůli ceně) tak se jim rozpadly kolečka,popraskaly plasty, děsně vybledly barvy a u Taka Fast Rider bylo nalezeno velké množství ftalátů v plastech…Raději Firkon, DorJan a z dražších český Patron (ty mi příjdou celkem vělké)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
7.2.12 15:45

Upřesním, dcera koukala ven až ze sporťáku. Jestli to bylo na mě. Kočárek s korbou obráceně jsem snad neviděla. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
7.2.12 16:00

my právě koukali na rodiče ve sportáku,od sebe jsme ho měli v golfáči a dlooouho tam nechtěl jezdit,prostě bl komunikativní dítě,ale to jde těžko uhodnout dopředu.já mám s takem výbornou zkušenost a zase s xlandrem nic moc,ale je to asi kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
7.2.12 16:38

taky jsem přemýšlela stejně hluboká korba byla pro mě dost důležitá a v tomto kočárku je vyhovující!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.12 17:02
adlin27 píše:
čekame to začatkem dubna a taky mam chlapečka ktery chtěl pořad na nas koukat a mluvit,ted jsou mu 3
  • Citovat
  • Upravit
5436
7.2.12 22:57

Ahoj.Já jsem měla taky x-lander.Jezdí se s ním moc dobře. Dítko jsem měla červnové,v prosinci se mi už do korby nevešlo,tak šlo do sporťáku. Sporták má nevýhodu,že záda nejdou zvednout do úplného sedu (ale dá se rozpárat šev na šnůrce a jde to víc) a madlo je moc vysoko,takže přes něj dítě nevidí :roll: Já ho pak vyměnila za jiný,lehčí, pro snadnější cestování mhd :) Ale jinak jsem byla moc spokojená a na druhé budu taky používat,dokud se vejde.

Příspěvek upraven 09.02.12 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.2.12 10:49
Anonymní píše:
Dobry den,už delši dobu se divam po kočarcich,ale nejsem shopna si nějaky vybrat :nevim:
Shanim 3-kombinaci.Rada bych hezky,moderni kočarek,ktery je dobry do terenu ,ale i pro mimčo.Určitě nafukovaci kolečka s aretaci,sportivna nastavba otočna :cert:
Cena tak 10-15tis.
Mužete nějaky doporučit?
Předem děkuji.

záleží, co považuješ z amoderní :)
Firkon verano long má velkou korbu, otočnou sportovní sedačku, velkých rozměrů, nafukovací kola přední otočná s aretací a cena je příznivá, lze na něj nasadit i maxi cosi/cybex aton autsoedačky, které jsou bezpečné.
Firkon má i variantu s neotočnými koly.

Easywalker je super ale nemá otočný sedák a cenově se nevejdeš, leda do spoťáku, ale ne do trojkombinace.
Xlander nemá otočný sedák, a ten co ho má (XQ) zas nemá přední kola nafukovací.

já bych volila asi ten firkon, verzi long. podvozek dle volby kol.
recenze jsou na něj dobré, podstatně lepší, než na DorJan. a v reálu se mi víc líbil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.11.12 18:37

kaja84

Ahoj,
nevíte, jaké autosedačky se dají nacvaknout na easywalker duo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pecmenka
11.1.13 19:21

Ahoj holky,,moc se mi na internetu líbí tenhle kočárek http://www.detske-kocarky.cz/…dacky-p-6428 …jenže se bojím že ve skutečnosti nebude tak pěknej a účinnej..tak sem se chtěla zeptat? máte tenhle kočárek??nebo alespon znáte někoho s ním???prosíím o pomoc a radu..děkujííí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
246
11.1.13 19:29
@pecmenka píše:
Ahoj holky,,moc se mi na internetu líbí tenhle kočárek http://www.detske-kocarky.cz/…dacky-p-6428 …jenže se bojím že ve skutečnosti nebude tak pěknej a účinnej..tak sem se chtěla zeptat? máte tenhle kočárek??nebo alespon znáte někoho s ním???prosíím o pomoc a radu..děkujííí :mavam:

Já jsem měla původně vybraný tento kočárek, nakonec jsem ho nekoupila jen kvůli tomu, že se mi zdála malá korbička a přece jen jsem chtěla raději delší, tak mám Firkon Verano long. Jinak ale super kočárek, vyhovoval mi skoro vším. A vzhledově je taky krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí