Jaký máte styl života? Cestujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snorlaxik
1.12.24 20:05
@Pudloslava píše: Více

I od práce, co tě baví, je nutný odpočinek. Jinak brzy vyhoříš ;) a teda pro mě je hlavně důležitější rodina a čas s ní, než práce a proto spolu rádi trávíme volný čas a rádi v ten čas poznáváme něco nového.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
1.12.24 20:07
@Pudloslava píše: Více

Tak když nejsi v práci, v době, kdy tam máš být a nejsi nemocná, tak čerpáš dovolenou, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
43039
1.12.24 21:30

@Takyjedna @astoret no ja to tak zas uplne nevidim. Neni to uplne jednoduche rozhodnout, zda se vmesovat, nebo ne, protoze nase civilizace neni krystalicke dobro, ale zase to nevmesovani mi smrdi necim jako bychom si je chovali jako zviratka v zoo. Oni byli izolovani, tak se jim nedostalo vydobytku civilizace driv, ale ani ja a myslim ze vetsina z vas nevynalezla nic z toho, co v civilizaci rada uziva a kdyby nas nekdo nechal, az si na to prijdem sami, tak nename ani kolo. O vsechno se s nami nekdo podelil, nejdo nas naucil. A pokud vidite, ze napr. neznaji hygienicke navyky a proto umiraji, neni spis nemoralni jim to tajit? A co teprv, kdyz se navzajem tryzni, obrezavaji zeny… mnoho kultur melo lidske obeti…

A v neposlední rade zlepseni kvality zivota v tech zemich je asi jedina prevence migrace, na to by asi sobecti jedinci mohli slyset.

Příspěvek upraven 01.12.24 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
1.12.24 21:31
@Snorlaxik píše: Více

Taky tak a za cestovani nepovazuji jen cestu nekam letadlem do exotiky, da se i vyjet si nekam v okoli. Manzel me ted s kolegama vytahl na zimni turu, celkem vyslap, bivakovani v zime na snehu, clovek v sobe stale objevuje neco nove. Dalsi krasny zazitek a nemusela jsem kvuli nemu nikam daleko. a rozhodne to nedelam, abych pred necim utikala nebo nevedela co se sebou doma. Je to o zivotnim stylu, my jsme proste aktivni, mame to radi byt nekde, zkoušet nove veci, posouvat osobni hranice, taky si obcas rada doma odpocinu, ale radsi neco podnikame. Lepsi nez sedet doma u tv, pro nas teda, kazdy rad neco jineho.Ja uz ted se tesim co vyzkousime noveho priste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
2.12.24 05:53

@Snorlaxik bud rada, ze je Pudoslava doktorka, zapalena do sve prace. Kdyby se psalo, jak se dokori snazi rychle zmizet z prace domu a mit i volny cas a uzivat si, tak to taky otocis proti nim :mrgreen: klasika u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.24 05:58
@Anonymní píše: Více

Tak mi ji dej.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
2.12.24 05:59
@blumen píše: Více

Mít doktora, co nečerpá řádnou dovolenou, to musí být výhra :roll: ale už aspoň vím, kde se berou ti špatní, co operují nesprávnou stranu těla, nebo jinak zanedbají péči o pacienta. A evidentně pro ni není dostatečně důležitý ani čas s rodinou, hlavně že má ale 3 děti :roll: a teda pokud tady někomu vyčítá neekologické chování v podobě cestování, tak si nevidí do pusy, když sama se chová. mnihem víc neekologicky.

• Citovat
  • Upravit
Leontodon
2.12.24 06:09

@Snorlaxik tvůj nejoblíbenější syl ježdění, je ježdění a navážení se do někoho na emiminu. Vybereš si v zásadě kohokoliv v jakékoliv diskuzi, stačí, že má na cokoliv byť jen trochu jiný názor. A i když třeba něco neřekne, tak si to dovymyslíš a dořekneš sama :potlesk: :palec:.

Nepsalas někde nedávno, jak si chudinka na emimi šikanovaná a vytahování informací z jiných diskuzí je šikana? A co předvádíš tady? :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
2.12.24 06:24
@Leontodon píše: Více

Nic nevytahuju. 3 děti má v podpisu, takže to je vidět. Jinak si opravdu nepamatuji, kolik kdo má dětí. A ani jsem nevěděla, že je to doktorka. To tady zmínil někdo jiný.

Příspěvek upraven 02.12.24 v 06:25

• Citovat
  • Upravit
6445
2.12.24 06:24

Dalsi priklad tvych hnusnych manipulativnich konstrukci.
Presne toto si po sobe precti, az zase budes nekde resit sikanu, a vytahovani informaci z jinych diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
2.12.24 06:25
@Ijen píše: Více

Ale já nic od jinud nevytahuju :mavam: vytahuju informace, co má uvedené v této diskuzí

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
2.12.24 06:29

@Leontodon @Ijen a je vtipný, že zase hloupě sijete do mě. Přitom jiná vaše oblíbenkyně o stejné uživatelce vytáhla informace od jinud a to vás nechává. naprosto chladné. Ale můžete se po z informací, co.tu má o sobě sama uvedené v této diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
14018
2.12.24 06:45

A to co píšeš tady tu přiljde v pořádku, to není šikana nebi tvoje vymýšlení? Fakt se občas nad sebou zamysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
2.12.24 06:47

Další ro…daná diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
2.12.24 06:48
@Pidulka1991 píše: Více

A co je šikana? Že píšu, že když kritizuje jiné, že by si nejdřív měla zamést před vlastním prahem, protože ona se chová mnohem víc neekologicky? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix