Jaký notebook pořídit?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1824
25.12.15 19:13
@Denis11 píše:
Tak snad jo, diky. :-) a na tech fotkach na netu nevis proc to tak je?

Protože jsou to oficiální fotky pro celosvětový trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
25.12.15 19:14

@j.a.n.i1 Jasně, každého věc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.12.15 19:29

@zvidavajanca @Zireael supet tak to mam radost, dekuji!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.12.15 19:30

@j.a.n.i1 :mrgreen: Moje pracovní ergonomické sezení spočívá v nohách na stole a nakloněném sedu.

@Denis11 Prostě všichni přebírají oficiální fotky a nikomu se nechtělo páchat lokalizovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
25.12.15 19:37

@kotyk No, tak to už si tuplem neumím představit u toho ještě externí klávesnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.12.15 19:53
@Zireael píše:
@j.a.n.i1 proto se ptám, co to znamená, že dost píše. Podle mě je teda 11,6 dost malý (teda, na noťas v podstatě akorát, jako na přenosné zařízení, to má být malé, když vidím, jak se někteří tahají s 17, tak se chytám za hlavu, ale pokud je to jediný počítač, tak je to prostě malé). Já jsem před časem měla 13,3 (ještě bez širokoúhlého displeje), muž má teď myslím 12,2 (za desetinky neručím :) ), a právě proto, že já píšu všemi deseti, tak to poznám, a to mám spíš menší ruce. Samozřejmě pokud @Denis11 tím dost psaním myslí datlování na emiminu a facebooku, tak je to v pohodě, ale psát na tom sáhodlouhé překlady, knihy, diplomky, to bych si teda rozmyslela.

já mám na přenášení 15,6 :mrgreen: a je těžký jak kráva, ale zase se na něm fakt dobře píše, má i čísla po pravé straně, to ty menší většinou nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
25.12.15 19:55

@Moise Jo, to je fakt, numeriku ty pod 15 nemají, ale za tu váhu ji obětuju :mrgreen: ev. se dá pořídit na bluetooth, někde se mi tu válí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.12.15 20:08

Ja prave mela prvni 15tku, pak jsem si poridila 11,6 sony vaio a uplne jsem se do tyhle velikosti zamilovala. Fakt skvela celikost, lehouckej, tenkej, ani malej ani velkej..ale je fakt, ze ta numerika napravo mi chybi. Ale ta velikost a vaha mi za to taky stoji.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.12.15 20:08
@Moise píše:
Cim myslis? :mrgreen: :mrgreen:

No tím, že jsem si ty 10 do počítače pustila. Jako to byl totál kolaps. Nebyla jsem daleko od toho, abych ten počítač vzala a někam hodila, protože to bylo něco neskutečnýho.

• Citovat
  • Upravit
101534
25.12.15 20:09

@Denis11 Tak pořiď tu externí, vypadá to jak kalkulačka… mě tedy už ani nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
25.12.15 20:09

@Tunrida Já je tam mám a OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.12.15 20:16
@Tunrida píše:
No tím, že jsem si ty 10 do počítače pustila. Jako to byl totál kolaps. Nebyla jsem daleko od toho, abych ten počítač vzala a někam hodila, protože to bylo něco neskutečnýho.

už je tam mám, teď nově… a dobrý.. spíš mi to přijde o dost lepší než ty předcházející..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.12.15 20:17
@j.a.n.i1 píše:
@Moise Jo, to je fakt, numeriku ty pod 15 nemají, ale za tu váhu ji obětuju :mrgreen: ev. se dá pořídit na bluetooth, někde se mi tu válí…

Já právě používám čísla hodně, používat jen ty klasická v horní řádce, to bych s tím sekla rovnou. Ale taky teď koukám po něčem menším, budu přenášet hodně a na to mi stačí menší. I když zas té numerické klávesnice se vzdát nechci a tahat s sebou něco dalšího tak ne… no uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.12.15 20:19
@j.a.n.i1 píše:
@Denis11 Tak pořiď tu externí, vypadá to jak kalkulačka… mě tedy už ani nechybí.

To ani nevim ze existuje :mrgreen: supr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.12.15 20:21

@j.a.n.i1 U mě bohužel ne. První dny dobrý i mi ten systém vyhovoval, líbilo se mi, jak je postavený, ale pak mi to začalo zlobit. Začaly mi odcházet ovladače, což by ještě nebylo tak hrozný, kdyby to nebylo vždycky zrovna ve chvíli, kdy jsem je potřebovala a ve chvíli, kdy odpochodoval ovladač na zvukovku (tu spojitost teda taky nechápu), tak byl počítač naprosto neovladatelný, vůbec nereagoval a s veeeeeeelkou dávkou trpělivosti jsem ještě dokázala vrátit osmičky a na desítky zatím odvahu nenacházím. Je to škoda, protože jina se mi to fakt líbilo. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák