Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Yvon-ka píše:
Tak to je super
Ale zas je rozdíl i v té ceně. Záleží kolik do toho chceš vrazit… Rozdíl je za 10ku a za 18… ![]()
@Šmoulice píše:
Ale zas je rozdíl i v té ceně. Záleží kolik do toho chceš vrazit… Rozdíl je za 10ku a za 18…
Mám vyhlídnutý za 12 ![]()
@Yvon-ka píše:
Mám vyhlídnutý za 12
Tak to bude asi defakto všechno na jedno brdo. Ono se v té cenové relaci 10-15 nic moc vykouzlit nedá.
Ale co se týče značky, tak za mě určitě lepší ASUS, než ACER ![]()
S těma hrama to bude problém, jde o konkrétní titul, každý má náročnost úplně někde jinde. Jinak co se týče filmů, pokud to nebude FullHD tak to pustíš i na netbooku.
Takže bych to vůbec neřešila. V téhle cenové hladině stejně neseženeš notebook s FullHD displejem, takže filmy pojedou bez problémů.
@emalinka Ale seženeš, otázkou jsou, zda budou vyhovovat i další parametry, ale jsou takové, co fullHD mají.
@Šmoulice píše:
Chlap má taky HP a taky kolikrát úplně hoří a to i když leží na stole, takže vzduch bez problémů…
Ano, pokud by to bylo až extrém, tak se vypneJe tam pojistka
![]()
Nám se tak vypínalo MSI, ale bylo už starší.
Já mám Dell a musím říct, že do jiné značky už nejdu. Měla jsem problém s nabíječkou, zavolala jsem na infolinku a oni mi druhý den doručili novou ( a ta stará se rozběhla a funguje dál, takže novou mám jako pojistku ) a pak jsem měla problém se základovou deskou, druhý den ke mě domů přijel technik a vše na místě opravil
Mám ho rok
Příspěvek upraven 16.11.15 v 20:58
A pracovní mám též Dell
Tak ještě se nevypnul, ale jak vidím, že hoří, tak ho vypnu sama, když můžu. Zajímavé je, ale že hoří kolikrát u naprosto běžných činností a u manželových náročnějších her je v pohodě. A to máme noťas právě kvůli hrám dost nabušený ![]()
Ale teda v současné době dost zasekaný, zrovna ho chystám na nějakou očistnou kůřu, asi si všechno nakopíruju na přenosný disk a nechám ho komplet přeinstalovat.
Nebo co jiného s takovým noťasem? ![]()
Budu ho používat v práci přechodně a tam fakt nepotřebuju, abych čekala dlouho před klientem na to, než se mi rozběhne
Tam právě budu časem kupovat ten dell
Jo a to HP mám trvale na takové té podložce s průduchami z ikei a stejně ![]()
@Moise To záleží, čím ho máš zasekaný. Jestli jenom dokumenty, fotkami, filmy apod., tak by stačilo i k tomu sednout a udělat si v tom pořádek a hodit to na ten externí disk. Jestli ho máš přehlcený instalacemi, tak záleží, jestli se tím dokážeš prohrabat sama. Jinak to někomu dát, ať ti ho dá do kupy. Nebo je taky varianta, že sis tam nainstalovala win 10 a to asi budeš muset vydržet, než bude ten systém konečně stabilní.
@Tunrida win 10 zatím nainstalovaný nemám, mám ho tady připravený, furt se mi hlásí, že chce, ale odmítám ho
Ještě jsem nenašla čas zagooglit, jestli si tím pomůžu nebo ne a jak je vlastně hodnocený ![]()
@vodolejka Ten už vypadá „zevnitř“ atraktivněji
Konkrétně k Lenovu už se ti ale bude muset vyjádřit někdo jiný.
FullHD displej do 15 tis? To by mě zajímalo u kterého notebooku.
Ono nejde jenom o to, když je notebook vybavený FullHD panelem, potřebuje i adekvátní grafárnu a processor, a tady se dostáváme do úplně jiné kategorie. Pokud je mít nebude, i pitomý film bude na takovém noťasu peklo, neboť notas musí počítat asi tak 3X tolik pixelů jako v případě HD. Je velký rozdíl mezi „HD“ displejem a „FullHD“ displejem. ![]()
Ahoj uzivatelky emimina!
Potrebovala bych radu nebo spis odpoved na moji otazku.. Chtela bych si poridit novy Lenovo IdealPad 300, takovy ten otocny o 360st. uhlopricka 11,6. Ale na jakekoliv fotce to vypada, ze na klavesnici nejsou nahore ty pismena s diakritikou..(ě, í, š…) doufam ale ze je to jen na fotce..proto prosim, nrmate ho nekdo doma nerekne mi jak to je? Mate je tam, nemate? Co se tyce vykonu tam mi bohate staci, ale dost pisi tak ty znaky potrebuji..
Dekuji! ![]()