Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A ideálně, kdyby mi mohl někdo doporučit rovnou nějaký konkrétní model se kterým je sám spokojen nebo ví, že třeba několik lidí z přátel spokojeno je atp.
No to je všechno neee…asi normální funkční počítač, se kterým je spokojenost, neex
![]()
@blabla123 píše:
@Yvon-ka Asus neeee!
Moje segra už ho má 5 let. Koupila jsem jí ho k Vánocům… a byla na něm jen jedna oprava a to výměna klávesnice, jelikož do ní nalila víno… ![]()
@vodolejka píše:
No to je všechno neee…asi normální funkční počítač, se kterým je spokojenost, neex![]()
Taky mi to tak přijde ![]()
@Šmoulice píše:
Moje segra už ho má 5 let. Koupila jsem jí ho k Vánocům… a byla na něm jen jedna oprava a to výměna klávesnice, jelikož do ní nalila víno…
Takže jinak spokojenost? ![]()
@Yvon-ka píše:
Takže jinak spokojenost?
Mě se s ním pracovalo líp jak s HP… Nepřehřívá se, je to festovní kus, žádnej plast ![]()
@Šmoulice je fakt, že moje HP občas bývá úplně vařící, ale někde jsem četla, že kdyby fakt došlo k přehřátí, že se počítač sám vypne a to se mi nestalo ![]()
@Moise Nevypne… vlastní zkušenost, byla to Toshiba a nevypnula se - upekl se ji grafický čip na desce.
@Moise píše:
@Šmoulice je fakt, že moje HP občas bývá úplně vařící, ale někde jsem četla, že kdyby fakt došlo k přehřátí, že se počítač sám vypne a to se mi nestalo
Chlap má taky HP a taky kolikrát úplně hoří a to i když leží na stole, takže vzduch bez problémů…
Ano, pokud by to bylo až extrém, tak se vypne
Je tam pojistka ![]()
Nám se tak vypínalo MSI, ale bylo už starší.
Já mám Dell a musím říct, že do jiné značky už nejdu. Měla jsem problém s nabíječkou, zavolala jsem na infolinku a oni mi druhý den doručili novou ( a ta stará se rozběhla a funguje dál, takže novou mám jako pojistku ) a pak jsem měla problém se základovou deskou, druhý den ke mě domů přijel technik a vše na místě opravil ![]()
Mám ho rok ![]()
A pracovní mám též Dell ![]()
Příspěvek upraven 16.11.15 v 20:58
@j.a.n.i1 píše:
@Moise Nevypne… vlastní zkušenost, byla to Toshiba a nevypnula se - upekl se ji grafický čip na desce.
Tak to čumím teda ![]()
Osobně bych šla v této cenové kategorii pouze do Lenova, případně do HP, jinak nic ![]()
Asus a Acer jsou pro mě spotřební kousky, Lenovo a HP ne.
Ale každý na to může mít jiný názor.
Fakt se vám HP přehřívá, jo? S tím teda problém nemám a to běží kolikrát fakt celý den
Když hraju, tak pod ním zapínám podložku, ale jinak to není potřeba. Moje mamka má zase Lenovo a to se jí teď začalo fakt vařit, ale to už má roky a je slyšet, že vevnitř už to není žádná hitparáda.
Jinak já jsem klávesnici prolila nedávno
Ale ještě se mi ji podařilo zachránit.
@Šmoulice píše:
Mě se s ním pracovalo líp jak s HP… Nepřehřívá se, je to festovní kus, žádnej plast
Tak to je super ![]()