Jaký notebook pořídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15490
16.11.15 07:57

Ani jeden… Mě už prošlo rukama hodně značek a nedám dopustit na Dell. Akorát to už je jiná cenová relace…
Na co ten noťas potřebuješ a kolik max jsi do něj schopná investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.11.15 08:20

@vodolejka Jestli potřebuješ nutně jeden z těch dvou, tak HP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
16.11.15 09:16

Já bych se teda prvně ptala, k čemu ho zakladatelka potřebuje a co od něj očekává, pak jsem teprve schopna říct, jestli je vhodný nebo ne :think:
Pokud bych se měla řídit jen značkami, vzala bych HP, teď na něm píšu, jsme s ním spokojení. Do budoucna budu kupovat Dell, ale jak tu někdo psal, to je cenově a kvalitou trošku někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.11.15 09:46

Dell je suprový. Jeden jsem před lety vyhrála :mrgreen: Byl teda malej, ale šlapal jak hodinky. Ale to to moje HP teď taky. Službu plní úplně stejnou.

• Citovat
  • Upravit
35489
16.11.15 10:07

Chci ho pro rodiče. Pro běžné užívání - internet, filmy, videa, MC Office, Tisk, ale aby se to celé nezaseklo i třeba když se pustí nějaká běžná hra. Jakoby chci nějaká spolehlivý průměr. Oni měli ACER v základu a to je fakt tragedie, vlastně to bylo naprd už od začátku a teď jim to nezvládá už ani běžný internet…
Prostě aby to šlapalo a nebyl to úplný základ, takový ten naprd. Cena tak max. 15000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.11.15 10:22

@vodolejka Ať už pořídíš jakýkoliv notebook, tak je potřeba se o něj starat, aby se nestalo, že potom nezvládne ani fungovat na internetu. To i když pořídíš počítač za 30.000,– a budeš do něj flákat kdeco, tak skončí za nějakou dobu úplně stejně. Sice to bude trvat dýl, ale dojde k tomu taky. Jak už jsem psala, já bych brala spíš už teď HP, jen bych šla s těmi parametry ještě trochu výš, určitě ne níž.

• Citovat
  • Upravit
14
16.11.15 12:06

Pokud chceš skutečně notebook jenom na prohlížení internetu, základní úpravu fotek atp. jakýkoli notebook kolem 12-15 tis. splní svůj účel. Pak už záleží jenom na preferované značce. Pokud chceš kvalitu, pak určitě Dell nebo APPLE. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
16.11.15 12:08

Ještě nejsou špatná Lenova, ale chce to vybrat ten, který byl původně IBM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.11.15 12:26

Jo jo, Lenovo má přítel jako firemní a je s ním moc spokojený! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.11.15 14:41

Lenovo mám víc jak 5 let :palec:, jdi do něj :-)

• Citovat
  • Upravit
35489
16.11.15 16:28

@Tunrida to starání se je jasné :) my máme doma Dell, ale to mi příjde právě už moc, myslím, že se dá sehnat jiná značka a bude to OK. Ten ACER rodičů byl blbý od začátku, táta si tenkrát nenchal poradit. Já se v tom moc nevyznám, ale u tohoto jsem věděla, že to bude na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.11.15 16:30
Nejde jen o internet, ale i o pouštění třeba filmů (aby to nemrzo, nesekalo se). Ale ten internet samozřejmě budou používat asi nejvíc. Pak klasika office, tisk…no a jak jsem už psala, aby se to nepotentilo i z běžné hry.
@emalinka píše:
Pokud chceš skutečně notebook jenom na prohlížení internetu, základní úpravu fotek atp. jakýkoli notebook kolem 12-15 tis. splní svůj účel. Pak už záleží jenom na preferované značce. Pokud chceš kvalitu, pak určitě Dell nebo APPLE. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.11.15 16:37
@vodolejka píše:
Nejde jen o internet, ale i o pouštění třeba filmů (aby to nemrzo, nesekalo se). Ale ten internet samozřejmě budou používat asi nejvíc. Pak klasika office, tisk…no a jak jsem už psala, aby se to nepotentilo i z běžné hry.

No a co máš teď na mysli běžnou hrou?

• Citovat
  • Upravit
7175
16.11.15 16:49

Můžu se vmísit a zeptat se, co si myslíte o noteboocích značky ASUS? Jeden mi byl nedávno doporučen ke koupi, tak jen jestli je to dobrá volba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.11.15 16:50

Asi takhle, u nás doma se nehraje a naši taky ne. Ale je možné, že třeba táta bude něco chtít zkusit. Dejme tomu průrměrně náročná hra :) a aby šla hrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák