Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ani jeden… Mě už prošlo rukama hodně značek a nedám dopustit na Dell. Akorát to už je jiná cenová relace…
Na co ten noťas potřebuješ a kolik max jsi do něj schopná investovat?
@vodolejka Jestli potřebuješ nutně jeden z těch dvou, tak HP.
Já bych se teda prvně ptala, k čemu ho zakladatelka potřebuje a co od něj očekává, pak jsem teprve schopna říct, jestli je vhodný nebo ne ![]()
Pokud bych se měla řídit jen značkami, vzala bych HP, teď na něm píšu, jsme s ním spokojení. Do budoucna budu kupovat Dell, ale jak tu někdo psal, to je cenově a kvalitou trošku někde jinde…
Dell je suprový. Jeden jsem před lety vyhrála
Byl teda malej, ale šlapal jak hodinky. Ale to to moje HP teď taky. Službu plní úplně stejnou.
Chci ho pro rodiče. Pro běžné užívání - internet, filmy, videa, MC Office, Tisk, ale aby se to celé nezaseklo i třeba když se pustí nějaká běžná hra. Jakoby chci nějaká spolehlivý průměr. Oni měli ACER v základu a to je fakt tragedie, vlastně to bylo naprd už od začátku a teď jim to nezvládá už ani běžný internet…
Prostě aby to šlapalo a nebyl to úplný základ, takový ten naprd. Cena tak max. 15000,–
@vodolejka Ať už pořídíš jakýkoliv notebook, tak je potřeba se o něj starat, aby se nestalo, že potom nezvládne ani fungovat na internetu. To i když pořídíš počítač za 30.000,– a budeš do něj flákat kdeco, tak skončí za nějakou dobu úplně stejně. Sice to bude trvat dýl, ale dojde k tomu taky. Jak už jsem psala, já bych brala spíš už teď HP, jen bych šla s těmi parametry ještě trochu výš, určitě ne níž.
Pokud chceš skutečně notebook jenom na prohlížení internetu, základní úpravu fotek atp. jakýkoli notebook kolem 12-15 tis. splní svůj účel. Pak už záleží jenom na preferované značce. Pokud chceš kvalitu, pak určitě Dell nebo APPLE. ![]()
Ještě nejsou špatná Lenova, ale chce to vybrat ten, který byl původně IBM.
Jo jo, Lenovo má přítel jako firemní a je s ním moc spokojený! ![]()
@Tunrida to starání se je jasné
my máme doma Dell, ale to mi příjde právě už moc, myslím, že se dá sehnat jiná značka a bude to OK. Ten ACER rodičů byl blbý od začátku, táta si tenkrát nenchal poradit. Já se v tom moc nevyznám, ale u tohoto jsem věděla, že to bude na nic.
@emalinka píše:
Pokud chceš skutečně notebook jenom na prohlížení internetu, základní úpravu fotek atp. jakýkoli notebook kolem 12-15 tis. splní svůj účel. Pak už záleží jenom na preferované značce. Pokud chceš kvalitu, pak určitě Dell nebo APPLE.
@vodolejka píše:
Nejde jen o internet, ale i o pouštění třeba filmů (aby to nemrzo, nesekalo se). Ale ten internet samozřejmě budou používat asi nejvíc. Pak klasika office, tisk…no a jak jsem už psala, aby se to nepotentilo i z běžné hry.
No a co máš teď na mysli běžnou hrou?
Můžu se vmísit a zeptat se, co si myslíte o noteboocích značky ASUS? Jeden mi byl nedávno doporučen ke koupi, tak jen jestli je to dobrá volba ![]()
Asi takhle, u nás doma se nehraje a naši taky ne. Ale je možné, že třeba táta bude něco chtít zkusit. Dejme tomu průrměrně náročná hra
a aby šla hrát ![]()