Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ryntyntyno, ale nemají se ochranné krémy používat až od 1roku??? Pokud se nepletu, tak ano, chránit před sluníčkem se má, ale třeba jen přikrýt plínkou…
Gandelion
S tím sluníčkem máš pravdu, ale občas to fakt nejde, např.v šátku. Bych ho upekla. ![]()
A hlavně i ve stínu jsou nějaké sluneční hnusky. Mudra mi říkala, že na krémech je od 1 roku právě z toho důvodu, že menší děti nemají přijít na slunce, ale používat se mohou. Já mažu většinou i do stínu.
Já mám od Biodermy 50+ a taky spokojenost.
Já teda mažu asi od půlroku, ale nešetřila jsem na opalováku: AVENE bílá řada faktor 50. Minerální filtry. Používám hlavně na obličej, protože ve stínu být pořád nemůže a i chvilka stačí, aby se chytla… Dcerka má velmi citlivou pokožku a zatím žádná reakce, tak jí snad neubližuju.
Tady je nějaký nový testování http://www.prozeny.cz/…ahe-propadly
Příspěvek upraven 18.06.11 v 21:01
tak to je zase klasika..vyhraje to krém z DMka. Samozřejmě, že jsem pro dceru koupila drahý daylong v lékárně s pocitem, že pro ni dělám to nejlepší. A zatím je pěkně naprd ![]()
ten krém z DM mě teda taky zarazil
no ale je to nejspíš tak no
já jsem pro malého pořídila Nivea baby s 50 faktorem, ale o tom se tam nic nepíše ![]()
Nedávno jsem v časopisu dtest viděla test všech opalovacích krémů na trhu a ty nejdražší němely zrovna nejlepší hodnocení. Nejlépe na tom byli značky jako cien z lidlu apod.
Právě jsem zjistila, že jsem vyhodila dvě stovky za opalovací krém pro děti… Koupila jsem jim Nubian Kids SPF 50. Jediný krém, který nemá skoro žádnou ochranu před sluncem. Viz dTest.
Používala jsem astrid, ale malému nějak smrdí a nechce ho používat, tak jsme vybrali tento, ale ten zas není proti sluníčku.
Můžete mi, prosím, poradit, co používáte na své děti? Mám děti s citlivou kůží, takže musím mazat…