Jaký tablet pro předškoláka?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
26.10.20 22:46

@Janli @Russet
Jj. Ta mi vzdycky prisla, ze temto vecem rozumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.10.20 22:47
@Russet píše:
Babička, když vidí dítě a telefonem, tak říká, že si zkazí oči. My dva jsme obrýlení, tak kde jsme si asi ty oči zkazili? :D Telefon jen drátový a v televizi kulové.
že ty jsi vysedávala moc blízko televize, když jsi koukala na Magion a určitě jsi při tom držela v ruce sluchátko, přiznej se!
  • Citovat
  • Upravit
74219
26.10.20 22:52
@Russet píše:
Babička, když vidí dítě a telefonem, tak říká, že si zkazí oči. My dva jsme obrýlení, tak kde jsme si asi ty oči zkazili? :D Telefon jen drátový a v televizi kulové.

Mladsi dceri porad hubujeme, ze jednou bude litovat, protoze si neda rict a furt ji ty skuty lezou do oci. Ma kudrnate vlasy a vecne ji to leze do oci. Je jedina, kdo nema bryle. Zapomina na celenku nebo sponky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulas.medovy
26.10.20 22:53

Zaprděné „emimiňačky“ by se nejspíš zjevily z naší školy, kde od první třídy probíhá povinně jedenkrát do týdne hodina z každého hlavního vyučovacího předmětu na PC. Dokonce se k práci na PC vedou už předškolní děti. A takhle vážení přátelé funguje tento kutloch krále koblihových lidí. Sesypaly se na tebe jako roj sršní, aniž by je zajímal jakýkoliv tvůj argument.

• Citovat
  • Upravit
23966
26.10.20 23:10

@Janli No protože dle toho na co dítě potřebuje tablet se zaměřuješ na parametry tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.10.20 23:13

@Janli Co jsou speciální hry? Některé mají speciální požadavky, hlavně na paměť, velikost displaje… Některé se na malém displeji špatně hrají apod.
Ale velké tablety se zase dětem špatně drží v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.10.20 23:30
@Janli píše: že ty jsi vysedávala moc blízko televize, když jsi koukala na Magion a určitě jsi při tom držela v ruce sluchátko, přiznej se!

Vlastně jsem na to přišla u televize, že nevidím. Nepřečetla jsem titulky. A telefon jsme měli až po revoluci, to už jsem byla obrýlena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.10.20 23:31
@Anonymní píše:
Zaprděné „emimiňačky“ by se nejspíš zjevily z naší školy, kde od první třídy probíhá povinně jedenkrát do týdne hodina z každého hlavního vyučovacího předmětu na PC. Dokonce se k práci na PC vedou už předškolní děti. A takhle vážení přátelé funguje tento kutloch krále koblihových lidí. Sesypaly se na tebe jako roj sršní, aniž by je zajímal jakýkoliv tvůj argument.

Prosíme odtajnit @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.10.20 23:33

@Netopirek jde o to, že já vůbec nevím, co trh nabízí a jaký jsou možnosti a momentálně mi nemá kdo poradit. Opravdu bych byla ráda, kdybych věděla víc a mohla se ptát konkrétněji, ale bohužel, všechno si budu dohledávat. Hry musím taky najít já a to takový, kde dítě spojí oko a ruku. Skládání puzzle, malování apod. Speciální hry nejsou nebo si je kliniky drží jako svoje know how. Jak jsem psala, pro mě to bude jako doplněk domácího cvičení, takže nepotřebuje nic vymakanýho, spíš něco, co se bude dobře ovládat, nebude poruchový a nebudu to mít chuť za chvíli hodit z okna. Žádný graficky náročný hry na tom dítě hrát nebude, jen myslím, že ji ten tablet zaujme víc než pastelka a papír. Vlastně čím jednodušší a „hloupější“ hra, tím líp. Tablet bude mít na stole, aby se udržela optimální vzdálenost 30cm od očí.

• Citovat
  • Upravit
21499
27.10.20 06:18

@Janli nečtu celou diskusi, ale zkus se kouknout na Lenovo yoga. Má to integrovaný stojánek, tlustší jednu stranu, velmi dobrou výdrž baterky a dobré technické parametry. Syn ho dostal teď k narozeninám. Jediná možná nevýhoda je, že na to nesežene robustní silikonový obal, což pro předškoláka by bylo fajn. Tam je to riziko pádu větší než u desetiletého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
27.10.20 07:07

Syn dostal tablet loni k vanocum, kdyz mu bylo 5 let. Dostal ho proto, aby si nemusel pujcovat muj. Ma ho na pohadky a na hry, nevidim nic spatneho, ze dite hraje na tabletu hry, pokud je to casove limitovany a nesedi u toho pul dne. Ted na nem treba mel distancni online vyuku ve skole, takze se nam fakt hodi, ze ten tablet uz ma. Jinak koupili jsme mu tablet Samsung, nevim presne jaky typ, stal 5 tisic a jsme s nim spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.10.20 07:57

@Janli tak to bych se koukala po větším displeji. Pokud víš, že tablet uhlídáš, dítě s ním nic neprovede. Tak bych klidně zaivestoval do ipadu, jka pusou holky.
Moje děti mají tablet, aby se zabavily. Takže u nás nějak extra životnost nemá.
Kupuji ty nejlevnější co se dají v tu chvíli koupit a zatím jsme byli vždycky spokojeni.
Teď mají estar, s gumovým obalem. Na Alze byl v sekci dětský.
Na fotce je jak dopadl po 3 měsících. Ještě půl roku ho používali s polovinou funkčního displeje. Teď budeme displej spravovat. Potřebuji se věnovat straší se školou. A bohužel nic jinheo6je dlouhodobě nezaujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.10.20 12:21
@Kelsey píše:
Mladsi dceri porad hubujeme, ze jednou bude litovat, protoze si neda rict a furt ji ty skuty lezou do oci. Ma kudrnate vlasy a vecne ji to leze do oci. Je jedina, kdo nema bryle. Zapomina na celenku nebo sponky.

Skuty? My máme super výraz chrouny. Nemyslím, že si tím oči zkazí. Když ji to neobtěžuje… Já mám vlasy delší a stahuju si je gumičkou jen na úklid nebo když se spletu a sportuju. Jinak je mám ráda volně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.10.20 12:59
@Russet píše:
Skuty? My máme super výraz chrouny. Nemyslím, že si tím oči zkazí. Když ji to neobtěžuje… Já mám vlasy delší a stahuju si je gumičkou jen na úklid nebo když se spletu a sportuju. Jinak je mám ráda volně.

Skuty = lidove vlasy. Mi to uplne irituje, kdyz ji vlasy lezou do oci. Ale je nepounaucitelna. Uz jsem ji i pohrozila, ze ji tu ofinu ostriham. Coz nejde. Kdyby mela kratsi ty kudrny, tak ma afro nebo retro uces. Tolik sponek a celenek ma. Doma je ma volne nebo gumicku a stejne ji to vsude trci. Predevsim ty podrosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.10.20 13:34
@Kelsey píše:
Skuty = lidove vlasy. Mi to uplne irituje, kdyz ji vlasy lezou do oci. Ale je nepounaucitelna. Uz jsem ji i pohrozila, ze ji tu ofinu ostriham. Coz nejde. Kdyby mela kratsi ty kudrny, tak ma afro nebo retro uces. Tolik sponek a celenek ma. Doma je ma volne nebo gumicku a stejne ji to vsude trci. Predevsim ty podrosty.

A já chodila jako dítě s plínou na hlavě nebo si vázala copy ze švihadla, abych měla nějaké vlasy. Takovou tu látkovou čelenku, co nekraká, by snesla? Já čelenku dlouho nevydržím mít a mám taky vyšší čelo. Tak si udržuju ofinu tak dlouhou, aby mi nevadila do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák