Jakým balíkem poslat oblečení?

1322
5.2.12 21:50

Jakým balíkem poslat oblečení?

Prosím, poradíte mi, jak mám zaslat přes poštu balík s oblečením, aby to nestálo moc peněz? Prodávám nějaké své hadříky, které jsou mi malé, jsou to opravdu skoro nové věci a značkové a dávám je za pár korun a ještě se slevou, tak aby mě poštovné moc nestálo. V jednom balíku budou tři věci - dvě trička a jedny šaty. V dalším zas jen třeba jedno tričko - je možno zabalit jen do bublinkové obálky? Kolik může asi balík stát? Nebo ta obálka? Nikdy jsem nic moc neposílala. Všem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4387
5.2.12 21:54

Do bublikovej obalky to zabalit mozes a usetris, ked to posled obycajne (nie doporucene).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.2.12 21:56

Do bublinkaté obálky se Ti vejde asi jen to jedno triko. Na ten větší budeš potřebovat krabičku. Já posílala krabičku o váze necelé kilo, doporučeně a s hodnotou vyšší než 500 a bylo to tuším 78 korun, za menší hodnotu je to lehce přes 60, aspoň doufám. Obálka bude ještě za míň. Teď poštovné dost zdražilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.2.12 21:57

Jěště musíš vyřešit i platbu předem nebo dobírku, dobírka poštovné hodně zdraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.2.12 21:59

Někde na stránkách pošty mají i stránku s vypočtem poštovného, podle zadané váhy atd.

Jinak obyč jsem posílala menší obálku za 18 a došla… Ale záruku nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.2.12 22:00
  • také zvaž jestli když je to na dobírku, tak jestli chceš aby ti peníze zaslali na účet (to je levnější) a nebo ti přijde složenka a s tou půjdeš na poštu si peníze vyzvednout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.2.12 22:05

Pokud to bude do 5 cm tloušťky, bude do jako „dopis“, nad 5 cm je to „balík“ a ten je dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
5.2.12 22:10

Kdyz posilam par kousku,tak balim do igelitky,tu prelozim napul oblepim izolepou a je :palec: .I s obycejnym posilanim mam dobre zkusenosti,zatim vse vzdy prislo kam melo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 22:10

Já nejčastěji posílám v obálce do výšky „5cm“ jako doporučený dopis za 37Kč (záleží na váze), jedno tričko bych poslala jako obyčejný dopis v obálce A4 za 18Kč. Už jsem posílala i jedno tílko v obálce za 14Kč. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
5.2.12 22:14
joanee píše:
Kdyz posilam par kousku,tak balim do igelitky,tu prelozim napul oblepim izolepou a je :palec: .I s obycejnym posilanim mam dobre zkusenosti,zatim vse vzdy prislo kam melo :D

Adresu nalepíš na igelitku? Nebo to ještě balíš do papíru, obálky?

Holky tahle diskuze mě inspiruje k dotazu, jak byste poslali kočárek? Budu jeden posílat a vlastně nevím, jak je to nejlepší a nejlevnější… :think: Omlouvám se zakladatelce za dodatečný dotaz… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.2.12 22:17

Jéé všem moc děkuji za tolik příspěvků. No ten balík o třech kouscích tak to mi paní pošle peníze předem na účet. A ještě se vás chci zeptat, myslíte, že prodávat skoro nové věci značkové, které třeba původně stály 700 Kč a nyní prodávám za 120 Kč je blbost? Já to zkoušela na mimibazaru a prostě nad 150 Kč se stejně nikdo neozval. Jsou to totiž velikosti XS a S a to se asi těžko prodává. No a kamarádka mi řekla, že jsem blázen tak levně to prodávat. ale já si myslím, že dráž se to neprodá a lepší mít něco než abych to vyhodila nebo mi to leželo ve skříni dalších deset let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 22:18

já posílala oblečení v sáčku a zabalené napevno ještě v neprůhledném pevném sáčku na odpadky oblepeném izolepou a nalepila štítky s adresami a ty taky přelepila izolepou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
5.2.12 22:20
karolínka.sofinka píše:
já posílala oblečení v sáčku a zabalené napevno ještě v neprůhledném pevném sáčku na odpadky oblepeném izolepou a nalepila štítky s adresami a ty taky přelepila izolepou.

Tj dobrý nápad. Nemusím shánět krabice a bude to i méně vážit :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.2.12 22:21

ja treba kupovala asi dve tricka,a pani to jen zabalila,do takovete pruhledne folie na potraviny,takze to bylo vlastne extra uzounke,tim jak to folie drzi,a bylo to myslim za 18kc :think:

• Citovat
  • Upravit
3905
5.2.12 22:28
makapi píše:
joanee píše:
Kdyz posilam par kousku,tak balim do igelitky,tu prelozim napul oblepim izolepou a je :palec: .I s obycejnym posilanim mam dobre zkusenosti,zatim vse vzdy prislo kam melo :D

Adresu nalepíš na igelitku? Nebo to ještě balíš do papíru, obálky?

Holky tahle diskuze mě inspiruje k dotazu, jak byste poslali kočárek? Budu jeden posílat a vlastně nevím, jak je to nejlepší a nejlevnější… :think: Omlouvám se zakladatelce za dodatečný dotaz… :kytka:

Vypisu na stranku z maleho sesitku,vlevo nahoru malym svoji adresu,vpravo dolu adresata a nikdy problem nebyl,uz neprebaluji do niceho jineho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová